Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 779
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • offshore & overseas
Здравейте, дами!

Едва ли сте забравили, но все пак да пусна аз това напомняне за нечий рожден ден.

Моля, присъединете се към честитките!   bouquet

Извинявайте за намесата...  bowuu

# 61
Честит 2-ри рд на прекрасното ни Шуше  Heart Eyes Нека да е много здрава, усмихната и да радва мама и тати! Мила Марулка честит празник  Hug  bouquet

Елфче, честита годишнина - какъв хубав подарък само си имате с тати  Hug Желая ви само хубави емоции с бебчо в коремче и с баткото-чаровник  Heart Eyes Hug Много ме зарадва днес, да знаеш  Hug

# 62
  • София
Честит рожден ден на Шушето! Да расте здрава, умна, умсихната и с много късмет! И скоро да стане кака!  Heart Eyes Hug Марулка, честит празник!      bouquet

Честита годишнина, ВСТ! Желая на милото ви семейство дълъг и щастлив семеен живот, огрян от много дестки смях!

И накря да почерпя за нашата годишина  Grinning

Вст, мерси!  Hug  bouquet Да ви се връща!  Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 00:54 от Elwing

# 63
И типично в мой стил от бързане и емоции забравих да почерпя за нашата годишнина  ooooh! Embarassed

Елфче  Hug Hug Hug, мерси, мила, дано  Praynig

# 64
  • София
Вст, страхотна почерпка, м-м-м!  Grinning Crazy Heart Eyes А за другото - чакаме да се похвалиш и ти!  Hug Hug Hug  Heart Eyes И приятно изкарване на моренцето!  Grinning

# 65
Елфче, благодаря  Hug

Лори ми вдигна Т  Sad Кво ще правим сега незнам  Thinking Ще я видя как ще е утре - дано да не сме се разболяли нещо  Praynig

# 66
  • София
Exxxxx много празници много нещо! Сега поред на номерата!

Честит рожден ден на Шушелия! Силве, да ти е жива и здрава, усмихната и лъчезарна момата!

Елфче, честита годишнина! Да се обичате и слушате!

Ванче и на теб честита годишнина! Много любов и семейно щастие!

Аз офуках снощи 2/3 от заплатата на Митко - сега ще се спасяваме до моята с останките. Много сметки, много заеми, много нещо.  Sick А светлинката в тунела е направооооооо  #Cussing out - синдикатите успокоили машинистите, че били договорили цели ПЕТ процента увеличение, ама не се знаело откога  Joy

# 67
Честит Рожден Ден на Шушката! Да е жива и здрава, весела и все така чаровна госпожица! 

Честита годишнина на Елфчето! Да се обичате още много години! Чудесен подарък за годишнината сте си направили! 

Честита годишнина на ВСТ! Много любов и все така да се обичате!

# 68
  • у дома
Шушеееееееееееее, много целувки и гушки от Нияяяяяяя, мама и тати  newsm51  ura  Gift

Elwing, Честита Годишнина  newsm51 много, много да се обичате!!!  Heart Eyes
много здраве, късмет, пари и пожелание за

късмет, че за утре правя торта за годишнина със същото пожелание и съм подготвила елементите   Mr. Green

vst, Честита Годишнина и на вас newsm51 за да не се повтарям, желая много, много да се обичате!!!  Heart Eyes много здраве, късмет, пари, а пожеланието и за теб/вас важи  Mr. Green Hug  bouquet

Наздраве!

мисля, че ще ви е интересно да прочетете ТОВА и разгледате ТУК   Blush  Mr. Green

# 69
Честито на всички сладури празнували през изминалите дни!  Hug
Честито на днешната сладка рожденничка, Стефани. Да е жива и здрава!  nbirthday
Честити гидишнини на Elwing, Vst_80 и на вчерашната Велмар! Много семейно щастие на всички ви. И наистина, Велмар и Ваня да се заемат, че Elwing ги дръпна с една обиколка  Wink  Laughing.
И така Elwing, честито, мила! Пожелавам ти една лека и хубава бременност и да родиш едно здраво и сладко бонбонче.

Бубче, радвам се за майка ти. Дано бързо се възстанови сега  Peace.
Велмар, това коте на аватара ти, да не е ваше?  Thinking
elen@, страхотен аватар  Peace.
Блу, нямам време да прочета, но ти мернах тортата. Поздравления, ти си нашата гордост в тортоправенето. Ще стискам палци  Peace

# 70
  • София
еее, ама че мноооогоо и само хубави новини - то човек като не четете няколко дни ииии....хоп - новина

Елфче честито  newsm51 ех, как се зарадвах за теб само   Hands Clap  една сладка малка красавица ти пожелавам - ти за това колко ще едра не се тревожи...пък и момченце да е, тъкмо компания на Ивчо. Леко бременеене ти пожелавам. И да се подготвиш за едно при всичко случаи малко овне...те и те не са лесни да знаеш ( ама ще има опит от лъвчето).

Честит рожден ден на Шушето   bigdance2  все така весела и сладка да расте - за радост на мама и тате. Марулка честит празник и на вас.

и сега - честита годишнина на ВСТ, Елфче, Велмар ( на патерици)...ох сигурно имаше и други ( тя и нашата приближава - ама нали тези месеци се си сватбени).

честити рождени дни на всички августинчета на патерици.

за почивката после ще пиша - само да кажа, че си беше супер, много си починахме, а Миташки опозна всички в хотела, видяхме се с Алекс и Янаст..ще кача и снимки после.

# 71

===============================
Честит Рожден Ден на малкото Шуше!
Да расте здрава, весела и щастлива в дом пълен с любов!!!!
И съвсем скоро да чуем същата новина като на Елфчето!!!
===============================

================================
Елфче, честита годишнина слънчице!
По прекрасен подарък за такъв ден едва ли може да получи човек, желая ви от сърце всичко да е наред  и да си гушкате още едно здраво и сладко сладурче март месец!

ВСТ, честита и на вас мило!
Желая ви да сте все така слънчеви, мили и добри и да се обичкате вечно!

# 72
  • София
Силве,да ти е живо и здраво детенцето, много да ви радва, да има най-безгрижното и усмихнато детство!
Елфче, на теб честита радост,лека и безпроблемна бременност и здраво и спокойно бебче  bouquet
Това са снимки от нашия рожден ден
КЛИК. Беше много весело, с много деца и подаръци. Ина направо не знае с кой по-напред да се захване  LaughingС майка ми се надявам да се пооправят нещата, два пъти на ден правя промивки и сменям превръзки и се надявм да не изпускат повече шефове, за сега само два изпуснали PraynigСега ви оставям,че в офиса е тотален хаос!!!

# 73
  • София
Здравейте, мамчета! Не съм влизала много отдавна, но се върнах много рано на работа, а и последвалата бременност ми отнемаше много от енергията. Сега вече съм в къщи и имам повече време. В тая връзка искам първо да честитя на Elving и да я поздравя за куража! От личен опит вече знам, че никак не е лесно да си бременна с малко дете.

Честито и на всички малки рожденици! ДА са ни живи и здрави, все така палави и сладки!

Ние обаче се слъскахме с малък проблем при празнуването на рождения ден. Оказва се, че почти всички дечица с които общуваме, не са в София през август. Кой на почивка, кой при баба и дядо. И мин. година беше така. Явно децата ми поне докато пораснат няма да могат да си спретнат купон за рождения ден. Ама това да е проблема! Важното е да са живи и здрави!

# 74
  • гр.София

Марулка, да ви е живо и здраво порасналото Шуше! Много да ви обича,да ви радва, да има едно прекрасно детство!

Елвинг, ВСТ, Честит семеен празник (на всяка поотделно). Много любов,разбирателство и благополучие в домовете ви  bouquet

Бубче,пу да ти имам фигурата! Ина има страхотна стая и подаръци! Драго ми стана да видя Ваня и Ники.
 Най-сетне разгледах повечко снимки. Завидях на тортата от РД на Марти. Двете братчета ти иде да ги изхрускаш на общите им снимки. Никола на Николинчето с тези къдрици и очи бая сърца ще разбие. Дария има уникални трапчинки и усмивка до ушите...

gabi32 - Hug

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 12:05 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт