Юлски бебчета`2008 - тема 86

• 16 233
  • 241
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Съвсем нормално си наддава и цвета е точно какъвто трябва Peace
Може просто да си е от тези деца, които акат веднъж на няколко дни.
Само не разбрах защо давате добавка вечер и каква? Да не би тя да го запича детето?

# 151
ма никъде няма лансинох, да му се не види  Close

# 152
Эдравейте Тити проблема на моята дъщеря с акането е че не ака по няколко дни сега не е акала от вторник 29ти когато аэ и помогнах с термом..Тя е на кърма и вечер 30мl добавка . Сутрин като се събуди да яде эаспива и эапочва да се напъва да стене и проплаква неэнам дали това стенене не се дължи на това че се роди доста голяма 4.640 54 или на эапека.

Ха, стана ми интересно защо евентуално да стене, че  се е родила голяма Simple Smile

НБМ, тва че съм писала в женски род за Денис да не те обиди, знам, че е момче, обаче недоглеждане от моя страна. Като се прочетох видях. Ужас.

# 153
Дуци ето тук пише цената и пълно описание на ваксината:
Пентаксим
Доколкото знам се бият 3 ваксини, значи горе-долу 200лв излизат.
Благодаря.

ма никъде няма лансинох, да му се не види  Close
Милан ми купи от аптеката до Т.Киркова, някаква малка опаковка, като мостра, чак си помислих, че са го излъгали нещо. 12 лв. беше.
Но една приятелка ми даде крема на Авент, той също не се мие и от него съм по-доволна.

# 154
За стененето в родилното не ми я даваха   и ми казаха че по големите бебета се адаптират по трудно и затова стене . Дохранвам я с НАН само вечер защтото си мисля че ни и стига но тази вечер ще и дам само кърма . Запека й е от както се е родила но тогава не я дохранвах.

# 155
Тити, имам опаковка, от която съм мазала само 1 път и не ми трябва. Да ти я дам някак? Казвай бързо.

Рози, не знаех, че така било.  newsm78

# 156
Ние ще сме с обикновените ваксини. Докито каза, че имала 2 неприятни случая с Пентаксим (аз вече съм писала за това). А от обикновените ваксини не била имала подобни инциденти. Дано всичко да е наред  Praynig като му дойде времето.

# 157
Цитат на: Pea®ly link=topic=318218.msg8220983#msg8220983 date=1217493815

Рози, не знаех, че така било.  newsm78
[/quote
И аз не знаех голямата ми дъщеря не е имала такива проблеми тя се роди 3.950 52

# 158
Ние ще сме с обикновените ваксини. Докито каза, че имала 2 неприятни случая с Пентаксим (аз вече съм писала за това). А от обикновените ваксини не била имала подобни инциденти. Дано всичко да е наред  Praynig като му дойде времето.
На нас също ни предстои такава ваксина и аз сам доста притеснена нашата докторка ни препоръча пентаксим и незнам какво да правя. Преди нямаше такива и нямаш избор и бях май по спокойна. Rolling Eyes

# 159
  • Sofia
Цитат на: Pea®ly link=topic=318218.msg8220868#msg8220868
НБМ, тва че съм писала в женски род за Денис да не те обиди, знам, че е момче, обаче недоглеждане от моя страна. Като се прочетох видях. Ужас.

споко бе, наясно съм как всички пишете като мен - с една ръка, или с едно око (другото наблюдава детето) или по диагонал четем и пишем докато не се е събудил и затова не помня половината от това дето искам да напиша Sunglasses а това главни букви, препинателни знаци - за нищо ги нямам, особено с лявата ръка hahaha
и си признавам че снимки нямам време да гледам Embarassed

# 160
  • Бургас
мацки в бг мама има ли тема или подфорум където дса търся за ди джеи нещо...търся тука отзиви за един...4е сестрата се жени и е в паника Shocked

Ина4е ние сме полузаспали-полумрънкасхти- преди малко се напапка и сега уж се унася...михме дупе пак и севгаз се мъ4им да спим...люшкам я в кошарата,а сме зобретили едно въже,вързано за решетката и я дърпам от леглото- но това си е практика май Joy Особено в 3 през нощта Whistling

# 161
http://www.djstoian.com/ този беше нашия - няма по-разбран човек от него, а и направи страшен купон - игри, музика, чудесии... Препоръчвам ви го Peace
Ох, вие сте в Бургас ooooh! Голям съм заплес Embarassed

# 162
И аз съм решила да слагам Пентаксим. Казаха ми, че струва между 52 и 65 лв според аптеката. Имам лоши спомени от ДТК-то по ЗК, което слагахме на Алекс. А и така се спестяват още 2 боцкания.

За спрейовете за нос, нашата педиатърка ми каза, че е по-добре да изчакаме няколко месеца, а засега да ползваме физ. разтвор. Обяснението й беше, че бебетата много се стряскат от струята и може да се захласнат. Понеже бях купила спрей Тонимер, сега пръскам на малки фитилчета памук и почиствам с тях нослето.

Пърли, аз си мисля че нормалната температура е 37 градуса. Не знам да има разлика при кърмачетата newsm78. Когато се мери в дупето се вадят 5 десети.
Аз я меря с дигитален термометър и вкарвам съвсем малка част от него в дупето, така че няма начин да му направя клизма с него. Но нещо интересно, което ми каза снощи по телефона педиатърката - ако по време на меренето бебето се изака или има колики и се напъва, то тогава температурата изкуствено се завишава. Може и при нас да е било това причината за тази температура 37.2, защото докато му я мерих се напъваше много. Тази сутрин беше спокоен докато мерих и температурата беше ок.

# 163
  • Sofia
А и така се спестяват още 2 боцкания.

Е нали и пентаксима се бие 3 пъти или нещо не съм разбрала? newsm78

# 164
Трябва да започна да записвам на Пепи бисерите в дневника му.
Преобувам Анна сега, той я поглежда долу и ме пита "Мамо, защо й е откъсната пишката?".
Вижда ме мен гола, не се крия, но явно не е било под такъв ъгъл, че да му направи толкова силно впечатление Laughing

Общи условия

Активация на акаунт