Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на слинг?
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на слинг?
Когато избирате слинг, е важно да вземете предвид материала, комфорта и подходящото тегло, което може да издържи. В случая със слинга от 80 евро може да помислите за закупуване на висококачествен плат и направата на слинг, което може да бъде по-рентабилно. Уверете се, че слингът отговаря на вашите нужди и предпочитания, преди да направите покупката.
-
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Предродилната депресия е състояние на тревожност и нервност преди раждането, което може да доведе до страхове и несигурност. За справяне с него е важно да споделяте чувствата си с партньора си, близките или професионалисти, ако е необходимо. Отделянето на време за почивка също може да бъде от полза.
-
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
-
Как да се подготвим за раждането и какви документи са необходими?
-
Коя козметика за бебе е препоръчителна и кои са най-добрите продукти?

След като майка ми цял ден бе при мен, за да ми помогне за някои неща в домакинството, вечерта се изсипаха разни приятели... У нас винаги е имало гости, аз много готвя разни глезотии и се знае, че всеки е добре дошъл, НО явно нещо много ми се е натрупало мътенето в къщи и снощи ми се доплака жестоко от мисълта, че пак ще серевираме, пак отсервиране, после пак миене на съдове, чистене... Усетих как мога да експлоядирам само при мисълта, че трябва да изплакна една чаша. И ме налегнаха самосъжалителни мисли - как всъщност цялата бременност изобщо не съм "се глезила" и не съм почивала достатъчно, как като се роди малката напълно ще ми свършат батериите и как ще се гледаме, като всички тези неща, които и сега ме скапват ще трябва да се правят и тогава. Любимият иначе ми помага доста, но като всеки мъж някак н есе усеща за някои неща... Честно ви казвам след разискваната тема за следродилната ддепресия, ного се замислям дали тези състояния не са някакъв предварителен сигнал и ще благодаря на Адаша, Деси,Веч и всеки който я е изживял да сподели какво мисли.
ама и у мен се прокрадна съмнение
Добре, че оправихме работата с модела
И в пълното легнало положение има само лека вдлъбнатина, която можеш да обереш с пелена
Бебето задължително закопчано, а за студените месеци - чувалче
Ами как няма да сънувам тия неща като половин тема дискутираме разкрития, пък аз от снощи си варя чай от малини.
- скорошни

и едва сега смогнах да ви изчета!
Много е страшно! На нас преди 2 месеца ни се наложи да заведем племеника ни, който беше си ударил крачето и не можеше да стъпва, в спешен кабинет. Дететпо е на 2 годинки, а ни накарха да чакаме повече от час. После го снимаха и казаха, че му няма нищо и само се е натъртил. На другия ден отидохме пак, защото детето се влошаваше. Друг лекар го прегледа и снима и отново каза, че всичко е наред. Едва след седмица при друг специалист и трета направена снимка открихам че костта е спукана и обездвижиха крачето. Но след като детето 10 дни се беше измъчило ужасно!
И без това Сияната предложи своето легло, а и мястото ни е малко... Та сега ще качим матрака на горното ниво, а за кака Сияна ще купя чаршафи с принцеси, за да спи на разтегаемото диванче в стаята. Всъщнос тто си е широко 150 см и в началото ще спим двечките, че като се размрънка беб да ставам да го кърмотя