Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 768
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАШИ ДЕЧИЦА, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Специални поздрави на Ния!

Блу, само не казвай, че ти си сътворила тази торта!!!

Пепеджинс, къде е този клуб?

# 241
Здравейте, милички  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ, КОИТО ПРОПУСНАХМЕ ДА ПОЗДРАВИМ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ И ГОЛЯМА РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ  Hug
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МАМИ ТУК   bouquet

Съжалявам, че не ви поздравявам една по една, но списъка с любими мами и сладурковци ми е доста дълъг  Heart Eyes
Ние за съжаление вече сме на софийска земя  Cry след едно кошмарно пътуване вчера  ooooh! Не бях виждала такова задръстване - по-малко от 100 км ги минахме за повече от 3 часа  ooooh! Днес цял ден оправям багажи, чистя, пера - все приятни занимания  Twisted Evil
Мернах невероятната красота на Блу - мила, ръцете са ти златни  Peace Поздравления   bouquet
Сега ще разглеждам и още снимчици, тамън да отморя приятно  Laughing
Трябва да се стегна и да избера и някой клуб за Лори - искаме събота или неделя да я съберем да си отпразнува рд с дечица. Ама като се хванах в последния момент, незнам дали ще успея да го организирам и дали ще има свободно клубче за тогава  newsm78

# 242
  • гр.София
 След напрегнат, но прекрасен ден,да сколасам да поздравя поредните рожденици (от вчера)
 Лени на Кристиана, Деничка на Албена, Юлия на gabi 32 , Йоан на GJK ( която виждам,че ни чете от време на време). Само радост да носят на близките си!

Честит Рожден ден и на Ния и Виктор! Здрави, палави, умни и чаровни да са все така! Блу , elia_gg-     bouquet

Тортата на Блу- smile3501. Трябва не само да се види! Трябва да се опита Simple Smile!

# 243
Блу-тортата наистина е впечатляваща!!!Доверявам се на Блан,че е била и мнооого вкусна.
ВСТ-добре дошли на софийска земя.Разкажи повече как изкарахте .
Ето и снимчици от морето на Марти.   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270261&pid=6884757

# 244
До сега се наслаждавах на прекрасните августичета  Heart Eyes Вече са големи дечица - седя и се чудя и моето мишле ли е пораснало толкова  ooooh! Разглеждам албумчетата вече  толкова време и не мога да им се нарадвам  Laughing

Миленка, благодаря  Hug Супер си беше на моренцето, не ми се тръгваше. Само вие много ми липсвахте  Embarassed Лорката беше доволна, въпреки че имаше големи вълни през цялото време и почти не е влизала в морето - пляцикаше се на брега и не можехме да я изкараме от басейнчето  Laughing Лудееше до полунощ  Crazy, а на обед спеше като пън по 3-4 часа  ooooh! Добре че плажчето беше много близко, та притичвахме за по 1-2 ч.  Laughing Хитрушката направо ни побърка там  Twisted Evil - незнам дали заради многото хора, с които бяхме и които й обръщаха много внимание, или заради новата обстановка , но това дете се научи жестоко да се тръшка и да реве с такава изкуствена гримаса, че се скъсвахме от смях. Страшно се разглези. Имаше много деца, детски кът, хубавото е, че беше затворен комплекс, децата няма как да излезнат - охраната следеше доста строго за това на изходите  Peace Лори се забавляваше доста, докато ние си хапвахме в ресторанчетата  Laughing Виждахме се всеки ден и с татенцето ми, който работи в съседен хотел. Беше организирал много хубав морски рд за Лори. Много се беше постарал и страшно се вълнуваше. Та имахме един хубав празник, макар и без дечица. Лорката няколко дни разказва за празника, толтата, бометата и люката /баща ми й подари люлка и тя беше много щастлива  Laughing/.
Супер беше, искам пак  Crossing Arms Ще се опитам по-късно или утре да ви пусна малко снимчици  Peace
Аз още не съм приключила с къщната вихрушка  Crazy , а ми се спи жестоко  Tired Ще трябва да оставя нещо и за утре  Sad

Миленка, много ми хареса дворчето на клубчето, в което сте празнували  Peace Дано да успеем утре да отидем до там и дано да има свободни часове. Набелязала съм и още 1-2 места, пък да видим. А поръчвахте ли някакви специални програми и почерпки  newsm78 Лорка така се заплесва по играчките и съоръженията в детските клубчета, че надали ще обърне внимание на нещо организирано. Вижда ми се малко още  Thinking

# 245
Мацки zавърнах се.

Честит рожден ден на всички дечица,които пропуснах.

Честити нови бебенца, които пропуснах.

Не съм ви чела,ще наваксвам. Аz след като си отпочинах в БГ и Тенерифа,реших,че трябва да иzпробвам някаква антивирусна програма,която ми блокира всичките броуzъри и не мога да отворя бг мамма. Та след месец мислене,консултации със специалисти и иzпробване на варианти,днес най_накрая намерих решение на проблема и ето ме.Да не си помислихте,че ще ви zабравя  Hug

Алекс е добре.След една седмица тръгва на ясла и много се вълнувам. Намерихме си и компания zа кафенце_българска майка с детенце почти на въzрастта на Алекс и съм щастлива.
Сега ще наваксвам иzпуснатото и утре пак ще пиша.

# 246
Бахи  Hug Hug Hug радвам се, че се завърна  Peace

Честит рожден ден и на днешните сладурковци  bdbaloni

Ето снимчици и от нас  Laughing
рожден ден
морски снимчици

Сладки сънища  Hug

# 247
 newsm59 на рождениците:  Йоана на VesiG, Полина на zkazlarova, Стивън на alexsb, Стефан на Ralka Balka и Малена на анна м. Много здраве и щастливо детство.

Колко хубави снимки видях днес.  Hug
ВСТ и Лори изглежда много пораснала- като истинска госпожица. Hug
Миленка Марти е голяма чаровница. Hug

Бахи добре завърнала се при нас! Hug Разказвай и показвай снимки от почивката.

Отивам да си събуждам момчето, за д аможе да поспи и следобед. Wink
Лек ден на всички!

# 248
  • гр.София
Честит рожден ден на Йоана и Стефчо! Весел празник! VesiG , Ралка Балка   bouquet

Страхотни снимки има Марти. Лори ще я гледам по-късно на спокойствие.
 ВСт, браво,че сте си изкарали добре ! Не може ли да повторите  Grinning?
Бахи ,още не сме те забравили. Добре,че имаш сериозно оправдание Simple Smile, иначе...

# 249
Добро утро  Hug
Кайли  Hug
Блан, може по всяко време - няма проблем да отида при баща ми, даже бая се почудих дали да не останем направо с Лори там, ама съм голяма патка и хич не ми се почива без татито  ooooh! А пък той има ангажименти тук  Sad Ако взема, че размисля, моето тати ще е много щастлив  Wink - той ще е там до октомври, така че имам време  Laughing

# 250
  • варненка от София
Добро утро и от нас!

ЧРД на патерица на вчерашната групичка от пораснали дечица!
На Ния честитихме лично празника, но на останалите, желаем много здраве, много радост и весели детски игри!

Празника на Ния беше чудесен, дечицата щуряха и бяха много щастливи, а аз още по радостна да се запозная с още августинчета - Блан и София са страхотни Hug, Яна на Нори е също много запленяващо дете, Миташки за мен е едни голям чаровен мъж, абе страхотна веселба!

ЧРД и на днешните празнуващи Йоана, Полина, Стивън, Стефан и Малена bdbaloni baloni happy bd!

Лори и Марти са големи кукли!

# 251
  • у дома
още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА за Ния, а и за тортата   Mr. Green !!!!!

Eliona, няма да ти казвам, че аз правих тортата  Mr. Green Mr. Green Kaili, само влакчето не съм правила, ето го  Mr. Green купено е от кауфланд  Peace

купона беше страхотен, аз не успях много, много да обърна внимание на гостите  ooooh! но важното е, че всички са/сте се забавлявали  Hug  bouquet липсаваха ни тези, които не успяха да се присъединят към партито  Sad

ето СНИМКИ и едно бързо клипче КЛИК, отивам да наваксвам с четенeто и гледането на снимки Blush Hug  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Йоана, Стиви и  Стефчо!!!!!! Безгрижно и усмихнато детство!  Hug ura  Gift Tada Честит празник на мамите им VesiG, alexsb и Ralka Balka  newsm51  ЧъРъДъ и на Полина на zkazlarova и Малена на анна м.   ura

Бахииииии, включвай се с разкази и снимки  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 13:03 от blueeye®

# 252
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици Йоана, Стефчо, Стивън, Малена и Полина   bigdance2
Да растат весели, здрави  и щастливи.
честит празник и на техните родители   bouquet.

ВСТ добре дошла на Соф. земя.

Бахи не сме те забравили.

Пепеджинс - ние сме още в София

Купона на Ния беше страхотен и всички дечица много се забавляваха, въобще когато има деца - си е пълна веселба. 

# 253
Ох, останаха ми очите в малката Пипелота и прекрасните й гости  Heart Eyes
Марулка, да не сте вече софиянки с Шушел?

# 254
  • варненка от София
Ох, останаха ми очите в малката Пипелота и прекрасните й гости  Heart Eyes
Марулка, да не сте вече софиянки с Шушел?

Софиянки сме, но за няколко дена само, командировка сме `дет има една приказка, в четвъртък или в петък си отиваме за Варна, но на 15.09 сме на линия в София за един месец и тогава ще се радвам да се съберем по повод и без повод  Blush

Общи условия

Активация на акаунт