Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 769
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Само свирни, аз за срещичка съм винаги готова  Embarassed Laughing Hug

# 256
Честит рожден ден на днешните сладкишчета!
Растете мног здравички и весели, чаровни, деца!
marulka_s чудесно е, че сте си изкарали хууубаавооо.
eliona, клубчето е детски кът Лейди. Намира се на пряка на бул. Драган Цанков, до ТУ посока студенстки град. Днес минавах там сутринта и видях, че има отвън две пързалки, люлка, къщичка, дано се забавляват дечицата. И цените са повече от прилични, а не обирджийски.
vst_80, Лори ще се радва на още пясък и вода. Голичка ли я слагаш да спинка?

mmilena, сладка е Марти на снимките.

Бахи, радваме се, че си при нас! Добре дошла!

Kaili, Тони спа ли следобяд?

Pouh, имах предвид работата.

# 257

Kaili, Тони спа ли следобяд?

Дори сам тръгна към леглото и заспа бързо. Mr. Green Следобед отново го събудих малко по-рано от обичайното му спане до 5 и нещо. Сега се надявам към 22,30 да заспи по-бързо. Wink

# 258
pepejeans и аз ще се радвам на още пясък и вода  Wink Малко ми трябва да се навия  Mr. Green А Лоринка спинка само по памперс и в чувалчето. Като я облека с пижамка, дори и тънка, много се поти и аз все си мисля, че й е топло, та я разхвърлям.
Днес и ние ходихме в Лейди, но чакахме 20 мин, нямаше кой да ни обърне внимание, имаше и рд тогава и хората навън се оплакваха, че чакат доста време да ги обслужат и аз се отказах и си тръгнах. Дано при вас да няма такива проблеми  Praynig Иначе и на мен ми хареса, имаше доста съоръжения отвън  Peace Аз като се юрнах в последния момент да организирам празник за Лори, се оказа/както и предполагах/ че клубчетата, които исках не са свободни. Та последно ангажирахме единствения свободен час в познатото ни Барбарони. Ще играят вътре дечицата, какво да се прави  Rolling Eyes

Кайли, браво на Тонката. Лорка не смея да будя ако не се налага - не се ли е наспала, настава голямо мрънкотене  Close

# 259
  • варна/виена
Здравейте момичета и на сладките дечица!
ЧЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ И ГОСПОДА.ДА СА ЖИВИ ,ЗДРАВИ,МАЛКО НЕПОСЛУШНИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
 hbdayМомичета,имам една молба.Моля помагайте.
Малкия е с баба си в Бг и на 27 има рож.ден. Няма да мога да съм там,за което ми е много мъчно,но искам да ги изненадам с торта за Ники и цветя за мама,точно на деня.Те така или иначе ще си му поръчат,но искам да има и от мама.
Знаете ли да има такава фирма,на която да поръчам от тук,а те да я доставят на адреса и къде да намеря координатите и?
Благодаря предварително!
PC Аз съм във Виена,а Ники си е във Варна.  bouquet

# 260
  • варна/виена
ЧЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ И ГОСПОДА.ДА СА ЖИВИ ,ЗДРАВИ,МАЛКО НЕПОСЛУШНИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
Малкия е с баба си в Бг и на 27 има рож.ден. Няма да мога да съм там,за което ми е много мъчно,но искам да ги изненадам с торта за Ники и цветя за мама,точно на деня.Те така или иначе ще си му поръчат,но искам да има и от мама.
Знаете ли да има такава фирма,на която да поръчам от тук,а те да я доставят на адреса и къде да намеря координатите и?
Благодаря предварително!

# 261
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПЕЧАЛИВШИДА СА ЗДРАВИЧИ И ВЕСЕЛИ БЕЗГРИЖНИ И ЧАРОВНИ...

nikolinche аз не знам , съжалявам. Тези за които се сещам се плащат при доставката, а това ми се струва, че не те устройва newsm78

# 262
  • варненка от София
Благодаря предварително!

Николинчето, сладкарница Вики доставят торти по домовете, но май трябва да си платиш на място, не съм много сигурна, като се завърна във Варна мога да намеря телефона им им да проверя как точно стоят нещата. Цехът им се намира във Възраждане. Имат богат каталог, но да ти кажа не са им много вкусни тортите, поне за моя вкус де. Това не пречи 2 години да имаме техни торти.

# 263
  • гр.София
 Архивът пак е отплувал нанякъде.

Николинчето, успех Peace ,дано намериш решение.

# 264
Николинчето, защо не пробваш от тук - http://get.bg/catalog/index.php?cPath=10_514 - поне за цветята, а може да избереш и някакъв подарък за малчо. Иначе и аз нямам представа дали ще намериш нещо за торта - пък и те като ще си поръчват няма ли да им станат много две торти  newsm78 Знам ли, успех и от мен  Peace Ако открия нещо ще пиша  Hug

# 265
  • варна/виена
Благодаря ви момичета  bouquet
Проблема е в това,че искам точно на 27 да пристигне,а трябва да поръчам няколко дена по рано ,защото ще става с банков превод,а за него трябват от три до пет работни дни.
Благодаря ви още един път,сега събирам информация,а утре в работно време ще действам.

# 266
  • София
Честит рожден ден на всички рожденици днес! И специално ЧРД на нашето приятелче Ивчо на Весика!

Честит рожден ден и на моето голямо момче! Днес Митко прави 35 години!

Почерпете се за негово здраве

# 267
Честито на всички изминали и днешни рожденници! Бъдете живи и здрави дечица!  Hug
Нана, да ти е жив и здрав мъжа и много да помага и слуша.   bouquet
Блу, поздравления за тортата, нямам думи  Party. Върхът си!  Wink А, Ния е много сладка, като Пипи. По всичко си личи, че сте изкарали страхотно.
Много хубаво, че Марулка ще са тук септември месец и ще може след 15-ти да направиме общия РД и Стефани да се запознае с повече августинчета.  Peace
Миленка, на Марти много й е пораснала косата, голяма красавица е Peace.
Качих малко снимки от РД на Найа.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 13:56 от adrianska

# 268
Ехооо, привет и от нас, вече от Софийска земя!

Честит РД на всички сладурчета, които пропуснхме! Да са много здрави и щастливи! Heart Eyes

Вчера вечерта се прибрахме след страхотно изкарване на морето...то си било хубаво там... Mr. Green...и еднодневен престой в Смолян по случай годишнина на нашите. За съжаление при прибирането ни заварих къщата, миришеща на морга...незнам какво се е случило, токов удар ли е било, но бушоните бяха изключени и съответно месото в камерата беше започнало да гние...просто не мога да ви обясня за каква миризма става въпрос... #Crazy...та татито до 4 ч ми хладилника, който сега се проветрява на балкона.

Блу, много се радвам, че сте изкарали толкова хубаво и много, много съжалявам, че пропуснахме купона... Sad Hug Но нищо...чакаме покана за торта.... Whistling

Сега пускам пералня след пералня, а после наново стягам багажа за Истанбул...Мацки дайте идея за типично бг храна, по възможност без да има свинско в нея... newsm78

А за общия РД докъде стигна организацията? Wink

Ето и малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270261&pid=6913531

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 16:49 от AndyB

# 269
Честито на вс. рожденници, да са ви живи и здрави съкровищата.  bouquet
 Тук може да видите снимки от сюнета ни, естествено ако ви интерисува. Ни сме мн. доволни от празника, който се получи.
http://picasaweb.google.com/julia.beleva.vt/DYTqIF/photo#5232940387358076306

Общи условия

Активация на акаунт