Юнските хлапета от 2005, щастливи тичат към планината и морето!

• 14 601
  • 229
  •   1
Отговори
# 105
  • No Line On The Horizon
Здравейте и от мен. Флора мога да я номинирам за Драма куин - сутрин е представление направо с градината. После нямат проблеми, но докато я оставя е цирк.
Загледах се в подписа на Lilu 76 - утре момчетата ще станат на 3 г., 3 м., 3 седмици и 3 дни, а сега като сметнах - Флора вчера ги е направила.

# 106
  • София
Ееее, браво, много приятно се изненадах, че сте писали  Hug

Аз днес се сдухах от работа  ooooh! Цял месец клатене на краката ми излезе през носа, утре ще е същото  Outta Joint. Но поне в петък заминаваме на тийм билдинг и се надявам да изпуснем парата подобаващо  Mr. Green

Адаш, Гого до новото жилище ли го преместихте на градина? Имам голям грях към теб и много ме е срам  Embarassed Свиркай като си свободна, как сте се организирали със Злати по прибирането на децата? Гого хленчи ли още за теб като си ляга?

... и една дози към всички, които си слагат безумни лентички  Laughing
Така и предположих  Wink Успех с каквото си решила  Peace Яна как беше на градината?

Нансе, Еммата не е подстригвана откакто се е родила  Mr. Green Отзад има една много дълга букла, която си има собствен живот  Laughing и адски ми е жал да я подстрижа. Вярно, че трябва да й се пооформи прическата, защото без ластици и фиби на нищо не прилича, но все не мога да събера смелост да я заведа на фризьор  Rolling Eyes
Дано й хареса на Лусилката в тази школа, звучи интересно! Еммата смятам да я запиша на латино танци и приложни изкуства в градината.

Лилу, жалко за децата, че още първата седмица са се разболяли   Sad Дано по-бързо си изградят имунитет! Щом е студено помещението как може поне една духалка да не включат  Close. Емма е на втория етаж и е топло помещението. Ходи тънко облечена и досега не се е оплаквала, че й е студено. Честито ти хоби! Ако знаеш аз колко цветя съм уморила  ooooh!. Тези, които оцеляха  Mr. Green даже ги присадих след ремонта и растат добре. Грижата по поливането им пое Емма и оттогава не се е налагало да ги съживявам  Laughing

Фрос, не се притеснявай за сцените сутрин, явно са само за пред теб. Ще й омръзне в един момент. А по отношение на подписите какво става с третото? 03.03. за 2010 ли ще е?

# 107
  • някъде ... тук ...
Какъв грях, бре Ели  newsm78
Време свободно много много нямам, ама когато е хубаво времето, сме в НСА. Радо така или иначе всяка вечер е на тренировка там, а ние с Гого играем на стадиона.
Преместих го в филиала на 16та - в 42 блок май се пада. 12та е хубава, но воденето и прибирането е голям проблем с задръстването на Онкологията ooooh! Днес всичко е наред, не е ревал.

Лилу, още не са пуснали парното и всяка градина се оправя както може - кой с печки-духалки, кой без нищо. Ще изтърпим.

За цветята - у нас цветарката е таткото, аз съм много зле. Ама пък ги наредихме на терасата доста мушката и разни подобни, та сега като застудя и няма къде да ги прибера, ще ги изкоренявам. На пролет пак ще садим.

Забравих да Ви честитя колите. Лека и безаварийна Hug
Онзи ден обикаляхме панаира служебно, нагледах се на коли. Като няма пари за ново (мойто Пижо е на 16 години), поне оплакнах малко очи Crazy

# 108
  • София, център
Хай Добрутро!

Абе много студено сутрин тука бре. Влизам си в офиса и моментално се хващам за климатика, ух.

Аз пак го закъсах с прекрасните си зъби. Ако си спомняте, на срещата преди 2 г. в Барбарони ме бяха оперирали от киста на предните зъби, сега ако пак правим среща, аз ще съм оперирана от киста на задните зъби. Аман. А какви грижи само полагам, не е истина просто.
Луса вчера минали през детската, за да се ориентират в пейзажа и тя отказала на майка ми да си тръгне. Едвам я извлякла. Сега е пръв ентусиаст за детска, защото има много "бебета", и учителката й каза, че я назначава за старши помощник възпитател, понеже е "старо куче", и вече се е вживяла на учителка. Иначе не щеше много много да ходи, ама сега...Абе знаят как да ги работят тези учителки, специално нашата е със страхотен подход, другата новоназначена пенсионерка не я познавам, ама старата ни учителка казала, че била "печена". Дано, че преди имаше един Цербер по заместване, направо и на мене успяваше да ми смрази кръвта с командите си. И за да дишаш, трябваше предварително да си взел разрешение от нея.

Другата сряда правят родителска, че родителите се опъват срещу събирането на санитарно-хигиенни материали. Аз си имам твърдо и непоколебимо становище по въпроса и ще ида в помощ на другарките.

Абе някой хвърчал ли е с лоу кост авиокомпания. Задължително ли ти трябва кредитна карта, за да си платиш билета  newsm78 Че прекалено голямо ще ми е изкушението, и не ми се вади. Пък и една грижа в повече.

А като казах за зъби, та се сетих за Мона, къде си? Какво правят прекрасниците?

# 109
  • София
Абе някой хвърчал ли е с лоу кост авиокомпания. Задължително ли ти трябва кредитна карта, за да си платиш билета  newsm78
Да. Трябва ти кредитна карта. Къде мислиш да ходиш? Аз ще летя към Виена в края на месеца.
Много неприятно с тези зъби  Rolling Eyes. Дано ги оправиш бързсо и безболезнено! И аз трябва да ходя, ама пусти страх  Confused

Елито  Hug

И Мона се загуби, и Сети, Сиси, Маги...... те си знаят.

# 110
Можеш и по телефона да си резервираш билета и да преведеш парите от банка, но тогава излиза малко по-скъпо. Последният път така направихме и нямахме проблеми, но с около 15Е ни излезе по-скъпо, отколкото ако бяхме платили с кредитна карта.
И на мен пак ми се ходи до Виена, толкова ми хареса две години по ред да ходя, че сега ще ми е криво, ако се наложи да пропусна Laughing

# 111
Понже както виждам, сте ме забравили вече, бърз поздрав от мен и да почерпя, че вече сме в новия дом, всичо и в кашончета, чувалчета, торбички и кутии, но............цари хаос и веселие.............

едва от вчера имам нет вкъщи, но все  още нямам време.............(

Stopобещавам да наваксам с четенето Stop

Целувки Heart Eyes

пс :
и на мен ми с еходи във виена, ама  - няма таз година..... Confused

# 112
Съкровище, няма начин да те забравим. Само здраве и  щастие Ви пожелавам в новият дом. Много любов и топлина да има в него.  bouquet

# 113
  • някъде ... тук ...
А честито Ви пренасяне, Гале Hug
Много приятно се подрежда свой си дом Simple Smile

Не съм излизала извън БГ, освен един пионерски лагер в Полша на времето.
Ама пък страната я обикаляме при всеки удобен случай.
Онзи ден каките-студентки завиждаха на Радо за събраните печати в книжката за 100те национални обекти. Взех го с мен на практика със студентите. Леденика е прекрасна пещера.

# 114
  • София, център
Хотче, мислим да се метнем до Италия за Великден, ама редовните билети на Луфтханза са за по 800 европейски бележки, та се загледах в Майеър, където ми излиза по 100 евро и в двете посоки за двама, та за това питах, ама още не са излезли полетите за април.

# 115
  • Варна
Бреййй човек като ви строи в две редици, я какви сте ги натворили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нансе, според мен си струва да си изкараш КК, пък и процедурата вече  е много опростена. На мен един приятел ми я изкара буквално по телефона, само отидох да си я взема.
Съкровище (много ми е сладко това обръщение, на мен така ми вика мъжа ми), честита нова къща, много щастие и късмет и още нови членове на семейството  bouquet

Във Виена съм ходила преди 5 години, но останах очарована.Беше замалко, но пак ще отиде, даже има и при кой, ама пусто все няма  време.

Ние ходим на градина, макар че последната седмица  куклата е хремава и си е вкъщи...тази хрема ту намалява, ту се усилва вчера така се усили че едва заспа детето. И малкия е все още хрема вече 2 месеца. Тия зъби са кошмарни, чакам ги като манна небесна.
В градината обичаме едната учителка и не и даваме да си ходи...не че другата е лоша, ама и викала "Тихо"... и я заплашвала, с неща от сорта, "Заспивайте или ще ви залепя очите с тиксо.." Иначе според мен и двете даскалици са готини. И ние имахме родителска среща, на която решихме че ще събираме парички, но не за хигиенни неща, ами за консумативи, играчки и материали за учене. Много странно се почуствах като ми казаха че трябва да ходя на родителска среща, почуствах се някакси остаряла...незнам защо.

Всъщност къде се покриха Сети и Сиси, те  не са писали доста отдавна, Мона предполагам че си има доста сериозни занимавки:)

# 116
  • No Line On The Horizon
Много странно се почуствах като ми казаха че трябва да ходя на родителска среща, почуствах се някакси остаряла...незнам защо.

Да видиш как ще се почувстваш като тръгне 1-ви клас  Joy

# 117
Уф, и аз така........

и се опитах да си спомня каква бях на 22 ....ама не можах Tired

# 118
Здравейте и от нас със Бобката
Вече два дни е на градина,която слава богу отвори на 1 октомври
Всичко е наред,като изключим едно паразитно БЕ ,което слага във всяко изречение-подарък от първия ден във детската градина
Ще е трудно да се справим с него ,но ще се борим
Много е пораснало момчето,не спира да говори и най-вече да пее,на моменти направо ме влудява,но какво да сеправи Whistling
Аз съм сдухала яко от работа,голяма лудница е при нас
Пак почнах със курсовете по английски и направо на моменти съм   Crazy Crazy Crazy
Ето малко снимки на Бобката

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8281&AlbumId=122694

# 119
Добро утро,

с кафе или без, в Пловдив е гадно и отчайващо времето.......за капак, понеже не може всичко да е пълно и равно....имам алергия към новия ни дом, и хич, ама хич не ми е смешно / за разлика от на всичките ви приятелки/ -вече приличам на малка сладка панда в лицето, подута съм, очите ми са затворени и кихам до припадък, но....изляза ли навън, или дори на терасата или пък на отворен прозорец - проблема затихва , да не кажа, че изчезва напълно......

Но уви, имам материали за превод за целия китайски народ, така че излизането е абсурд!!!

Моля ви, дайте идеи какво да правя, че ще се тръшна накрая вече безсилна?

Общи условия

Активация на акаунт