Юнските хлапета от 2005, щастливи тичат към планината и морето!

• 14 605
  • 229
  •   1
Отговори
# 120
Съкровище, как така алергия? От какво е предизвикана?

# 121
  • София
Как сте се разписали само...чак не е за вярване!
Не съм прочела всичко,но успях да прочета,че някои от Вас се кахърят за възраст и се чувстват остарели...
Понеже аз наситина остарях тази седмица,черпя Ви виртуално:

Цяла седмица бях в Пловдив и си починах от деца,но сега Мели е лепната за мен.

Съкровище честит Нов Дом!  bouquet
Много здраве и късмет Ви желая в него и разбира се семейството да се увеличава! Hug

После ще се върна назад да Ви чета,сега отивам да се приготвям,че ще имам гости.

# 122
  • някъде ... тук ...
Али, на панаира ли беше?
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!

Съкровище, върви на алерголог, да се види от какво е Naughty

# 123
  • София
Още съм на шеста страница, но спирам, специално за Нансен.

Не си вади кредитна карта, изкарай си дебитна международна. Нямаш такива безумни такси като при кредитната, ще ти я извадят максимум за седмица.
Аз така направих - запалих се по Ла Редут и отскочих до банката.
Извадих си Виза Електрон, международна дебитна.
По форума четох, че може и хотелски резервации и самолетни да се прави с нея, само трябва да се грижиш за лимита.
Ако все пак тръгнеш да вадиш, потърси във форума дали става за лоу кост компаниите.

Майка ти как така е подстригала Луси без да те пита? Руса коса до кръста направо вълшебно ми звучи.

# 124
Привет,

гледам Сиси се завърнала - ама откъде и откога и как - не е ясно, ще чакаме да разкаже.... Laughing

Алергия написах, защото - като седна на компютъра на чисто новот бюрце и ми руква носа и започват да ми "смъдят" очите - каквото и да значи това - в смисъл, че ми дразни нещо и се подувам и си чувствам лицето поне с кило по-тежко........и като се махна оттам, т.е оттук - всичко затихва...................

#2gunfireужасно просто, а имам толкова много работа , че..............

Нансе, ама и аз като Сънчо ще кажа - как така ще режат, сигурно щях да крещя като побъркана, аз три годин чакам на Калина косата да порасне...примерно....сега вече имаме черта до ушите  Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Али!!!!

Ей, тоя панаир, дето все идвате и не се обаждате, пък аз вече до самия панир работя и мога да излизам уж по всяко време......, ма като не искате ......здраве Crossing Arms

# 125
  • някъде ... тук ...
Аз ... такова ... служебно ... с все фирма и с колата на шефа. Сори, Гале  Peace
Иначе, да не би нещо от лаковете/материалите на бюрото, или пък монитора нещо newsm78
От друго зле ли ти е?

# 126
Привет момичета доста време не съм писала но имам основателна причина Naughty
Съкровище, Галенце, забелязала си скайпчето а?
Бяхме на почивка 10дена на Мармарис със две семейства още от които едното са ми кумовете и си изкарахме страхотно, починахме си, нарадвахме се на красотата, на палмите и така.
Сега се подготвям за бачкане, че в сряда се започва пак на ново Tired.
Гледаме се с Росинка, че сме се затъжили много тя милата как изкара незнам добре че е свикнала с бабите и дядовците  Peaceно сега е лепната за мама и това е. Но да си призная беше ми много мъчно и криво не сме се отделяли до сега толкова дълго време, но винаги има първи път ooooh!
Това е покрай нас, сега е време да наваквам с четенето. Само разбрах че Галенцето е вече на нов дом. Да го напълните с дечица и само хубави моменти да посрещате.   Hug
А и да се похваля вече съм руса Joy снимки томороу  Mr. Green
Хайде лека сега до утре! Целувки!

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 22:52 от Сиси&Роси

# 127
  • София, център
Сънчо, аз направо ще се обадя да питам в Авиокомпанията дали става с международна дебитна, ама като извадят графика за април 2009. Иначе, за картите проблем няма, нали мъжо работи в банка  Mr. Green Въпроса е, че не ми се взима на главата още един ангажимент. Аз даже мисля, че мъжът ми има международна дебитна от един депозит. Трябва да го питам, че до сега не знаех, че и с тях може да се плаща в лоу кост, мислех си, че само с кредитни става.

За подстрижката - разбира се, че знаех, че ще води Луси на фризьор, та да не кажа, че аз я помолих да я заведе. Въпроса е, че на моя един сантиметър за рязане, тя си е добавила още 1-2, фризьорката още толкова и ей ви коса до раменете, при това и филирана. Абе едвам става за опашле. Нищо, нека сега пък зимата под шапките да й почине косата.

# 128
  • София
Добрютро, посоле пак ще пиша, сега да ви се оплача:

Нашата градина най-накрая отвори врати, 2 дни ходих да помагам по уикенда, обаче Ивайла се оказа с някакво разстройство и не я пуснах в понеделник. То и мина за един ден.

Снощи обаче я оставихме повече в банята повече и познайте - сега е сополива.
Кажете ми как да не се изям от яд!
Толкова се гласихме, подготвяхме, с щерките на още 2 приятелки заедно да тръгнат, а сега те тръгнаха, а ние сме си в къщи.

Всички казват, че децата си ходели сополиви, но май не е добра идея за първи път да я водя със сополи!
От друга страна тръпки ме побиват като си помисля, че хремите минават бавно.

Кажете как да я третирам. Освен Стеримар какво друго да и слагам?

# 129
  • София, център
Сънчо, пръскай ударни дози Стеримар, а сутрин, обед и вечер по едно впръскване и в двете ноздри на детски Олинт. Давай пет дни витамин Ц и някакъв мултивитамин. Аз давам Саностол.

От сега ти казвам, че за съжаление от сополите няма да има оттърване до лятото  Sad 

Ама така е по детските градини - цяла зима сополи, кашлици, щуротии.

При Луси нямаше нищо сериозно, поне не се задълбочаваха тези оплаквания, но си бяха нон стоп.

Антибиотици не е пила, обаче е погълнала индустриални количества Стеримар, капки за нос и сиропи за кашлица.

# 130
  • София
Благодаря ти за съвета, Нана. Мен толкова не ме притесняват сополите, повече ме притеснява, че заради тях не мога да я пусна.
Приятелката и плакала днеска за нея, отделно креватчетата са по-малко от децата и докато отидем ще вземат да се заемат, та после ще я сложат сигурно другаде да спи, а ми се иска да си е при нейните дружки.
Ако успея днес, утре да я позакрепя и не е толкова тежко положението, в четвъртък, петък живот и здраве мисля да я пусна.
А и оная бележка нали важи 3 дни - на мен днес ми я дадоха.

# 131
  • София, център
Сънчо, не бой се. Като са по-малко креватчетата, слагат от дребните деца по две в легло, с главите в двете му дължини и крака към средата. Ще помолиш учителката, ако са се заели леглата, Йвайла да спи при приятелче.

Бележката наистина важи 3 дни, ама на Преспа я искат издадена от предния ден, така например, никога не можеш да си пуснеш детето от понеделник, винаги го пускаш от вторник, за да вземеш бележката от понеделник. Правят изключения за незнаещи естествено, но се мусят. И с право. Адски болни деца се водят, и се вихрят непрекъснато бесни скандали, защото педиатрите дават бележки и без да са видели детето, а то примерно е болно, и за това болестите нямат край. Та се стягай от сега. А има и спекулации от родители, за да си заведат детето, което е болно, казват, че е алергично, и за това кашля и му тече носа. Което може и да е вярно, но масово го твърдят и за обикновени болни дечица. Абе голям е хаос.

А ти ако искаш звънни, и питай за бележката, за да не ти се налага да се снабдяваш с нова, ако ви върнат.

# 132
  • София
Ели,Съкровище благодаря!  Hug
Да на панаирджийка се правих,всъщност бях де.
Гале ами от къде да знам,че работиш до самия панаир.И аз можех да излезна за по едно кафе,ама на.
Дори първия ден направих един тигел до отсрещната улица,имаше разни магазинчета и аз малко на зей пазар.
Нищо другата година живот и здраве!
А ти не работеше ли на друго място?Такава реклама ми дръпна тогава и аз си купих това,което ми рекламираше  Laughing.

# 133

до отсрещната улица,имаше разни магазинчета и аз малко на зей пазар.
Нищо другата година живот и здраве!
А ти не работеше ли на друго място?Такава реклама ми дръпна тогава и аз си купих това,което ми рекламираше  Laughing.

Ха-ха, винаги съм била успешен "търговец"  Laughing и сега пак - само дето "продавам" работни места, длъжности и работни задачи8проекти, ама пак има пазарлък..........

Mr. Greenдано не ме чете някоя колежка, че ще ме оплюят здраво.......... Joy hahaha Joy hahaha
и споко, за новата къща си купих и аз това Wink, което ти похвалих на теб  Sunglasses

# 134
Ееееее Съкровище, кажи накрая кое е това прехвалено нещо, де Crossing Arms Мойто любопитство страшно се раздразни, аааа

Общи условия

Активация на акаунт