СЕПТЕМВРИйчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!!

• 11 250
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро мами...ох много се ядосах сега получих сметката за тока...за 45 дена 110 лв., напрово Shocked..ние зимата плащахме по толкова..а това е още без увеличението..незнам бебчо като се роди и зимата какви суми ще трябва да плащаме...направо ще  #Cussing out

Много е гадно от сутринта да се ядосаш...направо ме заболя главата... Close...а за цените за раждане просто няма какво да коментираме.

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 07:51 от jojo&vik

# 226
Добро утро и от мен.

# 227
Сладуранки !   Hug   Simple Smile
Добро утро, само минавам набързо, че съм на работа (последен работен ден), довечера ще ви чета и пиша повече!
Вчера имах едни леееко болезнени контракции, нещо се бях преуморила, но сега всичко е наред - дано да не поиска да излиза по-рано Самуил...  Praynig   Може и от стрес да са били, че за малко да ме блъсне една кола на пешеходна пътека  #Cussing out    Бая се стреснах, но слава богу съм добре... Довечера ще ви пиша повече! Лек и слънчев ден!

# 228
jojo&vik, същата работа и при нас, и то за последните два месеца- преди да сложим климатика и преди увеличението. За после не знам...  newsm78
Ама трябва да се постараем да не си тревожим бебчетата за това- после ще му мислим, да сме живи и здрави.  Hug

Момичета, много сте писали вчера, аз гости чакам днес и вчера чистих ли чистих.  clean needle Чак до престараване, ама не е за разправяне.  hahaha  Embarassed

За етерични масла питахте къде има- аз съм си намирала в аптеки, в магазинчета за сувенири и в индийски магазини. Във Варна има и едно магазинче на производител, оттам също.
Има и места в нета, откъдето може да се поръча- http://eterichnimasla.start.bg Peace
Ето тука има добър избор и цените са прилични, за качеството не знам, но мисля да поръчам по някое време http://www.aroma-drops.com/objects.php?cid=4

Стеле, мерси за кафето, кака- за мен една лаваца с бита сметана и две захарчета!  Mr. Green  Joy

моарейн, приятен последен работен ден- да ти мине бързо и приятно!  Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 08:26 от Анонимен

# 229
Димче кака, за нищо. Само захарта - кафява или бяла  Joy Joy

# 230
Димче кака, за нищо. Само захарта - кафява или бяла  Joy Joy
Айде кафява, че да не развалим фигурата  Joy Joy

# 231
  • София
Добро утро, момичета  Hug
Суит,  Hug, кога се връщате? Ние вече приключихме с всякакви пътувания - страх ме е . Даже днес си идват брат ми, снаха ми и племенниците ми от САЩ. Не съм ги виждала от 3 години!!! Заминават още утре за Слънчев бряг за една седмица. Има олимпиада по лингвикстика, брат ми е треньор на американския отбор и общо взето само за това си идват, т.е. почти няма да мога да ги видя после. И на брат ми РД е на 07.08, освен всичко останало. Много искахме и те, и ние да отидем заедно, но наистина не смея. Мъчно ми е много, ама няма как.  Cry За плацентата - и на мен на 14.07. ми казах първа към втора, сега стана втора към трета. Радвам се, че си изкарвате добре. Да се върнете много отпочинали!
Съншайнче, пиши по-честичко. Липсваш!  Hug
Деска, едва ли ще ги черпят с хайвер и раци татковците. По-скоро според мен таксата е, защото се изисква известна изолация на раждащата при присъствие на таткото. Едва ли е много редно аз да раждам например и на съседното магаре да е кацнал чужд татко на половин метър. Или обратното. Ама така си мисля аз - не знам със сигурност каква е организацията.
Стелче, либов, добрЮтрЮ.  Hug

# 232
Ето мило
(

Иринка   Hug Hug Hug
Как си слънце????
Дали ще ни се отрази на хормоните, днешното затъмнение  newsm78 newsm78

# 233
  • София
Стелче, те моите хормони само и повод чакат, ти да видиш!  Twisted Evil

# 234
Мен се опитва да ме оли глава нещо. Дано да е от това. Макар, че да ме питаш, като е празна, какво ме боли в нея. Wink

# 235
  • София
Стелче,  Hug, бързичко да минава!

# 236
И аз искам кафенце - без мляко и захар, мерси.

Сонче, защо така ревеш мила? Какво те тормози? Гуш.

Деси..хахаха...вакумиране = прахосмукане...хахаа. Дзвинявай, объркала съм езиците. Crazy

Та, прахосмуках, направих кафенце и акушерките пристигнаха. Моята си, втората, която не я бях виждала досега и студентката. Всички направо прекрасни зрели жени. Пихме си напитките и си приказвахме за раждания и какво ли не. Гледах снимки на други раждания. След това кръвно чудесно, водите на бебо перфектни, така и сърчицето бие...расте.. с главата надолу. Всичко засега по вода върви. Отпуснах се като разбрах, че само ще гледа с огледало как излиза главата и няма да ме пипа и ще мога сама да си хвана бебока без да се боря Wink. Май други работи не ме тревожат вече. Разяснили сме се, кой какво иска. Мир.

Аз направих една таблица за Септември, която е по лесна за мене да разгадая. Ако искате използвайте я и вие - http://www.febchicks.com/BgMama.html

# 237
Иринка още ли кашляш бе злато? Кажи де?

Много ме  едтрах от коликите. Даже не знам за с`во става на въпрод, но зная че трябва да предприема нещо. Та по този повод - ей това
http://www.colief-bg.com/
върши ли работа  newsm78 И ако кърмя, ще трябва да се цедя, за да го дам на бебка ли  newsm78

Шейла   Hug Hug Hug Ето

Кака ви отива да поработи. Хубав ден   bouquet  bouquet

# 238
Ау, Стела, мерси много - сърбам
Не знам за коликите, не съм се сблъсквала с проблема.

# 239
  • София
Привет и от мен!
Момичета вчера около 1 през нощта попълвах списъка с кой къде и как ще ражда, тъй като гледах вече ей така  Crazy много вероятно е да съм допуснала грешка или пропуснала някой. Та затова моля ви вижте и ако има нещо за допопълване или поправка пишете ми (може и на лични)!

Общи условия

Активация на акаунт