Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 775
  • 289
  •   1
Отговори
# 45

Велмарче, честито да се обичкате вечно!

Елфче, слънце, леко, безпроблемно и страхотно бременеене ти желая, сигурна съм че ще е изпълнено с много мили моменти! И накрая да гушкаш една малка сладка принцеска, че бати Ивчо да я пази!!!! Целувам те и много се радвам!!!!!

# 46
  • София
А иначе- ако искаш( а и всеки друг), предлагам Дария вместо фитнес-програма Peace Изпитана е!!!!Гарантиран резултат- и траен при това Wink

Ете тук си в голяма грешка, Велмарке...Кало го знаеш много добре какво чудо е, като ме гледаш да си личи? Laughing

Елфче това с мъката е в далечното минало забравено. Сега съм дебела и щастлива  Mr. Green

Яяяяяяяяя колко хора на балкона... Wink

# 47
Аз се чудя защо толкова бързо сте стигнали до 3-та стр., а то пълно с хубави новини Grinning

ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА  newsm59 ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  bouquet

Велмар, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА  bouquet МНОГО ГОДИШНИНИ ДА ПОСРЕЩАТЕ С ПОЛОВИНКАТА ТИ И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ   bouquet

Елфче, и на теб голямо ЧЕСТИТО  EFP Лека и безпроблемна бременност и една здрава и красива госпожица накрая Wink/като знам как пишеше тук за момичешките дрешки и играчки  Grinning/
 Бубче, дано всичко е наред с майка ти Praynig Hug

# 48
НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТО ОТ РАДОСТ  Laughing ЕЛФЧЕ, ЧЕСТИТО, МИЛА, МНОГО СЕ РАДВАМ И СИЛНО ТЕ ГУШКАМ  Hug ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЕКА И ХУБАВА БРЕМЕННОСТ  Peace

Бубче, много се радвам и за твоята мама.  Ще чакам снимки на принцесата после  Hug

Не съм чела друго, просто не можех да подмина тези прекрасни новини - ще наваксам довечера  Laughing

Hug

# 49
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА!
БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУБЧЕ!

еХЕЕЕ Елфче ми честито бе душицо. Лека бременост ти пожелавам! Да знайш тоя сън дето го сънувах е явно зарди тва  Joy Ама тогава си мълчеше Simple Smile

# 50
НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТО ОТ РАДОСТ  Laughing ЕЛФЧЕ, ЧЕСТИТО, МИЛА, МНОГО СЕ РАДВАМ И СИЛНО ТЕ ГУШКАМ  Hug ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЕКА И ХУБАВА БРЕМЕННОСТ  Peace

И АЗ И АЗ,ЧАК СЕ ПРОСЪЛЗИХ ОТ РАДОСТ  Hug Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА - ДА РАСТЕ ЖИВО И ЗДРАВО,УМНО И КРАСИВО И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО МНОГО ПАЛАВО И ИГРИВО ДЕТЕ   newsm59    bigdance2

ВЕЛМАР,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА   bouquet
Вст,ние ще ходим на Китен  Laughing
Бубче,дано с майка ти всичко да е наред и ще чакаме снимки  Peace
Ставам да готвя,после пак ще вляза да видя,дали няма да има още някоя изненада  Mr. Green

# 51
  • София
 Hug Hug Hug Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!  Heart Eyes На желаещите - да им се връща!  Hug Heart Eyes Ако знаех, че толкова ще се зарадвате и че ще ми стане така хубаво, щях по-рано да ви кажа  Blush То уж е февруарско бебе (по календара термина ми е в края на февруари), но по ехографски данни "изостава" и термина ми е 3.03. Ама ние така или иначе по-рано ще го вадим, та едва ли ще дочака Нац. празник  Simple Smile
Нямаш грижи Hug Приемам ги. аз нали от злоба не съм задържала килограми Crazy .само измисли как да стане трансфера Joy А иначе- ако искаш( а и всеки друг), предлагам Дария вместо фитнес-програма Peace Изпитана е!!!!Гарантиран резултат- и траен при това Wink
Тук и аз не мога да се съглася Wink А това за злобата кой ти го рече?  newsm78 Не те намирам такава  Rolling Eyes Пък и аз не съм много добричка, а виж каква съм  Laughing Може би след няколко месеца, живот и здраве, като няма да имам време и няма се сещам да ям, може и да посваля кг  Rolling Eyes Simple Smile
Мимс, като писа че си ме сънувала нещо, и викам - дали не е това  Laughing Пък то не беше   Wink

# 52
  • София
Елфче, честито, пожелавам ти лека бременност и прекрасно бебче през февруари! Hug Heart Eyes

# 53
Това със злобата е реплика на Симо Wink Ама му е и оправдание че  е качил над 20 кила ooooh! И комарите го хапели него, щото му била вкусна и сладка кръвта, а в моята явно имало някаква отрова, че ме пропускали Joy
(Между другото преди малко се чухме с него и му казах новината за теб.И знаеш ли каква му беше реакцията.....  Sick  "ами - хайде- ние сме.За да не изоставам от компанията, трябва бързо да наваксаме........... Blush )

# 54
  • София
Това със злобата е реплика на Симо Wink Ама му е и оправдание че  е качил над 20 кила ooooh! И комарите го хапели него, щото му била вкусна и сладка кръвта, а в моята явно имало някаква отрова, че ме пропускали Joy
(Между другото преди малко се чухме с него и му казах новината за теб.И знаеш ли каква му беше реакцията.....  Sick  "ами - хайде- ние сме.За да не изоставам от компанията, трябва бързо да наваксаме........... Blush )
Joy давай, давай! Той Тошко и без това питаше за теб  Laughing
Елфче това с мъката е в далечното минало забравено. Сега съм дебела и щастлива  Mr. Green
Laughing може и аз да помърдея някой ден и да не страдам вече  Wink Hug

# 55
Елфче честито!  Hug Лека и безпроблемна бремност, и едно здраво и послушно бебче!Малко в розовко с пожелание за госпожица. Wink
Може да ми уцелиш рождения ден . Simple Smile

# 56
Хей,къде изчезнахте... Thinking Сама ли ще си празнувам.... Crazy  Мъжо дойде на свиждане Crazy та гаврътнах едно набързо....... Blush Хайде, черпя   по повод годишнината ни, както и за здравето на бъдещото бебче на Елфчето Heart Eyes

Хайде- бара е отворен Hug ( в този ред на мисли, къде е Елиона newsm78
И нещо безалкохолно за бременните Grinning (връщам котешкия жест Wink )

# 57
  • гр.София
 Наздраве! Още ме тресе вълнението,та може и да ми приседне хапването и пийването.
 А ти,Велмар ,марш да настигаш Елвинг. Не се мотай тук.

Уф, със закъснение уврях,че си на работа в момента.

# 58
  • София
Може, Кайли  Wink Или на рд на сестра ми да стане - тя е на 24.02  Simple Smile
ВелмарHug мерси за почерпката!  Laughing
БланJoy Hug

# 59
 Иха,иха,иха-какъв прекрасен ден с най-прекрасните новини.
Бубче-Честит Рожден ден на палавото Инче.Да ти е все така щура ,много здрава и усмихната.
Велмар-Честита ви годишнина.Много ,много любов,приятелство и разбирателство.Иииии не му мисли много,ами настигай Елфчето,хем че трупнеш някое килце  Wink С един куршум 2 заека.  Hug
И не на последно място, Елфче,честита ти бременност.Пожелавам ти оставащите 7 месеца да са най-страхотните ,спокойни и щастливи дни.И да си гледаш с кеф едно здравичко,кротичко и послушничко рибенце. Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт