Юнските хлапета от 2005, щастливи тичат към планината и морето!

• 14 597
  • 229
  •   1
Отговори
# 150
  • София, център
Бети, те тези градинските даскалици имат един и същ репертоар за всички деца.

Всичките са с характер (а не знам да има някое без характер, лош, добър, ама има), и всичките са чувствителни (не знам за човек, дето да не е чувствителен, всеки има чувства).

Иначе на Ива е нормално да й е мъчно за тебе. Тя сега се отделя за първи път за по дълго време и от теб и от баща си.

Луси, в началото като тръгна, също е плакала. Сутрин си ревеше по принцип, че не иска, но и минаваше в момента, в който пристъпи в градината и види децата. Но и след това си е поплаквала, при лягане за следобедния сън. Като са я питали защо плаче, тя им е отговаряла "Мъчно ми е за моята мила бабичка", защото тя е свикнала за следобеден сън майка ми да я приспива. И понеже нашите учителки всичките са с внуци, им е станало адски миличко че на Луси за баба й е мъчно, та жените от гузна съвест бяха взели да я приспиват, ама беше и най-малкото, на 2.6.

Та,  Бети, съвет не мога да ти дам, само стискам палци по-бързо да свиквате. Иначе всяко за нещо си плаче, на едно му е мъчно за майка му, на едно му се спи, друго си иска някакви играчки, моята за баба си ревеше, едно пък има, всеки ден за дядо си плачеше.

Я кажете тези допълнителните занимания в детската като танци, език и разни безобразни как се заплащат. Че на родителската никой не попита, пък и никой не каза. Разбрах само, че се осигуряват от външни фирми, и се плащат не на касата на детската, а на друго място?!

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 15:39 от Nansen

# 151
  • Варна
Бети, спокойно, Вавка още ревунти. Успокоява я само, като и кажа, че ще я взема първа в 4 часа. Определено иска точен час, като германицте.
Харесва едната учителка, и когато идва другата и тази обичаната си търгва, наща прави сцени.
На нашата родителска се реши че ще събираме по 50лв., за учебни материали, за играчки, и разни други материали.
Нашите извънкласни неща се плащат по 3лв. на час. Вава мяй ще ходи на танци и рисуване. Решихме, че за езици е рано.

Такаааа, сега бързо снимки на всички, които са си сменили прическите (в т.ч. и Луси).

# 152
  • София
Благодаря ви за успокоителните думи.

Малко се бях разстроила в понеделник, но 2 часа по-късно ми звънна кумата, че минала да занесе нещо през градината и госпожата и казала, че Ивайла малко се поцупила и не искала да си свали раницата, но като запяли песничка метнала раницата и се включила.
Иначе вечер е много въодушевена, снощи не искаше да спи, а да разказва на татко си за детската градина.

Е, тази сутрин пак ревеше, но доста по- малко. Основното е, че в началото и е мъчно. Надявам се да се приспособи бързо и разбира се да не ми боледува.

Учителката ми каза, че се води лесно, слушала, но била по-чувствителна. Общителна била, много си играела с момиченцето на
едната ми приятелка, на другата ми приятелка отсъстваше в понеделник.
И да си призная се почувствах горда мама на Ивайла, понеже ми каза, че нямало дете в градината, което да рисува по-добре от нея.  Mr. Green Даже и от големите.
На мама художничето. Нали мама беше художничка, и аз имах някакви мечти такива, та ще го видим детенце.

Хайде да се видим, мили дами. Домъчняло ми е за вас, сигурно от година не сме се виждали. Кой има желание и време?

# 153
  • София
Хайде да се видим, мили дами. Домъчняло ми е за вас, сигурно от година не сме се виждали. Кой има желание и време?
Аз!Имам желание,ама май нямам време.Дори щях да го предложа,но всяка вечер съм ангажирана с Мели,че мъжката част се прибира към 19-20 часа напоследък.
Иначе за протокола не сме се виждали от 1.6 година,ама и групата си е доста несериозна и затова предпочитам да не давам предложения.

# 154
  • София
АЗ! АЗ! АЗ!!!!!!  Hug (но на 29-ти летя за Виена, дотогава съм ОК)

# 155
  • някъде ... тук ...
Имам желание, ама време - хич ooooh!

# 156
Само да не е понеделник или сряда,че съм на курс,може и аз да се домъкна.

# 157
Олеееее тези Юнчета ще настинат вече - давайте да ги вадим от морето, то стана време за шейни Simple Smile
Мацки среща ще има ли? Наистина доста време не сте се събирали на биричка, сега на по винце Simple Smile Хайде организирайте се, че да гледаме ние после снимки.
В този ред на мисли толкова бях забравила какво е фотоапарат последния месец че като заредих батериите му видях че сме забравили несвалени снимки от морето, което ме мотивира пък и да поснимам малката мишка снощи. Качих малко снимки тук: http://family.webshots.com/album/568098375OjesFh ама не знам линка дали бачка, но са в албумчето.
Ние сме добре - малката ходи на детска, мама дебелее. Време за форума май май в последно време не остава, но това явно е масово явление. Ще насмагаме като стане студено - сега да използваме хубавото време. Аз чакам да ми излезе пералнята че докато се намоткам откарах 01:00 часа пак - срамота Simple Smile Бягам да простирам и да се паркирам че умирам за сън. Приятен уикенд милички и много целувки на дечицата от нас с Марина.

# 158
Здравейте, хайде на кафенце де, къде сте тръгнали в тази студена събота?
Вече за не знам кой път сядам да пиша, дано този пост го изпиша и да успея да го публикувам. Една вечер като ви четях за градините да коментирате, бях решила да ви се наоплаквам колко съм недоволна от нашата, ама няма да ви занимавам. Радвайте се, че децата са ви занимавани, по-добре като ученици по учебна програма, отколкото с нищо да не ги занимават и да не ви казвам какви работи знаем, а какъв жаргон използваме и едно пръстче /няма да ви казвам кое/ се показва за здрасти  ooooh! Стига толкова, че само като пиша се ядосвам. Иначе освен тези нерви ме тресат и други, най-накрая ще доплащаме къщата, която капарирахме още януари месец и сега се оказа, че продавачът няма нотариален акт  Close та си чакаме, а междувременно поръчахме, врати и спалня за къщата и ако не стане сделката какво ще ги правя  Laughing
Честито на големи патерици на Маги и Инес, много здраве и любов момичета   bouquet
Честито нанасяне на Галето в новия дом, много семейно щастие и уют ти желая.
Теди, ти къде се изгуби толкова време и сега нищо не споделяш, я бързо дай един отчет как върви бременността. Разгледах ви снимките, ти ще се счупиш от слабост, къде дебелееш не знам, а косата на Марина как е пораснала, вече е една голяма кака.
Приятна почивка на всички ви желая, аз отивам да чистя  Crazy

# 159
Добро утро, хайде да кафепием вече заедно....май започват студовете, тук в Пловдив и гадничко в момента  Thinking
Та, заповядайте....

Ние малко по-малко се нареждаме, но все още има много.....майсторите за кухнята и гардероба в коридора едва вчера поприключиха и си тръгнаха официално, та днес ме чака голямото чистене и подреждане. Обнадеждена съм!

Стискайте палци.

Калина е с уголемена трета сливица, тече секрет докато спи и съответно в един момент започва да кашля и да се буди. Личната лекарка и специалиста уши, нос и гърло твърдят / и аз съм съгласна с тях/, че спокойно може да ходи на детска градина, защото в момента я третираме само с хомеопатия.......госпожите обаче всеки ден повтарят, че е болна / не че е здрава, де/ и че трябва да ходим на лекар и ние ходим, дават ни бележка, че е здрава и след два дни пак същото...
Не знам как да процедирам, обяснила съм им проблема, всичко е в носа, не вдига Т или нещо друго...., но вече ужасно ме дразни това, че не спират да повтарят как тя не бива да посещава детската.....
Как бихте постъпили вие на мое място?

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕС, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!   bouquet
Гале, аз съм с теб на кафето, ще ти стискам палци, защото и мен това ме чака, а и скоро го преживях в този апартамент, в който сме в момента и ми е прясно-прясно какво е да се занимаваш с майстори и да чистиш след тях. Я кажи какво даваш на Кали, че и ние постоянно сме със секрет от носа, който се стича надолу към гърлото, когато спим  Sad На твое място също бих си пускала детето на градина и си ходим де, нали ти писах и ние постоянно сме така, ако ги слушам госпожите цяла зима не трябва да стъпим.

# 161
Вили, мерси много Hug.
Днес става и 1г точно откакто ни откриха диабета. Но се опитвам да гледам позитивно и напред, макар, че ми е малко трудно като се сетя какъв ужас преживяхме миналата година на тази дата. Станалото станало обаче, няма връщане назад. Днес ставам и на цели 30г, цифрата много ме плаши, остарявам значи Rolling Eyes
Та в крайна сметка още се чудя да празнувам или не, ще го отчетем по някакъв начин повода де.
 Hug

# 162
Мимес честит рожден ден и от нас - пожелавам ти много здраве, семейно щастие, много любов и усмивки. Весело изкарване на празника и мисли позитивно - надявам се много скоро всичко да отмине и да отдъхнете облекчени всички.
Хайде и на вас да се похвалим какво направихме вчера с бъдещата кака Simple Smile Предиобяд поразгледах различни идеи в Интернет и следобяд след като се наспа малката ги нашарихме на бързо Simple Smile
Сега Марина каза че в понеделник ще сме с тези две блузки  -  "Ти мамо с твоята, а аз на дома с моята Simple Smile" Много доволна остана Simple Smile

# 163
МИМЕС, честит празник и от нас!

30 г не са чак толкова много - на фона на мойте 31  Laughing Mr. Green

Пожелавам ти здраве, много късмет и скоро да изчезнат всичките ти тревоги и Дарето да се оправи бързо-бързо!

И много люБов, също, да ви дава сили да вървите заедно напред!

newsm78Само не разбрах, какво е направила кака Маринуш.... Thinking

# 164
Сега видях......................СТРАХОТНИ СТЕ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт