СЕПТЕМВРИйчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!!

• 11 237
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Деси, отпадналостта може да се дължи на липса на желязо /ниски нива на хемоглубина/, а не от приема му.  Peace

# 76
Мире, това пропукване да не е пръцкане, душо. Май по това време вече е нормално, или пак някой ме е налъгал...и мойто припуква така чат-пат.
Аз пък сутринта го снимах как рита - то ме побърка направо, та го заснех с телефона, да се види после какви ги е вършил.

Тони, много неприятно, ама важното е, че с бебо сте наред. Една лъжица "майната им" всяка сутрин! Независимо шофираш или само се возиш (щото мене и само возенето ме изнервя...тия карат като откачени...дано да раждам през нощта, че през деня не ми се мисли придвижването от Младост до МД).
А за грАДСКИЯ траспорт няма да коментирам изобщо...плачевно е положението отвсякъде.
Флучия и аз съм в Младост 3 душа. До Дървеното. Ти къде си?

# 77
Деси, отпадналостта може да се дължи на липса на желязо /ниски нива на хемоглубина/, а не от приема му.  Peace
Да де,това имах предвид,от липсата му  ooooh! .Но като гледам как съм го написала...Аz до сега не съм пила никога.

# 78
Ирини, тъкмо се бях запритеснила, че те няма и ти си се отчела  Hug
За грАдски транспорт няма и да коментирам Naughty  А относно шофирането - аз спрях като влязох в осмия. Гледах едно филмче на National geographic и толкова нагледно беше показано как се отразява стресът на майката върху бебето, че много бързо взех решение  Peace  А то по софийските улици си е стрес на всеки метър  Shocked Сега наистина ми е ужасно гадно без кола, но пък се чувствам много по-спокойна и знам, че и бебо е по-добре  Heart Eyes
Тони, важното е, че с бебо сте добре  Hug
Деси, той бебока си знае работата  Hug Няма да слуша лекарите, а мама  Wink
Момичета, трябва да се захващам с чистене, а нямам силички за нищо  Tired Ако можеше да дойде от някъде помощ ... като в рекламата на Mr. Proper  Mr. Green

# 79
Гери, абсолютно си права за дистанцията. НО има и нещо друго - не можеш да спираш внезапно на пътя без каквато и да било причина. Аз съм шофьор от 14 години и твърдя, че карам много добре, но когато от място правиш десен завой и се включваш в движението и гледаш наляво, няма как да предположиш, че колата която току-що си видял, че тръгва надясно изведнъж е спряла просто ей така. Ако имаше друга причина - блокирал двигател, не дай си боже човек на пътя - напълно разбирам, но случая просто не беше такъв. А всъщност се ядосах на това, че обвиниха мен, без дори да кажат - ей, съжалявам, не внимавах или разсеях се - каквото и да е. Пък то понеже съм била бременна ....

Мирка браво на теб - и за търпението и за това, че бързо ти минава. Със сигурност бебка си е добре, щом са спрели контракциите ти.

# 80
  • София
Адашче,  Hug
Питай кака ти - всичко си идва на мястото отпреди, когато детето (децата) стане (станат) на 3-4 годинки. Тогава без проблем си се връщаш на работа, възобновяваш пътуванията (със или без него, тях), както и останалите глезотийки.  Heart Eyes Въпрос на мъниичко време е. При теб поне ще минат накуп първите години, не като при мен на три пъти  Wink

# 81
Адашче,  Hug
Питай кака ти - всичко си идва на мястото отпреди, когато детето (децата) стане (станат) на 3-4 годинки. Тогава без проблем си се връщаш на работа, възобновяваш пътуванията (със или без него, тях), както и останалите глезотийки.  Heart Eyes Въпрос на мъниичко време е. При теб поне ще минат накуп първите години, не като при мен на три пъти  Wink

Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 82
Иринка, а аз като ги планирам през 4 години?  Rolling Eyes Май скоро няма да видя почивка  Joy

# 83
  • София
Ами Сонче....таковата....как да ти кажа, миличка....май ще видиш след около 8 години  Hug Heart Eyes

# 84
Сонче, "странно" нещо е планирането. Ние планирахме 3 деца /ако Господ е рекъл, си казахме/. първо, второ като пълвото стане на 1 годинка и после след няколко години трето. След първото тъкмо животът ни взе да придобива нормалност /по отношение на изброените във фермана ми неща/, преместихме се в къщата, която строихме паралелно с чакането и отглеждането на Спаси, върнах се на раобота и ... по всичко изглеждаше, че така ни харесва и  скоро едва ли щесе наканим за второ човече, но... взехме, че се влюбихме отново много силно и решихме еднократно да не се пазим и да видим дали някоя душица чака да дойде в новата къща. Въобще не сме се и надявали, че от 1 път ще стане - но ето  - вече съм на финала... Давам си сметка, че ако не бяхме действали така може би щяха доста години да отминат докато се наканим... а всъщност с еполучава, че следваме първоначалния план  Grinning Та мисълта ми е, че може пък да решите и вие бързо 1-2-3 дечица да си нароите, преди да сте се върнали към нормалния професионален и социален живот  Grinning

# 85
Бръмбъзъче, много се радвам, че сме съседки Simple Smile Аз живея в 369 блок - точно до трите високи блока, на които им казват "тримата глупаци". Зад Кауфланд съм и понеже живея там отскоро (преди това обитавах 25 години "Мусагеница") и сега все се оглеждам за детски площадки и градинки. Но поне за момента нищо не ми допада и се чудя къде живот и здраве ще разхождам бебинка... Само до Патиланци видях едно паркче, но и там ми се стори доста шумно и опасно от преминаващите съвсем наблизо коли.

# 86
Ирини, права си, че всичко е божа работа  Hug
Сега съм решила да се отдам изцяло на семейството си  Heart Eyes Поработих 3-4 години, направих кариера, която за жалост няма да ме чака като се върна, но някак си не ми пука от това  Whistling Това, което ми предстои е безценно  Heart Eyes А съм ги планирала през четири години, за да е пак на високосна  Joy То е ясно, че когато и да стане е добре дошло  baby_neutral 
Исках да питам няколко неща, но всичко се изпари  ooooh! Ааа сетих се - протектори за матрак трябват ли ми и колко броя?  newsm78
И още - тези пластмасови чинии и чаши за родилното става ли да са еднократни?  newsm78 Всъщност те за какво са? В тях ли се храним? (Извинявам се за тъпия въпрос, но ми се вижда много абсурдно и умът ми не го побира Confused

# 87
Сонче, добре е да си вземеш протектор за матрачето. Аз изкарах само с 1. То е, за да не се намокри и дюшечето ако бебчо се напишка или повърне. Моето бебе никога не е повръщало, а памперсът беше изпуснал само в началото няколко пъти, докато се научим, че нашата марка е Либеро.  Wink За приборите - да, те са, за да ти сервират в тях болничната храна  Sick Това да си вземеш пластмасови си е добра идея  Peace

# 88
Момичета,аz като Шейла,да кажа,слагайте снимки..Че не остана много,особено тия,дето сме уж по zа в началото,не се zнае коя може да ни е последната кореместа снимчица..Пък и при другите,абе иzобщо не се zнае вече.После ще са интересни,аz имам само 3 или 4 от първта бр.Но тогава нито телефони,нито дигитални апарати..

# 89
Деси, права си за снимките. Аз преди малко качих две коремести снимки в албума с "Нашите коремчета" и понеже исках да кача още установих, че нямам повече, та сега като се прибера ще накарам мъжо да ме щрака, че наистина време не остана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт