Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 791
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Боян и от мен!
Много здрав да бъде и да радва мама и тати с подвизите си
! Mr. Green  bouquet
Нана честито и от мен!Пожелавам ви много да се обичате и уважавате с Митко и дано по бързо си оправите колата !  bouquet Hug

Марулче тортата е наистина страхотна !

Елфче, това е от любимия ЛаРедут,комплект нощничка с пижамка ,много сладки и ние си ги носим като роклички  Blush

Аз съм много щастлива че утре се нанасяме в квартирата,то не че кой знае какво ще се случи ,но ми е трепетно защото ще си я подредя по мой вкус и така.
На 1во време ще сме с мебели които ни подариха едно момче Боян и майка му ,когато си тръгваха окончателно за БГ (напоследък само изпращаме  Rolling Eyes)
Имаме си диван, и легло, и маса с две столчета ,както и куп джуджурийки и посуда които ако човек си купи от магазина ще му струват доста,по нататък ще си купим и ние нещо ,но засега се обурудвахме от помощи  Mr. Green
Днес са циклили паркета ,утре ще съхне лака и от неделя се пренасяме.
Ще си търсим само пердета за детската тези дни,както и някои допълнения,като още 2 стола и други такива.
Решила съм утре да водя децата на Ontario place ,много готин воден парк,да видим дано да не вали и да стане.
Иначе с Еличка вече редовно ходим в този център до нас където се събират майки с деца до 6 години и си играят дечицата ,много и харесва,само песничките бързо и доскучават,слуша само "Old MacDonal had a farm".
Имаме си и нови думи в речника ,днес каза на една баба в магазина :Бай,бай!
И казва много сладко Ок ,аз съм мама Го ,а когато някоя играчка не свири се казва "не боти","Мамо ади отим на кати" е любимата реплика ,както и "Мамо,дъж ,моко!"и много сладко брои до 5 казва :"ено,де,ти ,тетири,пет" Grinning
Въобще бърбори си доста и думичката Не също се споменава често Mr. Green

# 106
Здравейте и от мен Grinning
   Много се радвам,че има толкова поводи за черпене и все хубави Embarassed
 Искам да честитя,макар и с малко закъснение Embarassed
   Честити рождени дни на всички дечица,които пропуснах! Да са много здравички и весели,за радост на тати и мама!

Честито на щастливите семейства празнували годишнина!Още много години да имат повод за това!
   Елфче,на теб пожелавам прекрасна и лека бременност,и едно здраво и красиво бебче!Много се зарадвах на тази новина Heart Eyes
    Иначе,ние с Наско сме болни SadОт седмица се лекуваме,и той снощи вдигна температура,та още не мога да се справя с нея.Пада за момент и после пак отново.Днес пак започваме антибиотик,дано този път подейства Praynig Аз се мъча на каквото може но,носът ми е задънен и няма оправия.
  Преди няколко дена пък така се истърсих #Crazy сега коляното ми е ожулено и с едни синини,чак панталона си скъсах.Но важното,че поне бебчето не пострада Praynig
  На всичкото отгоре и компа ни гръмна,но пак че не беше повредата непоправима Naughty
  Пооплаках се,но то при нас все нещо куца,ама се надявам да му се види краят Wink Laughing
   Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Отивам да меря Т,че все ме е страх да не вдигне много висока Confused

# 107
  • у дома
Честит 2-ри РД на Боян   ura  Gift newsm59
elli78, моля се да се оправите по-бързо  Praynig Hug

# 108
 newsm59 на Боян! Tada

elli78 дано да оздравявате бързо.

А аз отивам да събирам багаж за басейн. Mr. Green Утре ще разказвам как е минало мероприятието. Grinning

# 109
ЧРД,на Боян!!! Да расте,здрав,умен и силен!
elli78, моля се да се оправите по-бързо  :pray: Hug[/color]
[/quote]
  Praynig  Praynig  Praynig

# 110
ЧРД на Боян, на Шушелчето и Миташки! Макар и на патерици пожелавам на мушмороците да са здравички и щастливи!

# 111
  • София
Честит рожден ден на Лори! Да е все така сладка, чаровна, слънчева (като мама) и нека скоро бъде най-милата кака! Heart Eyes  Много здраве и щастие! Вст, честит празник!   Heart Eyes Hug    bouquet

Честит рожден ден и на останалите сладури от групата, днес е голяма! Всичко най-най-прекрасно!  Laughing Heart Eyes Hug    bouquet
Ели, да се оправяте бързо!  Praynig Peace Hug

# 112
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА! Бъдете живи и здрави!

Елфче, не те познавам лично, но заради теб реших да драсна два реда. Ама наистина много се зарадвах на новината ти, желая Ивчо да бъде добър батко на здраво бебе. Бъди все така мила и отзивчива.

Ние с Лени сме добре, изкара и тя преди дни новия висус с висока темп. Сега вече е ОК. Ходи на ясла и куфее там. Има много приятелчета там и аз съм много щастлива защото първия месец беше кошмар и за двете ни.

Бъдете здрави и щастливи, момичета!

# 113
Честит Рожден ден на Лори!!!Да бъде много здравичка и умна,да е радостта на мама и на татко и всички много да я обичат.
ВСТ-Честит празник и на теб.   bouquet
Честит празник и на rosetoboseto(която виждам,че ни чете понякога) и на Вики.
И на всички останали рожденничета днес.

# 114
Честит рожден ден мило Лори,бъди все така добричко,усмихнато и чаровно за радост на прекрасната си мама!Специални целувки от мен и Еличка!

Честит 2 ри рожден ден и на Вики и честит празник на чаровната му майка ,която скоро се надявам и да се разпише! Hug

Ели ,много се надявам да подействат лекарствата ,а ти си пръскай стеримар ,ако не го правиш ,на мен лично и Коризалия много ми помага ,то е хомеопатично ! Hug
Кайли чакаме разказ за басейна и снимки на Тони по бански   Sunglasses

Ние днес все пак отидохме до Онарио плейс  само с Ники и добре че направихме така ,защото се оказа че има само 1-2 неща подходящи за Еличка ,а пътя до там е труден без кола ,хваща се автобус,метро,2ро метро ,трамвай,одисея си е с количка.
Ники се нащуря поне за 3 ма ,аз се пуснах на 2-3 неща и установих че съм голяма пъзла  Blush
Заваля ни и дъжд ,абе не сме скучали,но скоро май няма да отида пак  Crazy
Та такива ми ти работи.Скоро мисля да пробваме и басейна ,който е закрит и има пързалка че ни е по наблизо и ако не е студена много водата ще пусна и Еличето.
Надявам се утре лака на паркета да се е измирисал и да започнем да не понареждаме лека по лека.
Ама какво ли ви занимавам,сигурно ви отгечих до смърт  Embarassed

# 115
  • София
Добро утро на всички!

Честит рожден ден на Лори! Ванче, да ти е усмихната, здрава и палава щерката!

Честит празник и на Росетобосето и Вики! Много щастие и здраве!

Аз отново съм на трудовия фронт, тези събото-неделни дежурства са  Sick Едвам станах, но сега след второто кафе като че ли съм в състояние да пусна 2-3 новини  Mr. Green Слава Богу, че поне майка вчера взе Кало та мога да се отдам на Дир-а изцяло  Joy

Иначе новините за колата са  Cry Консултирах се досега с двама майстори, чакам цена и от трети - за съжаление ударът на неизвестния простак ще ми излезе не по-малко от 250-300 лева. Просто ми идва да се   #2gunfire или по-скоро да го намеря и него да  #Cussing out #2gunfire

# 116
  • София
Честит рожден ден на Лори! Да е много здраво и весело дете! Вст, честит празник! bouquet

# 117
  • у дома
Честит Рожден Ден на Лори и Вики и честит празник на техните мами   ura  Gift newsm59 newsm51

Честит Рожден Ден и на останалите малчугани от групата   ura  Gift

Mama Margo  Hug

вчера Миташки направи ГОЛЯМ купон и всички деца и възрастни мнооооооого се забавляваха  Laughing страхотно е да си имаш двор с къща или най-малкото такива приятели  Mr. Green blanc  smile3533

# 118
Честит Рожден Ден на Лори! Да е все така здраво, весело и чаровно дете! Да носи много радости на мама и тати! newsm59 Tada

Честит рожден ден на:  Иван на Мария_Б, Михаела на tintin , Самуил на melbi,  Виктор на makaronite, Андреас на Ljubica,  Вики  на  rosetoboseto.

Много хубаво беше на басейна вчера. Първо Тони не искаше да стои там и не даваше да го съблека. След малко убеждаване и разходка до детската площадка и постепенно намокряне на крачетата влезна в басейна и не искаше да излиза. Времето мина много бързо, но и ние отидохме късно. Другата седмица мислим да отидем от сутринта и да постоим малко повече. После ще кача и няколко снимки да ни видите.

Сега ще поразгледам малко в готварския форум да потърся идеи за торта. Може да се пробвам да направя една за рождения ден на Тони, но първо ще направя няколко опита.
Като гледам при нас май се очертава да празнуваме на 3 пъти. По отделно с 2-та чифта баби и дядовци, и мисля да поканя моите приятелки с децата отделно. Още обаче обмислям всички, защото няма да сме в къщи тогава и всичко зависи дали татенцето може да си вземе почивен ден на 01.09.
Лек ден на всички! Hug

# 119
Честит рожден ден на всички малчугани, които съм пропуснала тези дни Hug Пожелавам им да растат живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден на днешната кукла Лори newsm59

Аз съм затрупана с работа и затова не съм чела нищо Confused Ако не свърша всичко днес, утре няма да можем да тръгнем за Велинград, а за капак съм забравила един Акт за раждане у дома  Close и няма да ми приемат документите в НОИ.
Хубав ден на всички и ще опитам да се ключа от някой клуб в следващите дни Hug

Общи условия

Активация на акаунт