Юнските хлапета от 2005, щастливи тичат към планината и морето!

• 14 596
  • 229
  •   1
Отговори
# 90
Фрос - честито ти ученичка, честито и на всички ученици разбира се. Разгледах снимките на Фрос - страхотни са двете сладурки Simple Smile
Илиянче - честито ти возило - да си я караш със здраве. Аз отдавна имам книжка, но така и не ми се налагаше да карам докато не дойде ред Маринка да се води на детска градина и май като се върнах тати ми връчи ключовете и ща не ща трябваше да свиквам да карам Simple Smile В САЩ ми беше лесно - автоматика лесна работа - с една ръка и един крак се кара, ама пустите му скорости тук - пак наново трябва да свиквам. Та сега пак наново свикваме, окопчавам малката в седалката и миткаме напред назад - но така е по-добре, не чакам татко да ни кара по магазини или където искаме да ходим. Шофиране му е майката - свиква се Simple Smile успех Simple Smile
Мимес - аз съм на същото мнение като Нансето - не обръщай внимание на хората - гледай си детенце и семейство, хорската злоба и ограниченост е навсякъде и да искаме не можем да им затворим устата - просто ги игнорирай, колкото и да ти е мъчно.
Честит рожден ден на Елоди - Пете да ви е жива и здрава куклата, много да ви радва Simple Smile Вземи се включвай по-често - какво ново около вас?
Ali&Meli честито возило и на теб - ама много ни глезят тези наши мъже, какво ще правим, как ще им се отблагодаряваме Simple Smile
И ние сме на детска градина от миналата седмица, малко се разсополивихме, но това е понеже отскочихме на село и не бяхме подготвени за времето което се промени много бързо и захладня. Както и да е - днес пием чай, капки и такива работи. Ходихме до Равда пак за няколко дни - оцелихме поне хубаво време. Качих малко снимки, но честно да си призная май май последно време не остава време за камерата. Загъзихме да чистим в нас, докато малката е на детска гледам да насмогна с лятното уж почистване, ама то толкова лятно-есенно че не знам като си дам килимите да ги перат колко време ще ги сушат в тези студове. Иначе ми останаха само 2 пердета да изпера и витрините с чашите да измия. Скорострелно ошетахме и сега го удряме на релакс. Вече усещам и малкото човече - тоест аз го усещам от преди 3 седмици, но сега и Маринка и тати могат вече да го усетят. Доки каза че ще си имаме момченце, но по-категорично ще знаем след 2-3 седмици, понеже все още беше малко рано като го гледахме на 3D-то. Иначе претенции нямаме - живо и здраво да е само детенце - и момиченце и момченце да е - каквото рекъл Господ - не мислим да го връщаме и ще си го обичкаме пак толкова Simple Smile Сега изчезвам да се опъна малко докато Мишката спинка - приятни почивни дни и много усмивки мацки.

# 91
Изабела, до какво остават 2 месеца и ... дни???

Хотче,чакам нещо,като наближи ще ви кажа
До тогава-само на лични

# 92
Честити автомобили на Илето и Али - страхотни са и двата автомобила, със здраве да си ги карате Hug Завиждам ви благородно, че се престрашавате да карате, аз съм голямо дърво зад волана, а съм шофьор от 10 години и си карах много добре и без притеснения, но спрях да карам от преди 5 години и сега нямам никакво усещане как върви колата и реакциите са ми едни забавени  Sad
Фрос, честита ти първокласничка, много успех и късмет в училище й желая. Снимките са много сладки  Heart Eyes
ЧРД на Елоди   bouquet Пете, да ви е жива и здрава и тя и каката!
Мимес, успех на градината. Вярвам, че ще докажеш на всички там, че Дари е дете като всички останали  Hug
Хамелионче, отивам да ви гледам!

# 93
  • Варна
Благодаря, все още съм дърво, дано скоро свикна...а това с паркирането си е мисия невъзможна.
Иначе и моята е автоматик и ми е доста лесно в тази насока!!

Миме, стискам палци Дари  бързо да свикне. А на учителките не им обръщай внимание, според мен го правят от страх, да не объркат нещо. Иначе това с категоризацията на детето за съжаление е много често срещано явление, в БГ няма търпимост към нищо!!

Пете, да ви е жива и здрава Елоди!! Да расте весела и щастлива, палава и умна!! Прати някоя снимка, и двете не сме ги виждали отдавна!!

Инес, честито возило и на теб. МНого е хубава Фиестата, и с 5 врати си е много по-удобно! Да я караш безаварийно!!

Теди, имаш страхотни емоции!! Дано доктора е познал, така ще си имаш от всичко!!

И Велизара е на градина, трета седмица, все още плаче и не иска да ходи, но се надявам скоро да отшуми това. Иначе много е пораснала, вече си е ммоиченце, много обича Сашко и от любов понякога го тормози, а той все по нея гледа, и най-много се радва на кака! Него го мъчат зъбки и е сополив вече втори месец, скоро изкара и един грип с висока Т.
Ето ги в  акция:

# 94
  • No Line On The Horizon
От днес и Флора е на градина. Много рева, но този сценарий вече ни е познат от яслата, така че не се плаша. Дано само този път малко  по-бързо да премине рева и тръшкането.

Честити нови возила, момичета! Лека и безаварийна!
На Елоди, пожелавам много, много здраве, щастие и късмет! Петя, включвай се по-често де!

# 95
  • София
Момичета благодаря за пожеланията! Hug
Честити возила и на Илето и Мимес /дано не пропускам някого/.  bouquet
На останалите в най-скоро време да се сдобиете с такива!
Сънчо ти нищо не каза...то си личи като кара жена,да не говорим като паркира!
Фрос честита ти ученичка!
Мимес и на теб!И хич не обръщай внимание на хорската простотия.Ей-й-й най-обичам нетактични хора  #2gunfire.
хамелеонче как си?
Иле не познах хубостниците ти!Много са пораснали....
ЧРД на Елодиbouquet

То наистина застудя и темата взе да оживява.
Засега толкова от мен!Хубав ден!  bouquet

# 96
  • Варна
Момичета, излагате се....докога ще тичат децата към морето???

Хайде пишете!

Нансе ти поне беше редовна:)

# 97
Тези 10тина страници ще ги пишем до Коледа, тогава направо можем да сложим пролетно заглавие, та докато изпишем темичката, да сме в крак със сезона Mr. Green
Ние сме добре, Дари беше малко хремава и тези два дни си е в къщи, но от утре мисля пак да е на градина.

# 98
цяла седмица никой не беше писал  Joy

утре е Великият ден - Яна отива на градина за първи път  bowuu

# 99
Здравейте, мамита и дечица  Hug
Напоследък, никак не остава време за форум и имам да наваксвам с четенето от юли до сега.

Подред:
Малко закъснели комплименти за красавиците, Дари, Калина и Маринка  Heart Eyes, както и на чаровният Бобсън.
Теди, честито ви гражданство. Всичко най-хубаво! Снимката с есенните листа е страхотна.
Честит рождн ден, ЕлиТ Simple Smile . Този път поздравът ми е сериозно закъснял, но ти желая всичко най-хубаво, от сърце  Hug
Фрос, честита ученичка! Много да те радва!
Много здраве, щастие и щастливо детство, желаем на, Елоди!
Миме, Иле, Инес, честити Ви возила Simple Smile. Аз съм много калпав шофьор и избягвам да карам. Случва ми се само на село, когато любимия е на няколко бири.
Бубе, стискам палци за лесно свикване с градината

Много ни е пуста темичката, дано се променят нещата Simple Smile

Ние сме добре Simple Smile. Бяхме на море в Гърция. На палатки. Мъжете бяха много щастливи, аз продължавам да предпочитам хотели. Валя ни дъжд, След 10 минути не си личеше, че е валяло. Палатката издържа, а Ники гледаше "Колите" на лаптопа и нищо не разбра от  проблема Simple Smile. Добре, че обичам жегите, иначе нямаше да я преживея тази почивка Simple Smile.

Ники от 1 септември ходи на градина. За всеобща голяма изненада, свикна за 3 дена  Mr. Green. Все още сутрин казва, че не иска да ходи (на което Ицо му казва: И аз не искам да ходя на работа, ама ходя. Само майка ти е шашава и обича да ходи на работа  Crazy), но ни изпраща без рев, казва "лятен ден", "лятна работа" (приятен ден, приятна работа - бел. пр Wink ) и всички много го хвалят. Колко бил спокоен, лягал си сам, ставал сам, ядял сам, дори и супа  newsm78. Да се чудиш за моето дете ли говорят Simple Smile.
Скрои ми номер дребното. Оставих го при баба му и дядо му на село и той така ги е изкарал извън нерви, че ми го докараха, същата вечер. За първи път, моите родители се оказват по-слабия отбор.
Аз си работя с голям кеф. Ицо ме е обявил за неспасяем случай. Лошото е, че не остава време за каквото и да било.
Спирам да спамя, вече ще ви наглеждам, по-често.
За бирена среща, разбира се съм много "за", но вече имаме разпределение: Ицо сряда е на плуване, аз четвъртък на йога, събота и неделя сме на село. Останалите дни съм на линия.
 Heart Eyes и  Hug за всички мамита и пораснали дечица.

# 100
  • София
цяла седмица никой не беше писал  Joy
Верно ли бе  Joy  hahaha
Бубано, давай снимка на новото тяло и не се скатавай  Naughty Успех на Яна, дано свикне бързо  Peace И какво ти означава подписът??? Напоследък ме шашкате с такива недомлъвки  Rolling Eyes

Рали, къде се изгуби, бе, човек  Hug Радвам се, че всичко е ОК при вас  Heart Eyes

Ще ме уморите с тези коментари за заглавието  Laughing Ще тичат и още как, само че скоро към Дядо Коледа ще тичат  ooooh!

Айде да позапълня малко темичката  Mr. Green Поздрав от Емма  Heart Eyes

Информация на ухо: темата на августовските мами е от осми май, а юлчетата още празнуват рождени дни  ooooh! Joy

# 101
  • някъде ... тук ...
Уаууу какви очи Hug Адаш, пази момата Crazy

Какво да Ви напиша newsm78
Гого от днес е в нова градина, до нас. До сега беше в по-далечна.
Радо е на училище.

Рали, добра програма, иам свободни дни все пак Crazy

Поздрави на другите Hug

# 102
И какво ти означава подписът??? Напоследък ме шашкате с такива недомлъвки  Rolling Eyes

Поздрав от Емма  Heart Eyes

Навила съм се направя нещо, което може и никога да не стане, но за сега си влагам необходимия труд и се надявам  Wink. Демек, вложила съм една доза ирония към себе си и една дози към всички, които си слагат безумни лентички  Laughing

Емма е прекрасна!  Heart Eyes

Поздрави на всички   bouquet, ще пиша после как Яна е понесла новинката.

# 103
  • София, център
Хайде и аз да се запиша, че верно, срамота.

Луси вчера си дойдоха от вилата окончателно, че изкараха и те 5 месеца плътно без прекъсване. Сега ще има да си го мачкам на мама момичето. Луси беше с една бяло руса коса на масури почти до кръста и майка ми още веднага като си дойдоха я завела на фризьор, та сега е с коса до ушите, та и филирана даже. Ама много се ядосах, като я видях. Така не обичам момиченца с къси коси. Но нищо, ще порасне.

На детска не знам още кога ще я пускам, защото им е напуснала едната учителка на групата, и още ги мотаят по сборни, докато намерят нова, а на мене в сборна не ми се дава.

Записах я в една школа "Силует", ще ги занимават с балет, художествена гимнастика, пеене, народни танци и актьорско майсторство Mr. Green За сега е много ентусиазирана да ходи, но пък предполагам, че и занапред ще продължи да й харесва. Ако аз бях на нейно място, щях много да се кефя на този род занимания, не че като малка не съм го правила!

Иначе, нищо ново при нас, само стандартни занимания.

Сънчо, тръгна ли Ивайла на детска, нищо не казваш, как е при теб в службата, посвикна ли, или още ти е терсене?

Бубане, вземи по-често пиши, как е Яна? Метни малко снимки!

Снимки и аз ще ви покажа, да я видите Луси каква е с дългата коса, ама още не съм ги източила от апаратурата, че нещо, да се не надяваш, напоследък работа ми излезе в офиса, че и една сръткава такава. Щети да се набиват, много е досадно, ама трябва да се помага на колегите  Grinning

Който се мотае по Ботев, мога да дам ориентир за един Хасковски магазин за спортни дрехи, "Diamand sport", на ъгъла с Аспарух, до един магазин със скъпа стъклария. Та има там невероятни детски зимни обувки, боти, ботуши и маратонки на още по невероятни цени. Купих на Луси ботуши вчера за 15 лева от там. Съвсем подобни на Витошка, и от друга марка са по 90-100! Вижте!

# 104
Привет и от мен,
моите момчета от 15.09 са на градина. Още първата седмица започнаха с хрема и кашлица. Тъпото е, че не се отопляват и са настинали, не я разбирам аз тази работа - нямали бюджет ooooh! Добре поне, че ходят с желание.
Както каза една моя колежка - в градината участват в Survivor.
Записах ги на език и футбол, дано им хареса.

Стискам палци и пожелавам безпроблемно изкарване на всички тръгващи на градина.

Хотче, Ема е прекрасна!

Да ви се похваля - измислих си ново хоби - ще гледам цветя, стискайте палци, щото сигурно съм от малкото дето са уморили няколко кактуса. Embarassed В неделя ходих до оранжерията на БАН и си купих няколко, сега чета по темата и ще видим колко от тях ще оцелеят.
Цекаса и корделинето ще оцелеят някакси, но ме уплашиха, че гарденията се гледала много трудно, ако изкара до Коледа ще черпя.

Честити коли, дами, леко и безаварийно шофиране. Аз си обожавам колата и не слизам от нея, независимо от гадните задръствания и малоумията по пътищата. Прекрасно е да си независим в придвижването. В момента се опитвам да си продам старата кола - стискайте палци, много я обичам, но 2 са ми много, а и не е хубаво да стои.

Целувки и хайде най-накрая да се видим!

Общи условия

Активация на акаунт