СЕПТЕМВРИйчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!!

• 11 249
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, мили мами! Аз дойдох в офиса и първото, което направих беше да ви изчета Simple Smile Не е много професионално, ама човещинка... Остават ми само 2 дни на работа и от понеделник ще съм свободен елктрон Simple Smile Сега с мъжа ми ще си сложим Интернет и у дома, за да мога да ви чета и да ви пиша и докато съм в болнични. Нямам търпение вече да си остана у дома и да започна "да гнездя", както казвате вие Simple Smile
Мирка, много се смях на това с казана с боб, с който лелките обикалят по стаите...  Joy Joy Joy Как го измисли само.. Аз на храна съм доста капризна - нали цял живот пазя диети и организмът ми е съвсем изтерзан. Не ям месо, а и благополучно миналата година си направих язва... Така, че с болничната храна не знам как ще се спогодим, но нали съм си лакомо ще си взема и прибори и една голямам чиния .... да ми спиват по повечко... Шегувам се, де... Опитвам се да ми е весело и да гледам на нещата от смешната им страна, но е трудно. Много трудно. Досега не съм ви казвалала, но от 2 месеца имам нещо като камък на шията. Мъжът ми си загуби работата. Не го уволниха, а му предложиха да остане на същите условия, при положение, че му бяха обещали повишение, служебна кола и обучение в чужбина. Той естествено не се съгласи, защото не е честно да работи наравно с другите му колеги, а да взима наполовината от техните заплати.. И така досега. Търси си работа, ходи по интервюта, но без резултат. Можеше да започне на 5 места, но за заплата от 600-700лв, а това за трима души (живот и здраве с бебинка ще сме трима) е прекомерно недостатъчно за София. Докато аз работя нямаше проблем, защото взимам висока заплта, достатъчна и за двама ни, но от понеделник край! Излизам в болнични и не знам какво ще правим... Много ми е притеснено и ми е много мъчно, като виждам как и той се тормози. Дано скоро изникне нещо отнякъде, защото иначе не знам как ще се справим. Извинявайте, за дългия пост и че ви натоварвам и с моите грижи. Съжалявам! Просто имах нужда да го споделя! Извинявайте още веднъж! А за срещата много ще се радвам! Бих искала да се видим и да се запозная с всички ви!

# 121
Добрютро   bouquet
Деска, и аз като Мона съм солидарна с теб, знаеш  Simple Smile Снощи заспахме към 2.00, ставахме няколко пъти и телефоните се раззвъняха по никое време - край на съня.
Мариям и аз съм като теб с гостите...

ох малкият ме зове

до после

# 122
И аз минавам само за добро утро Hug Hug Hug
Днес ще тичам по задачки Grinning И ще се правя на добра домакиня Grinning

# 123
Здравейте момичета!Искам да ви питам как се чувствате?От около 2 седмици бебка е слязла долу!Но от 3-4 дена не мога да си събера краката и много ме боли, когато се опитвам да вървя!Усещам бебка понякога да ме натиска отдолу и не мога да спа!Вчера бях на ЖК и ми казаха, че ще изкарам до седмица максимум 10 дена!Това е почти месец преди термина ми (04.09) и се притеснявам не е ли малко рано!Аз отначало си имах чувството, че ще е по рано, но поне към 20.08!притеснявам се дали бебка ще се развила достатъчно, дали дробчетата ще и бъдат достатъчно развити!Всички ли се чувствате като мен?!

# 124
  • София
Добро утро момичета!Досега Ви четах Simple Smile
Много съжалявам за инцидента с колата на Тони74-аз направо настръхнах като четах.Аз от както съм бременна ме е страх да карам.
А Мирето да се пази,че като вземем по една тояга за тия мъже дето  били и те в предродилна депресия #2gunfire
Аз да Ви се оплача вече 3 дена пера и гладя по 4-5ч. дрехите на бебешора.Мераците ни са да видим какво ще побере кревата Аделина newsm78.От преумора ме удари в нервите нещо и взех да се карам с мъжа ми,но вече свърших  и ще почивам:peace:Сега с дъщеря ми ще им направиме снимки и ще ги качим в снимка.бг-идеята,която видях от Вас ми хареса Hug
Поздрави и лек ден.

# 125
  • София
Добро утро на всички.
Въпреки че станах още в 8, не можех да си намера място.
Със сълзи на очи, но сълзи от радост.
Моята приятелка от августинския форум вече е мама на принцесата Дара. Секциото мина и бебка е 50см 3,450.
Трябваше да го споделя!

А ето нещо според мен полезно http://sladkodumche.hit.bg/

# 126
Добро утро и от мен Hug
Много сте изписали не мога да ви изчета Simple Smile
Дидка добра новина,да е живо и здраво детенцето на приятелката ти
Мирка не се ядосвай на мъжа си ,просто не му обръщай внимание
Аз първият път не съм страдала от следродилна депресия дано и сега да е така
Асе и аз смятам да не ангажирам каката с гледането на бебчо,в крайна сметка и тя е дете и трябва да изживее детсвото си
Отивам да посрещам единият майстор,засега чао

# 127
здравейте момичета,
не съм писала отдавна опитвам се да ви чета, но съм на работа и е доста натоварено.
Иначе бебе Мариан е много послушен геройски издържа на работния ден, дано да е така добро бебе и като се роди.
Дидка честито на твоята приятелка, а ти се опитай де не се тревожиш за доктора, той Теди си знае работата, а ти бъди уверена, че всичко ще е ок.
Мирка наистина това с казана и боба беше страхотно Hug
Жужа, аз родих дъщеря си 22 дни по-рано и беше страхотно бебе всичко си й беше супер никакви проблеми.
Всъщност всички мами опитайте се де не се тревожите излишно природата си знае работата.
Искам да попитам майките от София, някоя от вас купувала ли си е от тези протектори и от кой магазин. На мен лично това ми се вижда доста ценна покупка. Благодаря ви предварително.
 Hug на всички и хубави емоции само

# 128
Деси, тука тези масла мога да ги купя от магазина за храни където се продават аналгините и други медицински продукти за вкъщи. Но иначе по хубав избор има в здравословните магазини. Не знам за аптеките.

Флучия, представям си колко ти е притеснено. Дано да си намери работа скоро, за да можете да посрешнете бебчо на спокойствие.

juja, защо така решиха? Не им вярвай толкова много. Даже и да имаш разкритие, не значи че ще родиш скоро.

Чистенето още си чака...

# 129
Шейла, благодаря ти много  Hug Ще потърся от къде могат да се купят в Бг, че до сега съм виждала само лавандула.
Дидка много хубава новина  Hug
jujа, бебчето наистина си знае работата и най-добре знае момента, в който да излезе  Peace Не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug
Днес и на мен ми е ден за чистене  ooooh! Вчера си помогнах малко, но има още многооо  ooooh! Айде ставам, че пак стана обяд, докато се намоткам  Crazy

# 130
Докато се наканя да пиша и то станало добър ден. Grinning
Флучия, наистина си в напрегнато положение. Най-вече сега като очаквате третия член на семейството. стискам палци съвсем скоро да се наредят нещата и да можеш спокойно да посрещнеш бебка.
Шейла, това, което си го описала за първи път го чувам и мнооого се съмнявам да го има по наште магазини. Но трябва да се пита Hug
Сега въпрос към Асето като спец - трябва ли тези от нас, които имат намерение да кърмят да третираме по някакъв начин предварително зърната с нещо за мазане. Някой ми беше казвал, че е препоръчително, за да не се разранят, но все пак Асето да си каже думата Simple Smile
Дидка, прекрасна новина! Да е жива, здрава и мноого обичана бебката на приятелката ти.
Рени, радвам се да чуя новини от теб! Аз съм на 6ти на ЖК, ако имаш час за тогава може да се засечем.

# 131
Деси, при нас тези масла или в аптеките или Реформхаус. Можеш да си вземеш колкото искаш - 1 мл до 1 л. Имат си опаковки. Могат и да ти ги смесят направо, както ти искаш. Само трябва да ги знаеш как се казват.
Аз от моята акушерка знам и съм много доволна например от маслото от кимион. Идеален масаж на коремчето срещу колики, особено ако маслото е предварително затоплено.
Благодаря на Шейла за рецептата и списъка - това са точно нещата, които не мога да понасям в съвременната козметика и се изривам като препечен рак. Crazy
За неспящите - един студен душ преди лягане препоръчвам. Извършва чудеса. Снощи съм спала като бебе. Ама чисто студена вода от крана. В началото е малко стряскащо, но постепенно се свиква с температурата, накрая дори не ми се излизаше от водата.

# 132
Здравейте, момичета..... Отдавна ви чета , ама на... чак сега се наканих да пиша и аз. Иначе съм от вашата "порода" така да се каже, очакваща септемврийче.

# 133
Жужа, много стресиращи са тези докторски изявления, особено за жени, които за първи път ще раждат. Не се притеснявай, наистина. по принцип ако си с по-тесен таз е нормално да усещаш напрежение, че и болка в пубисната кост. Както момичетата са ти казали - бебчо ще бъде наред - щом влезнеш в 9ти месец, когато тръгне - значи тогава е готово за новия живот  Hug /а по принцип тези в бургаската болница са за  #2gunfire - толкова негативни истории все от професионалистите там се случват/
Флу, много напрягащо това с работата на любимия. Бъдете силни, говорете повече, защото тези периоди са много тежки за мъжката психика. стискам палци да се похвалиш скоро с добри новини!  Praynig
РениДимитрова, такива протектори има в почти всеки бебешки магазин - в Джъмбо, Комсет, Пакостник
дидка, да е живо и здраво бебенцето  Heart Eyes Много е вълнуващо, когато близък човек роди. Ние кумувахме на наши много близки приятели и момичето е бременно, с 10 дни по-ранен термин от моя  Flutter Предполагам, че и моето вълнение когато тя роди ще  есъщото  Hug

момичета, истината е, че наближава и нашия час!!! ееееххххх

п.с. Вчера минах през Хипо ленд - да ви предупредя да не си губите времето там  Peace
П.с.2 Луси, аз не съм Асето, но тя няколко пъти писа по темата и затова си позволявам да отговоря. Добре е гърдите да не се мият със сапун с цел да не се изсушава кожата. Най-важното е всъщност ареолата и зърното да бъдат мекички, хидратирани и еластични. За периода на адаптиране на гърдите към кърмене най-добрият крем е на Авент /той даже да не се отмие няма проблем. Маже се след кърмене/. Ако сте с по-малък бюджет - Лансинокс също е добър. Но това за след раждането. Преди това само се следи да не се изсушава кожата.

# 134
Ох и моето чистене си чака.Опитах се пак да спя,мъжът ми ме събуди да ми каже,че щяло да бъде 35°С и искам ли да ме zакара на плаж с детето.Честно каzано ще ми се zаради Кристиян,но малко ме е шубе вече,zащото ще ме остави и ще си тръгне с колата.Съвсем сама.. newsm78 не zнам.После пък трябва да го чакам да ме вzима.Май няма да стане,но утре,ако е така може да се раzберем да ми остави колата,та да мога да си ходя и да си се върна когато си реша.Нищо,че малко ме е стрх от жегите вече в 9ти месец,но пък ги обичам.
  Флучия,дано се раzвият нещата добре при вас  Peace
 Жужа,спокойно.Не е сигурно,а и скоро сме в 36 седмица,така че не е толкова рано.Но май аz не се чувствам още както ти описваш.Само си ми е тежко и иzнервено.Абе..каквото сабя покаже  Hug

Общи условия

Активация на акаунт