Юнските хлапета от 2005, щастливи тичат към планината и морето!

• 14 599
  • 229
  •   1
Отговори
# 135
  • София, център
Моля моля, я бързо да споделяте какво сте си рекламирали и какво сте си закупили !!!

Вчера записах Луси в една школа за сценични изкуства на Коня. Беше много доволна от първото посещение, накрая рева и не искаше да си тръгва. Занимават се с художествена гимнастика, балет, народи танци, пеене и актьорско майсторство. Уф, ама аз май вече писах за това. Съвсем съм изтрещяла вече... Та думата ми беше, че е много забавно за децата.

Ох, Боже, този отговор току що щях да го пусна в една тема, в която се пита дали бебета мърдат много непосредствено преди раждане. Явно днес не ми е ден....спирам!

# 136
  • София
Луси мърдаше ли много преди да се роди?
Ох, от 3 дни не може да ми излезе от главата братчедката на мъжо ми, която от 13-ти септември е в 9-тия месец, живот и здраве тая година става на 40 и уж до 06-ти октомври щяла да роди, а още нямаме новини. Тя е в Созопол, та още повече я мисля.

Мернах някъде, че питаше за тая школа. И аз почвам да се интересувам от нещо такова. Моята е перфектна за художествена или друга гимнастика, не знам дали би и харесало. Имат ли сайт?
Може би ще изчакам заниманията в градината.

# 137
И на мен ми се иска да запиша Дари на такова занимание, сигурна съм, че ще й хареса, но са ми много далече тези школи. Която и да проверих е все в Лозенец или Младост. Устройва ме нещо в Надежда, Обеля, но не намирам.
Ние се прибрахме току що от лекар. Дари е доста по-зле от предните дни и състоянието е за АБ. Лекарката изписа Суметролим да пие до Петък и тогава ще реши за АБ-то. Много ми е гадно, а няма да ви описвам кръвните захари колко са високи и не мога да ги сваля изобщо вече трети ден. Доста тежко го изкарва този вирус. Close

# 138
  • София, център
Бети, ето го сайта : http://art-nuance.com/

Аз я записах там, защото ме устройва отвсякъде, и ми е близо до нас, и е в удобно време, и не е скъпо. Иначе, примерно, на Маша Илиева школата е с класи над тази, обаче първо ми е неудобно като локация, и второ на месец излиза 160 лв., а Луси балерина няма да я правя, и не си струва инвестицията.

Миме, аз мисля, че и при вас в читалището в Курило трябва да има нещо като за Дари, я спортни танци, я модерен балет, що не провериш? И да я гушнеш от мене!

# 139
Оооо Нансе, няма такива екстри. Има пиано и народни танци, но категорично ги искат след 5г за танците и поне 4-ри навършени за пианото. Проверила съм отдавна, затова се оглеждам и в Сф.

# 140
Честит рожден ден, Инес   bouquet  bouquet  bouquet. Здраве, щастие, любов и много, много усмивки!!!
Хотче, целувки на Емма-та  Heart Eyes Heart Eyes. Голяма хубавица.
ЕлиТ, при теб май няма свободни минутки? Аз се чувствам претрупана, пък представям си при теб какво е.
Нансен, а снимки на госпожицата, преди и след пострижката, няма ли?
Съкровищнице, честито Ви нанасяне. Стискам палци, бързо да организирате хаоса.
Илиянчето, аз на една родителска среща ходих и не се почуствах по стара, а все едно се опитваха да ми вменят, някаква свръх отговорност. Аз, разбира се бързо избягах Simple Smile ( Ники не е в тази градина). Иначе преди 12-13 години ходих на родителска среща на братовчеда (който е с 4 години по-малък:) ). Беше забавно. Бързо възстановяване от хремата Ви пожелавам. (Заплахата с тиксото я оставям без коментар  newsm78)
Изабела, много е готин Бобката Simple Smile . А ти недей да се претоварваш, толкова за да не изпушиш. Трябва си и релакс.
Сиси, добре дошла отново. Малко завидях за моренцето Simple Smile
Мимес, стискам палци, бързо да се оправи принцесата и да не стига до АБ.
Бети и Ники е с лека хрема. Появява му се от време на време и изчезва. Ако се колебая, веднага го водя при лекарката. Миналата седмица, от детската го върнаха заради хрема и лекарката едва ли не ми се скара, защо съм го взела. Нямали право да го връщат, нищо му нямало. После му даде 5 дни болнични  newsm78. В къщи се оправи за 1 ден, а сега седмица по-късно отново е с лека непостоянна хрема. Както казва Нана, май няма оттърване от това.

Ники напоследък ни забранява да пускаме музика в колата Naughty. И аз му казвам: тогава ти пей. И той пее  Joy . Големи фенове сме му. Малко бърка "Mamma mia" на ABBA с "Мама ми купи днес...", но разликата не се забелязва с просто око/ухо  Mr. Green

Цялата къща е пълна с играчки. Няма къде да се стъпи. Занесохме 3 сака на село и никаква разлика! Сега има и един надуваем матрак на земята и две сушилни ... Успокояващото е, че почти няма под за чистене Simple Smile А аз си мислех, че ни е голям апартамента.
Нещо се отплеснах Simple Smile
Приятна вечер мами и  Heart Eyes на децата.

Update: забелязах, че тази година не съм качвала снимки. Ние напоследък не снимаме много. От двете морета и рождения ден качих няколко http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9980&AlbumId=123562

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 21:21 от eria_r

# 141
  • София, център
Рали, има снимки много, даже на морето й спретнах една фотосесия, докато се лигавехме след плаж, и Луси с мократа коса, която по никакъв начин не ми даваше да я изсуша, реших да я преметна, като й предложа да си играем на фризьорски салон, и използвах намалението, за да й издухам косата със сешоар и четка. То пък взе, че стана прическа. И понеже апартамента беше решен в синята гама, а Луси е със сини очи и руса коса, а имаше и златист загар на кожата, заставайки до стената се получи много интересно съчетание. Та хванах аз апаратурата и заснимах. Татко й после с известна тъга в гласа заяви, че му приличала на 16-годишна на снимките. Ама това беше инцидентен случай и на игра. Наистина никак не харесвам тези малки момиченца, едва излезли от бебешката възраст, които позират по кориците на списанията като големи, разкрасени със завидно количество грим по лицата. Някак си въобще не се вписва в представите ми за естетика и ме смущава.

# 142
Добро утро! Наспахте ли се мацки? Wink
Като се замисля много мами вече не пишат при нас сигурно нямат време или им е писнало newsm78 но както и да е.
Роси и тя умира да я снимам и да фръцка и да си слагала червило ...и гримир искам мамо вика #Crazy Само с рокли да е облякана незнам зимата какво ще правим с тези пусти фусти newsm78
Записах Роси на плуване и английски в градинката, колко ще се научи и на двете незнам но поне във водата ще се пличкат, а за инглиша ако има желаение ще да е Thinking Подариха и един детски учебник на английски и ми вика: Мамо чети ми на английски. Аз чета тя повтаря и сега може да брои до 10. Айде изфуках се Embarassed Laughing Но май колкото по- малки по-добре да започнат с някакво занимание.
Хотче, голяма сладурка е щерка ти Heart Eyes
Съкровище, и Калина много е пораснала гледам на снимката в скайпа бонбонче Hug скоро трябва да дойда до адашката да видим какво прави, ще ти се обадя  Wink
Хайде изчезвам чао и приятна почивка!

# 143
  • София
Добрютро  Hug
Вчера приключих с блондинството, вече съм шоколадова брюнетка Flutter. МъжО е много доволен. Сега иска и косата да си пускам, но няма да го огрее  Laughing

Сополива съм, разболявам се и ми е адски отпаднало  Tired Дано не заразя Еммата!
Емма пак се излюпи рано. Не обичам уикендите да ставам в седем, все едно съм на работа ooooh!. Поне е слънчево и след малко ще ходим в Зоопарка.

Сънчо, как е Ивайличка?

Като са по-малко креватчетата, слагат от дребните деца по две в легло, с главите в двете му дължини и крака към средата.
Нана, това ме разби  Shocked Наистина ли ги слагат по две в креватче? При нас няма такова нещо.

Съкровище, честито ви нанасяне в новата къща  Hug Да сте много щастливи в нея! ПодсетИ ме за рекламата, защото и нашият плаче за смяна и смятам в най-скоро време да си купим нов.

Миме, как е Дари? Оздравява ли вече? Свикна ли в градината?

Рали, къде са му къдриците на сладура? Много е пораснал  Heart Eyes

Изабела, Бобката е голям пич  Heart Eyes Ти да не си си сменила работата  newsm78?

Сиси, супер за моренцето  Hug Браво на Росинка  Heart Eyes А някоя снимка на мадамата няма ли?

Еммата ще я записвам на латино танци в градината, много обича да танцува. А какв учебна програма имат  ooooh!, все едно са ученици в първи клас. От понеделник ще си имат и помагала.

И понеже съм голяма заспа, пак ще честитя рождени дни на патерица  Embarassed
Честито на Инес и Маги    bouquet Много любов и щастие ви пожелавам от сърце  Hug

Засега толкоз. Слънчев неделен ден от нас  Hug

# 144
Хотче,не съм сменила работата,просто ме натовариха с още неща.Останахме малко хора в един момент и натоварването е страшно

# 145
Ooooooo Хотче, какво знаеш искат утре да носим по 15лв. за учебник по-математика представяте ли си newsm78 аз изпаднах в ужас като ни го каза директорката. На 3г и някой месец математика  #Crazy ще учат. И за учебници с букви абе натоварват ги от сега поне аз съм малко против нали за това е училището да се научат на всичко. Не като идат половината в 1-ви клас да знаят АБВ.... 1234...... а други да гледат като  Shocked стреснати. Сигурно живея в друг свят незнам newsm78
Ще пусна снимки но не съм свалила от апарата  Embarassed
Хайде чао излизаме малко на разходчица.

# 146
  • някъде ... тук ...
Нашите учебници/помагала струват 20лв. Таткото ходи на родителска и само това каза, даже не разбрал точно какви са тия учебници.
Като беше Радо на детска градина всяка година купувахме едни учебни тетрадки. Имаха си входни и изходни нива. И сега е така.
Но са си за възрастта, не се притеснявайте за трудността.

# 147
  • София, център
Оо, и ние имахме родителска среща в детската. В сряда. Започна в 5 и е продължила до 8, 30. Аз си тръгнах към 7.
Ще се учи по Моливко, общо 4 помагала.
Имат български, математика, природен/околен свят и социален свят  Mr. Green
Отделно идва учителка по английски, която за сега преподава безплатно, защото не са се разбрали за цената с ръководството. Имат народни танци и карате, Луси няма а ги посещава. Аз нали със Нюанс избих с един куршум пет заека  Twisted Evil

Иначе събраха по 50 лв. за тези Моливковци и за един телевизор, че стария е много стар. Помолиха родителите всеки да помага с каквото може. Искат и омръзнали, но здрави играчки да се занесат, за да не се купуват нови. Ние напълнихме една торба с мечоци, с които ЛУси после избирателно е разрешавала да се играе. Още не може да загрее каква е целта на занятието.

Изпринтих и един топ хартия с картинки за оцветяване.

# 148
  • София
Добрютро.

И нашата родителска среща мина. И ние ще събирамо по 50 лева, най-належаща им е нуждата от килим.
Куклички нямали, разни дребни нещица.
Цаних се за протоколчик, касиерка, че и в родителския колектив се вписах.
Подадох заявка за английски, приложни изкуства и латино танци, но се колебая между латиното и художествената гимнастика. Мъжо е много против гимнастиката, но той си представя накакви мъчения и яки режими.

Братчедката на мъжо взе, че роди -предизвикаха го, но бързо е родила, момченце, към 4 кила, нормално родено, а тя е почти на 40. Много се радвам.

Неприятното при нас е, че Ивайла много плаче. Като е спокойна ми обяснява, че в градината в началото и е мъчно за мама. Общо взето това е теорията - че и е мъчно за мама, но вечер като си легне и сутрин като трябва да става се чуват само едно безкрайно мрънкане и плачене - "Не искам на детска градина".
Искала да ходи на Рила - градинката, на която ходим.
Иначе като е  спокойна казва, че и харесва, имала си шкафче, спяла на втория етаж, харесвало и тихото влакче, което правят до спалното помещение. Това ме кара да си мисля, че причината е основно, че и е мъчно. Дано не се заблуждавам.
Сутринта беше нещо страшно - не иска да става - лежи и плаче, накрая и аз се разревах пред нея, та като че ли кандиса (не казвам, че е правилно). Учителката казала на приятелката ми, че била страшен характер, което не знам как да тълкувам.
Сигурно много упорства в градината, знам ли.
Въобще чоглаво положение. Иначе аз съм категорично За градината, смятам, че и трябва явно малко повече време, надявам се, че не греша.
Извинете, само се оплаках, а на никого внимание не обърнах.
Ако ми дадете някой съвет, още повече ще ви обичам  Heart Eyes

# 149
  • София
Ние събираме по 70лв., 10 от тях са за санитарни материали. И нашата програма е по Моливко. Госпожицата си смени мнението тези дни и реши, че иска да ходи на народни танци. Така или иначе още на нищо не съм я записала.

Бети, нормално е да плаче, имай повече търпение. До оня ден е била почти постоянно с теб, изживява трудно раздялата. Голяма е вече, разбира. Ще свикне, но може да стане по-бавно  Hug Може да е и някакъв вид протест, че я оставяш. Съвет не мога да ти дам, но примерно като я оставяш сутрин й обещай, че след градината ще правите нещо, което й е любимо или ще я заведеш някъде, където обича да ходи.

Общи условия

Активация на акаунт