Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 786
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • варненка от София
ЧРД на всички, които пропуснах вчера: принцеса София и младежите Ивчо, Лъчко, Найден, Никола, както и да е честит празника на техните майки!

ЧРД и с днешна дата на Лени на Kristianna, Даниел на tsveti_j, Мартин на Nadence, Владимир на didka_nedeva, Деница на albena_vlady,  Юлия на gabi32 ,Йоан на GJK.

# 226
  • София
Благодаря на всички за поздравленията и честит празник на всички, които днес празнуват с нас!

Ние днес сутринта направихме парти в детски клуб, дечицата, макар и само четири, се забавляваха страхотно. Останахме три часа и накрая едвам ги убедихме, че е време да спят. Малката получи много подаръци, но с най-голямо внимание се ползва една кукла, която плаче, смее се, леко похърква и др.

А ето и една виртуална почерпка от нас:

# 227
Честит Рожден Ден на Ния!   Да е винаги здрава и щастлива, малко палава и много игрива! Блу честит празник и на вас с бат Пеп!  bouquet

Честит Рожден Ден на Дани на eli_ym, Виктор на elia_gg
и Владимир на tedy84 ! Много здраве, весели игри и безгрижни дни! 

# 228

Честит Рожден Ден на всички малки сладурченца!
Да са живи и здрави, много палави и игриви и да пълнят с любов сърцата на мама и тати!
  bouquet

# 229
  • София
 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ   bigdance2 да расте все така здрава, радостна и щастлива. Блу честит празник   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ И НА СОФИЯ, ДЕНИЦА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ   ura да се най-веселите, здрави и щастливи деца. Честит празник на родителите   bouquet

# 230
Честит рожден ден на Ния, Владимир  на  tedy84, Дани и Надя  на  nadinko!  newsm59  bigdance2
Много здраве и безгрижно детство!
Честит празник и на моя малък индианец  smile3540
Честито и на всички останали августинчета, на които не съм честитила порастването  baloni

# 231
Честит Рожден ден на Ния!!!Да е много здраво,усмихнато и умно момиченце(за красиво-то се вижда).Да е много талантлива,паметлива и щастлива!
А на мам Блу пожелаваме много ,много любов и радост вкъщи с нейното мечопуховско семейство.

# 232
  • у дома
БЛАГОДАРЯ ВИ  newsm51

почерпете се с по парченце от тортата

снимката е линк към албума с всички снимки  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, които имат днес празник като Ния!!!!!!!   ura  ura  uraЧестит Рожден Ден и на всички, които пропуснах тези дни!!!!!!!!!! Tada нека бъдат живи и здрави всички мушморочета  Hug  bouquet

# 233
Честит Рожден ден и на останалите августинчета Дани и Виктор.Много детски усмивки и щастливи дни!!

# 234
Ето да се почерпите на нашият рожден ден .
Честит празник и на останалите рожденици днес.Много здрави и щастливи и все така послушни Simple Smile

# 235
Блу невероятна торта си сътворила. А как направи влакчето?

Днес диването ме побърка. 2 часа се борим да заспи и накрая се отказах. До довечера ще ме побърка, а исках и да се изкъпя.  ooooh!

# 236
  • София
Докато успея да се впишаа то се изтъркули месеца Laughing Много рожденничета съм пропуснала само едно голямо ЧЕстит Рожден Ден ми остава да

кажа. Целувам всички мили малки пораснали муцунки с най - топлите и сърдечни пожелания  bouquet

Не съм в час какви теми обсъждаме в момента, предполагам са свързани с рожденните дни Embarassed не знам дали ще успея да изчета всичко и се

надявам да не го очаквате Wink

Elwing Честито бременеене, много се зарадвах за новината Heart Eyes

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИЯ,ДАНИ, ВИКТОР и ВЛАДИМИР! newsm59
Да растат здрави, послушни и усмихнати деца!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМИТЕ!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на децата, които пропуснах! nbirthday

# 238
  • София
Честит рожден ден на всички дечица!

Аз не съм в час. От четвъртък миналата седмица, след като ме заболя зъб ходя на зъболекар, което за мен е ужасно болезнен, страхлив и мъчителен процес. Сега съм с кюртирани венци и едвам седя. Ще трябва 14 дена да пия антибиотик и да се надявам, че ще успея да ги пооправя. Та много не съм в настроение за писане  Sad
Поне в работата всичко е спокойно. Шефът е отпуска - 1 месец. А има Олимпиада, която аз отразявам. Инсталираха ми телевизор на бюрото и сега си глееееееееедам цял ден игрите и си пиша новинки. Рахат работа  Mr. Green

# 239
Честит рожден ден на палавниците, които празнуват днес и на всички, които са купонясали вчера!
Даниел, на мама tsveti_j, Мартин, на мама Nadence, Влади, на мама didka_nedeva, Ели, на мама Kristianna, Дени, на мама albena_vlady, Юлия на мама gabi32,  Йоан , на мама GJK, Ния на мама blueeye®, Влади на мама tedy84, Вики на мама elia_gg,  Даниел на мама eli_ym,
Надя на мама nadinko! Растете  здрави и умни дечица, сладички, много засмени и .... нека силата бъде с Вас! На мамчета и татковци - весел празник!
mmilena, благодаря ти! Днес минахме през едно детско клубче - има и вътре място и пространство отвън, да дивеят децата, където пожелаят - люлки, пързалки, колички и точно каквото си го представях! То ще бъде за нашето парти.
nana77 дано бързо отмине треската със зъбките. А за работата - чудесно!
Pouh, как е при теб?
Mama_Galia_66, как се смях с тези пишкания в шепички, размяна на играчки, "на де". Наш'то диваче неиска да казва две, брои, но като го питаш - не иска. Иначе вече пишкаме отвреме навреме в гащите. Акаме в гърнето и когато реши - на плочите пред къщата. Абе - весело!
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт