СЕПТЕМВРИйчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!!

• 11 248
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Стелка, заставаш на 4 крака и почваш да въртиш дупето  Peace Освен това можеш в същата поза да застанеш на дивана, а ръцете ти да са на пода (коленете ти са на дивана, а ръцете - на пода). Номерът с фенерчето на Веч - от гърдите бавно го движиш надолу и бебчето нали е любопитно и се завърта  Peace Този начин ми е най-симпатичен  Party
Може другите мами да допълнят, че аз това от тук го знам, но не съм го прилагала, защото моя хубостник от началото си е на изходна позиция  Heart Eyes
Момичета, гони ме зверски апетит  #Crazy Кога ще свърши това чудо  #Crazy

# 106
  • при моите любими
Iriiniii писах ти на лични. Да не занимавам всички с моите терзания  Hug

# 107
  • София
Уанде, в депресия не съм. Ама така ме тресат нервите, че не е истина просто  ooooh! По цял ден съм ей така Banghead smile3513 smile3538 afwitch
Аз по принцип съм си темпераментна, ама такова чудо зло и проклето не съм  Embarassed

# 108
Иринка   Hug Hug
Няма да ми тормозиш момчетата, еййййййй  Stop Знам ли кой ще ми е зет. Heart Eyes Heart Eyes
Спокойно бе мило. Hug Hug

# 109
Иринка-и аз се изненадвам на себе си,че по природа се паля много,ама много ти казвам.Не могат ми затворят устата /като на градски кенеф вратата ми била устата Joy Joy Joy/ ама сега съм една спокойна,не се връзвам на глупости...незнам какви хормони витаят в тялото ми ха-ха hahahaАма ти от скоро май си такава бясна,а Mr. GreenХайде-още малко остана и ще мине Hug Heart Eyes

# 110
Сонче,Уанде,мерси за благопожеланията относно свекър ми.Ама той си и заслужава да го мисля човека,всеки път като се обади и говори с мъжо първо пита как съм аз,като им отидем на гости все ми разправя тях да не съм ги гледала какво правят ,като ми се спи да ходя да лягам ,да си почивам..докато от свекито таквиз думи не съм чула ThinkingТя уж е добра ,ама като че ли ме приема като конкуренция за мъжкото внимание в семейството newsm78Нали има 2ма сина и до сега само тя се е лигавила в тяхната къща;-) Mr. Green
А тези протектори какво точно представляват? newsm78

# 111
Добра вечер, мамчета!

Ирини, да знам, че ако бебчо се роди с +Rh, трябва да се ваксинирам.  Peace

На мен нещо ми е тъпо тази вечер.  Sad Случи се нещо, което хем ме разстрои, хем съм бясна. Да не обяснявам нашироко, ама става въпрос за един дето се пише голям приятел на моя мъж. Пък аз отдавна подозирам, че това е само параван и ето на днес - доказателство. А тоя моя милия е такава добра душа и продължава да твърди,че човека не е сгрешил. Накрая спрях да се обяснявам и за да си изразходя енергията взех та изчистих къщата. Минах навсякъде с прахосмукачка и после с мопа. Сега излизам от банята и така ми е отмаляло, пък не мога да заспя. Ще си дочакам пералнята и после отивам да стискам очите, че утре съм на работа.

# 112
Дани-да е жив и здрав човечеца HugТрябва да е много щастлив с такава благодарна снаха като теб Heart Eyes
А протекторите за матраците на леглата са един вид хавлиени чаршафчета с ластик,но от другата страна са от непромокаема материя.Целта е да не пропуска към матрака,в случай,че бебето се напишка LaughingИ аз представа си нямах,докато не ми предложиха в магазина,в който накупих сума ти неща за бебка GrinningПитаха ме:"А протектор искате ли?".Прозвуча ми интересно и без да знам какво е,реших,че точно от протектор имам нужда Joy
Нени-ти пък недей се зори толкова NaughtyИма време да правиш такива домашни гимнастики LaughingЧакай поне да влезеш в 9-я Laughing

# 113
Уанде , я кажи какви са им цените на тези протектори- чаршафи?
Че аз се отрепах да търся и неуспешно.
И дали ги  има в по голям вид, за единично нормално легло например?
"Фенк ююю" предварително !

Май нейм може ли гуш миличка Hug !
Много ми стана мъчно за теб днес като ти прочетох поста Heart Eyes, но вярвай, че ще се промени и ще се оправи, а до тогава скрий сатърите из къщи щото и  сестра му е за бой Twisted Evil .
Дано да дойде мир към дома ти и никакви изцепки вече и до края на бременността ти да е много грижовен и нежен твоя мъж та да се зарадваш напълно   bouquet !

Ооо Муцка , как я карате с Марсито?
Стига си чела драсни два реда да ми докараш усмивка Heart Eyes .

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 00:07 от Mariam777

# 114
Шейли, прекрасна информация, а и чудесна гледна точка върху моята ситуация. Права си на 100% и ще се сещам  за думите ти по-често  Hug
Мариям, не са скъпи протекторите - 10-15 лв макс
За храната от столовете- аз храна от стол не с енаучих да ям и това си е- ните в забавачката, нито в училище, нито по станциите, на които ходехме на море с родителите ми... А за Шейново - идума не може да става.
Диде, и моят термин със сина ми беше 10 септември /когато е и рождения ден на татко му  Heart Eyes/, а малкият тръгна сам на 4ти! Просто като пресен пример  Hug Надявам се всичко  да се нареди както трябва. Моят док няма да го има последната седмица на август, от което и аз се тревожа много, но каквото има - ще става.
За разликата в годините между децата - осъзнавам, че нашата ще е малка, но много се надявам това да не ощети по-голямото дете, а напротив. Колкото и да ни е трудно първата година, поне всичко ще ни е накуп, а след няколко години децата ни ще си играят като връстници и ще са си най-добри приятелчета един за друг  Heart Eyes
Среща - аз съм ЗА
Само да ви информирам, че преди час изпратихме гостите си за тази вечер - отново готвих и т.н.  Confused Поговорихме с любимият и съм щастлива, че той прекрасно разбира състоянието и нуждите ми, та се надявам скоро да ви се похваля с по-оптимистична нагласа към бъдещето.

# 115
Добро утро мами!
Тази утрин се събудих свежа, отпочинала в 4 часа... Rolling Eyes
Влизам в периода, когато ми трябва все по малко сън за да се чувствам добре.

Ирини благодаря за инфото за чаршафите, цената ми се струва смайващо добра, аз очаквах някаква много надута.
Сега ще помоля сестра ми да ги потърси в Пловдив защото у наше село няма Laughing.
Пловдивски мами, ако знаете къде се намират помогнете!
И в наща къща изобилва винаги от гости и те разбирам напълно  Hug .
А аз имам някакво болестно състояние направо да се раздавам много и като дойде някой няма кафе и бисквити ми направо започваме от супата и караме по ред на номерата.
Мъжа ми е свикнал с положението, но сега виждам, че като дойде с приятеля си да ядат почти винаги накрая измива съдовете и ми помага.
При мен депресията е свързана с преумора и лоша организация, съответно пренатоварване физическо и от там психическо.
Не съм имала тревоги, че чувствам детето си чуждо и други от сорта, но недоспиването ме изцеждаше.
Сега няма да се посвеня да включа всички членове на семейството в гирижите и задачите домашни и ще се подготвя за повече време за сън и комфорт за себе си, защото така или иначе аз съм извора на доброто настроение у дома и трябва да се чувствам щастлива за да съм пълноценна в работата си Flutter .

Почитател съм на храната по столовете Peace дори повече от колкото по заведения.
В къщи се готви повече чужда кухня и за мен Бг манджите са деликатес.
В Ямболската болница обаче никога не са ни хранили  newsm78, да видим у  Сливенско колко са гостоприемни.

Добро утро момичета излюпвайте се вече време е    bouquet  !

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 07:41 от Mariam777

# 116
Моето пък не е депресия ами някакъв страх  Thinking
Аз сякаж сега разбрах, че ставам майка, и за бебето се чудя какво ще го правя newsm78  Много ми е странно  Thinking
 Ама то не е  само страх ами и вълнение и щастие и хем се притеснявам хем съм някак уверена, че ще се справя абе............... голямам бърканица от емоции,  които колкото по наближавам края по се засилват. Ох и др пропуснах  покрадва се едно усещане, че не искам да съм небременна искам  така да си стоя Rolling Eyes Леле изкукала съм!!!
А бебо взех много ниско да го усещам, почти във влагалището сякаж ме проверява за разкритие отвътре. И боцкания имам и нещо като гъдел пак навътре ама си мисля че е нормално вие какво мислите?

# 117
Мирка, за разликата в годините, моят опит така показа. Каката няма нужда от целодневно физическо внимание, което е нужно за бебока. Моята беше много доволна с разговорите които си провеждахме аз докато кърмя или да си прави нейни задачки. А и беше тръгнала на предучилищна вече. Та не се чувствах като че трябваше да се разтягам много много и всичко си пасна някакси.
И да, още от началото си пое ролята на грижлива кака без никой да я кара, но тя си е такава душица била винаги. Виж ги сега, такава любов са, ми пълнят сърцето всеки ден. Дано и малкият да влезе в ритъма на семейството така.

Соня, смеската за дупата е така:
В една от тези пръскащите бутилчици слагам
   - няколко капки tea tree олио (как се казваше на български Асе?)- това е антибактериално
   - няколко капки олио от calendula - това действа пак антибактериално, анти възпалително и заздравително, ако има раничка
   - ---||---- олио от лавандула (lavander)
   - ---}}---- зехтин - да добави мекота
   - ---||---- витамин Е - хубаво е за кожата и ако има някакво раздразнение
допълвам догоре с водичка и е готово за чистене на дупарка.

Иринии, тази гледна точка работи само ако не си в актуална депресия, защото при такава логика не помага.

Ходихме до центъра и си хапнахме супичка. Разходката не стана, защото пак вали тука. И тъй като не можах да спя снощи, не знам дали се чувствам уморена от настинката или от неспането.

И чистене ме чака..  Confused

# 118
Хайде добро да е Whistling
момичета,мисля,че откачам вече.Такова неспане не съм и очаквала.Преz деня се нося като в беzтегловност,следователно и деня минава беz да мога да се органиzирам да свърша каквото и да било.А вечер се ококорвам,дотолква че няма никакъв смисъл да лягам преди 1..2 ч.И на другия ден пак и така zатворен кръг.Че то ако я караме така,ще сме на парцал като zараждаме бе  #Crazy ..Ей това почва да ме побърква,да се чувствам вече иzтощена,вместо сега да мога да си почивам.Това да имаш въzможност да спиш,а да не можеш..Има хора,дето могат и с малко сън да иzкарват.Аz обаче не съм от тях,zа съжаление.Като не се наспивам съм почти неадекватна.
Та по тоя поваод,Беба,май хич не искам вече да съм бременна.То и после няма да е по лесно,но не се иzдържа вече
Хубаво раzтегнах лукумите от сутринта,а?Личи си в какво хубаво настроение съм  ooooh!

Tea tree е Чаено дърво,Шейле.От къде ги вzимаш тия масла,от аптека?
Момиченцата обаче (по големите)като правило са си по грижовни от момчетата.
И мен ме чака чистене  Sick  Sick

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 09:31 от desi manova

# 119
Дьесииии, милинкаа.... Hug Споко, аз ти правя компания всяка вечер, ей така на разстояние и с телепатия. От 7 ч. съм се изцъклила и цял ден се движа като робокоп. Като полегна и само се въртя, че всичко ме боли. За нищо не ставам - нищо не мога да свърша от домакинската работа и на никой с нищо не мога да помогна. Простоооооо...неам думи! 
Моят бебок не го усещам ниско, ми сякаш е запълнил цялото ми тяло и се разпорежда с него както си иска. Честно казано, да си призная.... малко ме дразни  Tired Иска ми се вече да сме си отделно и да си поема ролята на отговорен и деен човек, че в момента...се чувствам доста безполезна  Tired

Общи условия

Активация на акаунт