Юлски бебчета`2008 - тема 86

• 16 231
  • 241
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
http://www.djstoian.com/ този беше нашия - няма по-разбран човек от него, а и направи страшен купон - игри, музика, чудесии... Препоръчвам ви го Peace
Ох, вие сте в Бургас ooooh! Голям съм заплес Embarassed

не за софия е..сестра ми живеят в софия...
мерси мн мила Hug

# 166
  • Бургас
А и така се спестяват още 2 боцкания.

Е нали и пентаксима се бие 3 пъти или нещо не съм разбрала? newsm78

да но през месец и след 3 път след 1 година веднъж...въпросът е 4е инджекцията е една, а по зк са 3 отделни всеки от пътите Confused

# 167
Преобувам Анна сега, той я поглежда долу и ме пита "Мамо, защо й е откъсната пишката?".

Joy Joy Joy

На едни познати голямата дъщеря (5г) решила, че по-малката й сестра не може да е момиче, защото била къдрава Joy Joy Joy И била много загрижена дали като порастне ще се харесва като е с къдрава, а не с права като нейната коса Joy

# 168
И аз ще взема Пентаксим тогава.Астарта,благодаря за съвета с количката справих се чудесно по стълбите Simple Smile добре че сме на 2-я етаж.

# 169
  party023 Wine Glass
Момичета, да ви почерпя за рождения ден на съпругът ми и 9 години от брака ни. Иначе сме 20-та година заедно. Извинявайте, че не слагам като вашите големи картини и апетитни снимки, но бременните и кърмачките не бива да гледат такива работи Wink
Получих букета - мечта и всяка роза отразявала 1 щастлива година от живота на мъжа ми с мен Heart Eyes. Естествено поревах си малко, а и баткото вчера си падна на носа от скейтборд, днес се опитва температура да ми прави, но не успява качествено. Та ми е малко криво.
Тапата взе да пада, коремът ми се смъкна, и сега съм с 0 настроение нещо, опитвам се да извърша всички козметични процедури, но едва се сгъвам.

# 170
Деница, честит празник  bouquet
Не падай духом, най-хубавото предстои Heart Eyes

# 171
  • София
denica70, честита ви годишнина и честит рожден ден на съпруга ти! Желая ви много споделени мигове на щастие, много любов и още в пъти толкова рози в букета! Hug За настроението - дръж се, още малко остава! Дано и баткото не вдигне температура и да може да си палува на воля Simple Smile

Джолити, все забравя да ти кажа колко много ми хареса как си изненадала Пепи! Страшно си го измислила и се е получило чудесно!

Дуци, Астарта, аз разбрах така: температурата на бебето е около 37 градуса (е, има си индивидуални колебания, но както за нас е 36,6 под мишницата, така и за бебетата е 37 под мишницата). За в дупето е нормално живачният термометър да отчете с половин градус повече, т.е. 37,5, това значи, че температурата на детето не е повишена. Аз само живачното връхче поставих в дупенцето, защото така ме обстреля вчера човечето ми Joy

# 172
А и така се спестяват още 2 боцкания.

Е нали и пентаксима се бие 3 пъти или нещо не съм разбрала? newsm78

Дори 4 пъти, защото след 1 год. има реимунизация Wink. Но по ЗК се боцка в един месец 3 пъти - веднъж за ДТК, веднъж за полиомиелит (преди беше на капки, но от 1 година е с инжекция) и веднъж за Акт Хиб (той е по желание, но за мен е една от най-важните ваксини, защото е срещу някаква бактерия, предизивкваща менингит и бронхопневмонии).

Дени, да ти  жив и здрав рожденника и много да те обича и глези  bouquet. А пък на теб ти пожелавам да му направиш най-прекрасния подарък Hug.

Момичета, Илия преди малко се обърна от по корем на гръб Laughing. Чудя се не му ли е много рано newsm78. Много се изненадах, оставих го по коремче, обърнах се за секунди да погледна нещо и след това видях, че е по гръб. Алекс си спомням, че много по-късно започна да се обръща.

Джолити, все забравям да те питам. Доколкото разбрах работиш в Проктър и Гембъл. Важи ли още играта на Памперс с мечетата или не? Знам, че беше до 30 юни, но някъде четох, че вероятно ще удължат срока. В сайта обаче не пише нищо такова.

# 173
Деница,честит ви двоен празник!Много здраве,любов и щастие ви желая!И нека в най-скоро време да ви радва новия член на семейството  bouquet

# 174
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА И КУРАЖА!
Астарта, щом иска да се обърне, значи не му е рано. в тази връзка внимавайте къде ги оставяте. Ние докато родим, вашите вече плъзнаха Joy

# 175
# 176
denica70 да ти е жив и здрав рожденника,много да те глези и да те обича още повече Simple Smile
Астарта много са сладки и двамата,особено на тази снимка където спинкат са такива сладури  Hug
Ето и от нас снимка http://petangel.multiply.com/photos/album/5/bebeto#19

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 14:27 от little angel

# 177
Деница, честит двоен празник!  bouquet
Астарта, чудесни момчета си имаш, а на тази снимка, дето Алекс държи Илия...направооооо!  Heart Eyes
Благодаря за милите думи на всички, аз съм напълно възстановила се физически и психически от раждането и готова да раждам пак, така че...няма да се даваме!  Laughing  Peace

# 178
  • София
Направих нова тема в Родени, надявам се да ви хареса  Hug
Ето тук.

Деница, честит ви празник!   bouquet

# 179
Здравейте момичета!!!
Ние с Ема сме си вече в къщи. Няма нищо по хубаво то това да си си у дома Simple Smile.
Скоро ще пиша подробности!
Готин ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт