LaRedoute - кодове - 7

• 33 056
  • 501
  •   1
Отговори
# 330
  • До хладилника, който обичам
Чантата е отбелязана във фактурата, имаше я и в потвърждението на поръчката, което получих. За съжаление не мога да им пиша, защото те не знаят български
Пиши им на английски. Ако не е бил отварян колета, питай какво става. Ако е бил отварян, трябваше на място в поща/митница да прегледаш съдържанието, да се види разликата в теглото и да се състави протокол.

# 331
За писането на български- естествено беше в кръга на шегата. Аз обаче и с английския не съм на "ти"- учила съм немски. Така че, ако някой може да ми помогне да драсна 2-3 реда, много ще съм благодарна. Колета беше много добре опакован, със сигурност не е отварян, след като е запечатан там.

# 332
nanikimamata , пробвай с онлайн преводачите  Peace
На едното колетче имах печат на който пишеше  че е получен във такъв вид. Не ми се е случвало друг път.

# 333
За писането на български- естествено беше в кръга на шегата. Аз обаче и с английския не съм на "ти"- учила съм немски. Така че, ако някой може да ми помогне да драсна 2-3 реда, много ще съм благодарна. Колета беше много добре опакован, със сигурност не е отварян, след като е запечатан там.
При мен така липсваше часовника с гривна.Когато им писах те ми отговориха че кода е персонален.А защо фигурираше кутийката но празна не разбрах.Чак и гаранция имаше. WhistlingПликът не беше отварян и нямаше липса  в теглото.Просто се примирих а толкова ме беше яд

# 334
  • Пловдив
ееее това си прилича на кражбица просто....
някой служител от франсетата сигурно се е погрижил преди да претеглят  newsm78

# 335
а най-странното е, че кодът ми е изпратен лично на е:mail. аз веднъж да се възползвам от мой си код и те така да ме прецакат!

# 336
Момичета,направих поръчка с код 50423/уж за лилавите прибори с чинийките /,а ми изписа -6 купички за кафе с 6 лъжички  ooooh!?!Някой има ли представа  какви са  Rolling Eyes?

# 337
Момичета,направих поръчка с код 50423/уж за лилавите прибори с чинийките /,а ми изписа -6 купички за кафе с 6 лъжички  ooooh!?!Някой има ли представа  какви са  Rolling Eyes?
това да не са сосиерките  Thinking

# 338
  • Бургас
запис

# 339
това да не са сосиерките  Thinking

Точно сосиерките са  Peace В предните страници писах да се коригира кода от следващата тема. Този код не дава лилавите прибори вече...

# 340
.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 15:24 от Мама_му

# 341
  • Sofia
На мен 45381 не ми дава БД Cry малко тъп въпрос, но "албанците" намалените стоки ли са?

# 342
  • Beyond the Frontiers
На мен 45381 не ми дава БД Cry малко тъп въпрос, но "албанците" намалените стоки ли са?
Това са албанците http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224. използваното от нас название е на шега Peace Mr. Green

# 343
# 344
Момичета, някой получил ли е машината за хляб която може да се поръча Реф. номер.

Общи условия

Активация на акаунт