Много здрав да бъде и да радва мама и тати с подвизите си !

Нана честито и от мен!Пожелавам ви много да се обичате и уважавате с Митко и дано по бързо си оправите колата !

Марулче тортата е наистина страхотна !
Елфче, това е от любимия ЛаРедут,комплект нощничка с пижамка ,много сладки и ние си ги носим като роклички

Аз съм много щастлива че утре се нанасяме в квартирата,то не че кой знае какво ще се случи ,но ми е трепетно защото ще си я подредя по мой вкус и така.
На 1во време ще сме с мебели които ни подариха едно момче Боян и майка му ,когато си тръгваха окончателно за БГ (напоследък само изпращаме
Имаме си диван, и легло, и маса с две столчета ,както и куп джуджурийки и посуда които ако човек си купи от магазина ще му струват доста,по нататък ще си купим и ние нещо ,но засега се обурудвахме от помощи
Днес са циклили паркета ,утре ще съхне лака и от неделя се пренасяме.
Ще си търсим само пердета за детската тези дни,както и някои допълнения,като още 2 стола и други такива.
Решила съм утре да водя децата на Ontario place ,много готин воден парк,да видим дано да не вали и да стане.
Иначе с Еличка вече редовно ходим в този център до нас където се събират майки с деца до 6 години и си играят дечицата ,много и харесва,само песничките бързо и доскучават,слуша само "Old MacDonal had a farm".
Имаме си и нови думи в речника ,днес каза на една баба в магазина :Бай,бай!
И казва много сладко Ок ,аз съм мама Го ,а когато някоя играчка не свири се казва "не боти","Мамо ади отим на кати" е любимата реплика ,както и "Мамо,дъж ,моко!"и много сладко брои до 5 казва :"ено,де,ти ,тетири,пет"

Въобще бърбори си доста и думичката Не също се споменава често

От седмица се лекуваме,и той снощи вдигна температура,та още не мога да се справя с нея.Пада за момент и после пак отново.Днес пак започваме антибиотик,дано този път подейства
Аз се мъча на каквото може но,носът ми е задънен и няма оправия.
сега коляното ми е ожулено и с едни синини,чак панталона си скъсах.Но важното,че поне бебчето не пострада 

Едвам станах, но сега след второто кафе като че ли съм в състояние да пусна 2-3 новини
Консултирах се досега с двама майстори, чакам цена и от трети - за съжаление ударът на неизвестния простак ще ми излезе не по-малко от 250-300 лева. Просто ми идва да се
или по-скоро да го намеря и него да

и няма да ми приемат документите в НОИ.