Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 764
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • варненка от София
ЧРД на Ина на Бубчето!

С пожелание за много здраве, много усмивки и щастливо детство!

Цвети, приеми и цвете за теб и ти имаш днес празник!

# 16
  • гр.София
Честит празник на Ина и цялото й семейство!

Бубче,пиши как сте,че те мисля Praynig

# 17
Честит Рожден ден на Ина!Да е много здраво и весело дете!

Бубче, честит празник и на теб! 

# 18
Честит 2-ри рожден ден на прекрасната Ина! Да е здрава, усмихната и много да радва мама и тати!

Бубче,пиши как сте,че те мисля Praynig
Peace  Praynig Hug

Велмарче, честита годишнина!

Елфче, опасна си  Laughing Hug

А за моята прическа - ами тя си е същата, нищо ново. Просто отидох да я оформя малко и намаля обема й, че да ми е по-лесно на моренцето  Laughing А Лори е наистина голямо шубе - това са някакви изключения  Laughing Вчера бягаше по двора и пищеше от всяка муха или пчела, която прехвърчаше. Беше много сладка милата. Метнала се е на майка си  Crazy

# 19
ЧРД на малката Ина! да расте здраво и усмихнато дете и да радва мама и тати!

# 20
Честит Рожден Ден на Велина Hug Много здраве и щастливо детство newsm67
Елфче- смайваш ме Shocked Благодаря ви за пожеланията по  случай нашата годишнина Heart Eyes(Лелеееее- добре че  е форума и Елфчета, че щях да се изложа сериозно с моя заплес.... Embarassed)
Отивам да пия кафе, че едва гледам...... Tired Като се върна искам отговор- ще има ли среща или не Mr. Green

# 21
  • варна/виена
Здравейте момичета.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ!!!
Отдавна не съм писала,но си ви чета и си позволявам да качвам снимки на Ники.Предполагам нямате нищо против.
Ние сме добре.Ники не е от бъбривите,казва по някоя дума,но за такива словосъчетание като вашите сме далеч.
Думичката "не"е и в нашия репертоар.Явно ,че двегодишния пубертет и нас не отминава.
Сега е в БГ при баба си,всеки ден се чуваме ,но ми е сърдит и като ме чуе само казва: "Aйдеее чааао"
Лек ден с много усмивки Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 17:16 от nikolincheto

# 22
Честита годишнина на Велмар! Още много години да се обичате!  bouquet

newsm78 Елфче нещо ми се върти в главата, че вашата годишнина е утре. Или се бъркам и е днес. Thinking

# 23
  • София
Бубче, дано всичко е наред при вас!  Praynig
Да, Кайли, нашата год. е утре, както и на ВСтGrinning
Велмар, не мога да те забравя - нали все ме водиш с 1 ден  Wink И по този повод - сигурна ли си дали не чакаш второ около 2.03?   Laughing Blush

# 24
  • София
Момичета много ви благодаря   bouquet,слагам тортичка да се почерпите,че за сега само за детското парти сме готови. Сериозна почерпка по-после Twisted Evil

Майка ми я оперираха миналия понеделник, извадиха две бучки от гърдата, хистологита излезе вчера и слава Богу са доброкачествени. Сега обаче са изпуснали два конеца от раната и тя зее и картинката не е хич приятна,ама се надявам скоро и това да мине.  Praynig Иначе не си мислете,че и нас ни подимава гадната фаза, не и няма са основните думи в речника,като кажа да си свали крака от масата, тя си качва другия и все такива работи Rolling Eyes Обещавам утре да кача снимки от рожденния ден,че аз досега съм направила около 50 пък до довечера не ми се мисли колко ще станат Blush

# 25
Велмар, не мога да те забравя - нали все ме водиш с 1 ден  Wink И по този повод - сигурна ли си дали не чакаш второ около 2.03?   Laughing Blush
Елфче......... Shocked #Crazy Shockedтова да не е лек опита да ни кажеш новина !!!! Party
Казвай направо че почавам да честитя Heart Eyes HugЕй, и националния празник уцели ............

# 26
Елфче......... Shocked #Crazy Shockedтова да не е лек опита да ни кажеш новина !!!! Party
Казвай направо че почавам да честитя Heart Eyes HugЕй, и националния празник уцели ............
И аз над това седя и се пуля...
Elwing, айде появи се и ни информирай моля! Grinning Hug

# 27

И на мен веднага това ми мина през ума. Wink
Елфче кажи ни, моля. Praynig Hug

# 28
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВЕЛИНА! newsm59
Много здраве, късмет и безгрижни детски игри!

Bubcheto15, честит празник!  bouquet
Радвам се за добрите новини. Hug

# 29
  • София
Честит рожден ден на Ина! Бубче, радвам се за добрите новини   bouquet
Честита годишнина на Велмар!   bouquet

Elwing, не ни дръж в напрежение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт