Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 780
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на Шушето, с пожелания за щастливо детство!  bouquet

Честита годишнина на Елфчето и Вст   bouquet

gabi32, като пораснат ще си правят купоните на морето, аз бях така, голям кеф е!

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СТЕФАНИ! newsm59
Много здраве, късмет и сбъднати мечти!

Marulka_s, честит празник!  bouquet

Elwing, Vst_80, честити годишнини!
 1dating

# 77
При толкова хубави картички и пожелания, остана да кажа само
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ШУШЕТО newsm59
ВСТ, ЕЛФЧЕ ЧЕСТИТИ ВИ ГОДИШНИНИ 1dating

# 78
МИнавам набързо преди да тръгна за Плевен да си взема Дари Simple Smile
Честит втори РД на Шушелия Heart Eyes Да расте здрава, щастлива и все така чаровна госпожица!
Честити годишнини на Елфчето и Ваня Hug Много сте ми мили, момичета.Желая ви цялото щастие на света, и само любов и разбиратолесто  bouquet  bouquet
Пухче, рибка се очаква при Елфчето , не овне Wink
(Ади, аз пасувам мацко  с бременеенето Blush Навивай някой друг Mr. Green)
Ох- искам да ви кажа че най-вероятно тия дни ще залипсвам от форума( и въобще от интернет- пространството... Crazy,защото чакам да ме вържи един нов и уж по-читав доставчик ooooh! Ама кога ще стане това- идея нямам!
Ще се включвам когато мога и откъдето мога.Ако организирате някое мероприятия- моля някой да ме уведоми по тилифоня Grinning Ще бъда налична, в комплект с ДАрия.КОйто ни иска- на линия сме Hug
Желая ви всичко най и...до нови срещи.................... Heart Eyes

# 79
  • София
ееех, вярно че си починах, ама явно не достатъчно щом на бърза ръка преместих термина на Елфчето за края на март - април - и го направих овен  Wink....

та нашата почивка мина супер, Миташки си прекара много добре, сутрин и вечер обикаляше масите в ресторанта и си сядаше и хапваше, на която си поиска. Не знам как е при нас, ама на него си му е навик да си хареса някой и да си седне при него ( аз в началото умирах от срам, после се примирих, след някой друг месец ще разбира повече и ще му обяснявам надълго и на широко). Имаше много деца, което беше супер за него. Пробва и басейна - в началото рев, рев, на последния ден имаше прогрес и стигна до 4-то стъпало на стълбичката  Wink.....
Аз пък си понаправих някоя и друга процедура и сега се чувставам все едно съм почивала 10 дни.

Видяхме се с Янаст и Алекс. Алекс е мнооого сладък, доста е сериозен, много говори и всичко му се разбира....въобще изглежда голямо момче  

това е засега, снимките ще кача по-късно.  

# 80
Мацкиии, само да ви пусна една песничка...много яка, днес цял ден на работа и се кефя Simple Smile
Айде поздра
в!  Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:42d95d58

# 81
Анниииии, влизам много набързо да ти честитя страхотната новина и да ти пожелая много любов и много, много лека бременост и едно сладко бебе като финал! Hug Hug Hug

честит празник и на стефани! да е много щастливо и послущно дете!  bouquet

ние вече сме в Китен сед мнооооггго дълго пътуване през Несебър  Wink Гого се чувства страхотно,  а на мен ми се разминават буквите на фонетичната и ми е много досадно да пиша. #Cussing out

много целувки на всички и ще ви наблюдавам тихомълком..... Mr. Green Heart Eyes

# 82
  • варненка от София
Благодаря ви момичета за топлите думи, много сте мили и хубавото тук е, че винаги ще се сети някой за празника, винаги ще има повод за веселие, а тепърва празниците предстоят!

Днес ще празнуваме скромно в домашна обстановка, дори и тортичката ще е отложена за събота, тогава ще е празненството и тогава ще пусна снимките, сега ви пускам само една закачлива снимчица на порасналото ни момиче!

Честита годишнина и на Ани и Ваня, хубаво ми е да ви наричам и с истинските имена, да се радвате на половинките си и те на вас дълги години, пожелавам ви един ден сърдечно да ви честитя и златната сватба!

# 83
  • София
Честит рожден ден на Миташки! Да расте здрав, умен, усмихнат, много да радва мама и татко! Пух, честит празник!    bouquet

Благодаря ви още веднъж за милите думи и пожелания!  Hug Hug Hug Обичам ви и ви целувам всичките!  Hug Heart Eyes
Блу, мерси за розовото щъркелче  Hug Heart Eyes Линкчето с изкушения ще разгледам утре  Simple Smile
Габи32, Николинчето, радвам се че пишете! Габи32, леко раждане и здраво, спокойно бебче ти желая Hug  bouquet Иначе аз не съм първата осмелила се от нашата групичка. Много са  Grinning Heart Eyes И ще чакам съвети  Wink Hug
Шушето е много сладка  Heart Eyes Отивам да видя и Ина  Heart Eyes и после да лягам, че...  Crazy

# 84
Здравейте мили момичета.Седя и място не си намирам от щастие ,толкова се радвам за Ани !!!
Елфче пожелавам ти една малка елфическа принцеса на пролет!!!Честита и годишнина на теб и на Ваня ,пожелавам ви винаги така да се обичате и да се радвате дълго време на деца и внуци !

МНОГО ,АМА МНОГО ЦЕЛУВКИ НА МАЛКАТА ,ПРЕКРАСНА 2 ГОДИШНА СТЕФАНИ!Толкова е сладка и чаровна ,че мога да и кажа просто да е винаги здрава ,другото си го има  Heart Eyes Снимката е върха (и ние имаме същата нощничка и сега като я обличам ще си мисля за вас ! Hug

Много целувки и на палавата Ина ,с пожелание да е все така усмихната, енергична и чаровна и да не дава на майка си да си развали хубавата фигура! Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИТАШКИ! С пожелание да е много здраво усмихнато и умно дете! Честит празник и на Пух!  bouquet

Прегледах някои снимки вчера и ми останаха очите и сърцето при Марти и Криси  Heart Eyes,толкова са сладки ,просто нямам думи !Ники наистина е станал голям красавец ,Лори ,Миташки и Ния са просто невероятно сладки ,а Дариа освен уникални трапчини и къдрици има и много хубави бузки,които не знам как майка и не ги схрусква всеки ден ,въобще когато ми стане криво си пускам албумчето и ми става хубаво и топло на сърцето ,всички дечица са кое от кое по хубави ,тук няма такива ,неповторими са! Hug
Сега отивам да видя и Ина ,че нея отдавна не съм я виждала.
Много се извинявам че няма картинки ,но нещо е слаб нета и не мога да сложа  Blush

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 01:44 от MamaMargo

# 85
  • София
Добро утро на всички!

Днес честта да почерпя е моя, за първата ни годишнина с Митко като семейство!
Отрежете си по едно парченце  Wink

и кафенцето разбира се /като за повода - ирландско  Mr. Green/

# 86
 newsm59 на Миташки! Да е все така здрав,весел и щастлив! Pouh честит празник и на теб!

Нана честита 1 годинка Wink семеен живот! Много любов и разбирателство в семейството! 

# 87
  • София
здравейте мили мами
благодаря за пожеланията.

да ви почерпя и аз за нашия празник с Миташки   cook cook cheers

днес и ние ще бъдем скромни, а утре ще празнуваме  Tada

Нана честита годишнина и на теб   bouquet още дълги дълги години щастлив живот заедно ви желая

# 88
  • София
Честит рожден ден на Миташки! Весело и безгрижно детство! Pouh, честит празник!   bouquet

Нана, честита годишнина!   bouquet

# 89
  • София
Момичета благодаря ви. За съжаление и аз като Ванчето съм явно голям карък, защото само беди ми се струпват на главата. Излизайки преди час от нас за работа виждам, че колата ми е ударена на паркинга. И то така, че шофьорската врата не се отваря. Моля ви, ако някой има познат тенекеджия ще съм признателна за координати, защото за съжаление нямам никакъв такъв познат, а цялата схема по гледане на Калоян зависи от тази кола и бързото ми придвижване.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт