Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на слинг?
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на слинг?
Когато избирате слинг, е важно да вземете предвид материала, комфорта и подходящото тегло, което може да издържи. В случая със слинга от 80 евро може да помислите за закупуване на висококачествен плат и направата на слинг, което може да бъде по-рентабилно. Уверете се, че слингът отговаря на вашите нужди и предпочитания, преди да направите покупката.
-
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Предродилната депресия е състояние на тревожност и нервност преди раждането, което може да доведе до страхове и несигурност. За справяне с него е важно да споделяте чувствата си с партньора си, близките или професионалисти, ако е необходимо. Отделянето на време за почивка също може да бъде от полза.
-
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
-
Как да се подготвим за раждането и какви документи са необходими?
-
Коя козметика за бебе е препоръчителна и кои са най-добрите продукти?
Няма да съжалявате. 

и се чудя какво ли чакам..Утре ще мъкна мъжо да купуваме чаршафчета и комплект за изписването,че нещо взе да ме хваща шубето
Браво на теб,че подсказа 
Та го докараха със спукана глава,свекито го беше привързала като фронтовак.Влизаме в спешния кабинет-сестрата го поглежда и казва лягайте на леглото,сега ще ви сложа инжекция ,после ще превържем-нито попита какво се е случило ,как се е получила тая рана,нито обясни каква инжекция ще слага,нито му премери кръвното поне на човека-ми бая кръвчица му беше изтекла...
Ужас,то вярно че при тях само такива случаи ходят и те са претръпнали вече ,ама чак пък такова бездушие..

Аз лично съм решила, че ще си стискам краката, докато тя се върне, пък да видим
И все пак нищо не се знае, може като реши да излиза Теди, докторът, който искаш все пак да е на смяна
Едно дете на 3,4г ще иска постоянно внимание,грижи,тепърва ще се осъзнава като човече!А на мен ми се иска да не лишавам детето си от нужното внимание за сметка на следващото
Мисля, че възрастта й е подходяща, за да успявам да контролирам себе си и да не й възлагам сложни задачи, но в същото време да не се опитвам да я държа на страна

И аз не слизам от колата и дано не ми се случва подобно нещо.Не,че не си вдигам нервите.