СЕПТЕМВРИйчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!!

• 11 252
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
 Луси, за съжаление аз съм на 13,08 на консултация. Ти до кога си на работа? Ако си и другата седмица може да се видим по обяд на Плиска да почерпим бебета със сок. Ако има други майки в близост могат и те да се включат.
Ина добре дошла, и аз съм със същия термин и аз чакам момченце  Hug
Иринче мерси за бързия отговор за протектора /дано само да не бъркам името/

# 151
Диде браво   bouquet...много е сладка страничката...и честито  newsm32 на приятелака ти...
ох искам и аз мойто newsm32 да си го гушна вече...нямаме търпение с мъжо.. Crazy

# 152
  • София
Ако на някой му е интересно http://img504.imageshack.us/img504/866/dara003oz2.jpg скоро и ние така ще сме!

# 153
  • Варна
Здравейте,
Тия дни успявам само да ви изчета и не остава време за писане.
Дидка, честито детенце на приятелката ти - да е много здраво и щастливо    bouquet  Ех, че сладко бебче  Heart Eyes
ina_lemon и jojo&vik - как няма да ходите на плаж бе!!! Ако знаете какъв кеф е да се топнеш във водата и да ти олекне цялата тази тежест. Направо няма да ви се излиза.
И аз съм станала мнооого кила ама не ми пука въобще - без слънце и море немога. Ние Варненки си ходим на плаж, че и софиянки прииждат от време на време  Mr. Green

# 154
  • София
Дидееее, размаза ме.
 Heart Eyes

# 155
Диде, мисля, че е време да пишем коя откъде е и в коя клиника ще ражда, да добавим и кои от нас ще са секцио.
Отивам да разгледам как си го накрасила

# 156
Здравейте, мили Септемврийски мами, аз съм една от вас!

Терминът ми е на 5.09. - чакам момченце /АДРИАН/- първа бременност и ще раждам във Вита / засега нормално/ - 27години
По принцип пиша при Августинките и тях познавам повече, но се надявам скоро да изчета няколко ваши теми и да ви опозная!!   bouquet

Още докато работех пишех при другите мами, защото си мислех че терминът ми е 30.08, но явно само аз така съм си го изчислила ..а и кой знае може пък да имам пророчески възможности  Laughing

Засега няма да ви досаждам с дълги постове!
Ние днес си имаме бебе   - момиченце ДАРА, на мама Стела!   Heart Eyes

П.С. А и не успях да кача нещо снимки във вашето албумче, но пък за сметка на това имам много при Августинките!

Ще бягам да чета назад за ВАС!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Здравейте момичета! Последни дни са ми на работа - днес + още два до понеделнки включително. Днес ще ходя при лекарката при която раждах първия път да се уговарям дали ще ме вземе и този път. Много се чудих дали втория път, да правя уговорки и да давам пари за раждане, но реших че от психологическа точка е по-добре с уговорка - ще се чувствам по-спокойна. Не че тези пари няма да са ми необходими за друго, но ...
Приятен ден и до скоро!  

# 158
Juliko ох знаеш ли как ми се ходи...ама сама ме е страх ...а и то във Варна не останаха плажове всичко заведения ужас...иначе някъде извън Варна веднага отивам с чадърчето ама няма с кой.. освен тия дни мъжо да го навия, а на него милия толкова много му се ходи ама заради мен си трае.

Добре дошла   Bizu bouquet

# 159
Тъй и тъй сме почнали и аз да си напиша Mr. Green
Аз ще раждам в "Майчин дом"- София ( нормално надявам се Praynig )
Bizu и на теб казвам добре дошла  bouquet

# 160
  • София
София - Тина Киркова от мен  Peace

# 161
  • София
Веч и аз затова си мислех, но сега излизам за малко и довечера сигурно ще си играя със списъка, обаче мамита вие си пишете! Само гледайте да е изпишете темата!  Joy

# 162
  • Варна
jojo, да в града е отврат - и аз като съм сама там ходех ама след като ме закараха извън града веднъж - повече на варненските плажове не искам да стъпвам. Грабвай мъжо и идете сутрин от към 9 до 12 ч под чадър е идеално. Ако усетиш че ти идва в повечко - ще си тръгнете. Но аз лично последно в събота ходих и беше много хубаво - а във водата направо прекрасно.
Това разбира се ако няма основателни причини докторката да ти го забранява де  Peace

# 163
Диде, благодаря за труда, мацка   bouquet
добре дошли на ина_лимонка и на  Бижу   bouquet

А иначе аз засега ще съм в МБАЛ "Св. София"

# 164
Бизи  welcome
Дидка направо си №1   bouquet а със снимката на бебето направо ме разби на това му се казва експресна информация. Много е сладко бебето на всички пожелавам такива.
Аз ще раждам в Шейново нормално надявам се

Общи условия

Активация на акаунт