Илиянче - честито ти возило - да си я караш със здраве. Аз отдавна имам книжка, но така и не ми се налагаше да карам докато не дойде ред Маринка да се води на детска градина и май като се върнах тати ми връчи ключовете и ща не ща трябваше да свиквам да карам

Мимес - аз съм на същото мнение като Нансето - не обръщай внимание на хората - гледай си детенце и семейство, хорската злоба и ограниченост е навсякъде и да искаме не можем да им затворим устата - просто ги игнорирай, колкото и да ти е мъчно.
Честит рожден ден на Елоди - Пете да ви е жива и здрава куклата, много да ви радва

Ali&Meli честито возило и на теб - ама много ни глезят тези наши мъже, какво ще правим, как ще им се отблагодаряваме

И ние сме на детска градина от миналата седмица, малко се разсополивихме, но това е понеже отскочихме на село и не бяхме подготвени за времето което се промени много бързо и захладня. Както и да е - днес пием чай, капки и такива работи. Ходихме до Равда пак за няколко дни - оцелихме поне хубаво време. Качих малко снимки, но честно да си призная май май последно време не остава време за камерата. Загъзихме да чистим в нас, докато малката е на детска гледам да насмогна с лятното уж почистване, ама то толкова лятно-есенно че не знам като си дам килимите да ги перат колко време ще ги сушат в тези студове. Иначе ми останаха само 2 пердета да изпера и витрините с чашите да измия. Скорострелно ошетахме и сега го удряме на релакс. Вече усещам и малкото човече - тоест аз го усещам от преди 3 седмици, но сега и Маринка и тати могат вече да го усетят. Доки каза че ще си имаме момченце, но по-категорично ще знаем след 2-3 седмици, понеже все още беше малко рано като го гледахме на 3D-то. Иначе претенции нямаме - живо и здраво да е само детенце - и момиченце и момченце да е - каквото рекъл Господ - не мислим да го връщаме и ще си го обичкаме пак толкова