Юлски бебчета`2008 - тема 86

• 16 227
  • 241
  •   1
Отговори
# 180
БЛАГОДАРЯ ВИ Hug  :l Heart Eyes
Много са ви сладки бебчовците! Елена, да се местим ли вече?

# 181
  • София
Както искате, може и тази да я изпишем и тогава. Просто имах малко свободно време  Crazy

# 182
Астарта, ще питам една колежка по-късно дали удължават срока. Честно казано не знаех, че има такава игра - работата ми се струва толкова далече  Embarassed

# 183
Деница, честит двоен празник! Много да се обичате още дълги години!

Аз се записах в новата тема, много добре изглежда Simple Smile Нямам претенции къде да пишем там или тук, може и в двете паралелно Simple Smile

Да си допълня каквото исках:

Добре дошла Dil, чакаме снимки Simple Smile

Алекс и Илия са много готини, особено там където дремуцат и двамата Simple Smile  Дано някога се навия на второ и моя Алекс да стане батко   Laughing

Днес е толкова горещо у нас, като го кърмя се потим и двамата яко.  Crazy Видяхме се накрая с мама Тити  friendship , обаче буквално само се погледнахме. Другия път като дойде, да се качва цялата фамилия   family Ясен малко бебе е с бузки само за папане.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 15:50 от Pea®ly

# 184
Здрасти бандаа
чета ,чета ... ей не смогвам  Mr. Green
Нашата голяма мома вчера замина за бг с баба си, там замина и свеки, на морето ще си я сменят, да е по дълго време... голям рев като я изпратих... ама вечерта като се чухме... няма време за мене... хаху-хихи с баба си, дядо си ... едва ли скоро ще се сети за нас... там пълно с нови преживявания ще бъде...
Иначе и майка ми до като беше тук само се лигавеше с Нинето, а на Емето говори нормално  Crossing Arms много й се дразнех... ама мина и замина вече...

При нас нищо ново, спи, яде, пърди - всичко си ни е на 6.,да чукам на  дърво ooooh!  Mr. Green

Тук има и комбинирани ваксини за Хеп.А и Хеп. Б. - има ли някой намерение да я слага ??? Иначе Хеп.Б е задължителната, и е на 1.месец - както писа Майра... аз понеже пролетта слагах 2.доза на Хеп.А на голямата... и тя голямо пищене удари... се чудех дали не е по добре в ранна детска възраст да й ги сложа - комби и двете Tired
Иначе и при нас голяма любов са каката и бебето, само я гали, гушка, целува, и повтаря колко много я обича ... надявам се да й издържи настроението и като се върне след 3.седмици

Деница, честит двоен празник!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Деница, да са ви честити и двата празника! Да ти е жив и здрав рожденника и да те слуша Wink Много любов и разбирателство да има между вас, а на теб пожелавам скорошно и леко раждане на  най-хубавото подаръче за цялото семейство! family

Астарта, големи сладури са ти двамката  Heart Eyes  Абе всичките ни бебенца са невероятни - едни пухкави мъничета, как да не им се радваме. Пу-пу!

Дуци, записвай бисерите на Пепи. Всеки ден ни разсмиваш с тях. Сигурно после ще е доста забавно да си ги припомняте  Laughing

# 186
Ще хваля НОИ - не само, че са ми превели парите (видях на сайта сутринта), но получих и СМС  Shocked

# 187
Астарта, Малък ангел, страшни бонбони Hug
Астарта, на втората снимка Алекс много ми прилича на теб Simple Smile

# 188
  • София
Момичета,
знаете ли дали ФУНГОСТАТИНА за гъбичките в устата предизвиква запек, защото моята Дея преди си акаше на всяко хранене, а от вчера ака много по-рядко, даже днес само 1 път и то съвсем малко, а и гледам, че се напъва всякаш й се ходи, но не може, а и плаче повече, а Фунгостатина й го давам именно от вчера.

# 189
Мерси на всички за комплиментите за гарджетата ми  Hug

Дуци, всички ми казват, че Алекс прилича на мен, докато Илия е одрал кожата на баща си Grinning. Толкова много прилича на него, че дори една страшно нетипична трапчинка на ухото му е наследил.

# 190
Много благодаря за поздравите на всички, малко ме насълзихте от умиление. А и таткото се върна с баткото от преглед - малко, но има пневмония, вече не издържам, втора за годината. обажда ми се по телефона, че го боцнали, а това за него е равносилно на най-страшния ужас. Сега пак антибиотик, до когаааааа? Cry Днес плаках и от радост и от мъка, добре че ви има, че и на майка ми още не съм казала. Довечера все пак, ще правим барбекю! Hug

# 191
  • София
Ох , тея от социалните не си знаят работата #2gunfire 2 дни ме разкарват напред-назад  Crazy за тоя дето духа и накрая се оказва , че всичко ми е било точно и в началото ooooh! Пфуууу, претоплих си детето на тая жега.

НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ НА МАГИ РОЗОВКА ШАПЧИЦА ЗА ПОГАЧАТА newsm45 САМО ГОЛЕМИ ИМААААА

# 192
Момичета,
знаете ли дали ФУНГОСТАТИНА за гъбичките в устата предизвиква запек, защото моята Дея преди си акаше на всяко хранене, а от вчера ака много по-рядко, даже днес само 1 път и то съвсем малко, а и гледам, че се напъва всякаш й се ходи, но не може, а и плаче повече, а Фунгостатина й го давам именно от вчера.

Аз мажа с Дактарин.Запек не е плучавал.Нали се бях оплакала,че езика му е все още бял,ами вчера с няколко движения на нокъта ми го изчестихи съм много хепи! Laughing

Утре ще му е първата консултация!Ще ви се похваля,като се върнем!

# 193
Момичета, Илия преди малко се обърна от по корем на гръб Laughing. Чудя се не му ли е много рано newsm78. Много се изненадах, оставих го по коремче, обърнах се за секунди да погледна нещо и след това видях, че е по гръб. Алекс си спомням, че много по-късно започна да се обръща.

Ама хич не се учудвам вече hahaha. Бебетата се развиват изключително рано. На моя приятелка бебето е на 2 месеца и си стъпва на краката съвсем стабилно. Естествено го държи де, но все пак е изумително! И изглежда като 5-6 месечно бебе най-малко.

# 194
  • София
 Simple Smile И моята жилка много ме учудва - главичката й е доста стабилна за възрастта й, обръща се от една страна на друга, като я гушна и почва да ми ходи по корема с крачета, набира с главичка доста добре и др. подобни .

Общи условия

Активация на акаунт