LaRedoute - кодове - 7

• 33 096
  • 501
  •   1
Отговори
# 315
изпратили са ми код 59919 и пише това Offres valables du 06/08/08 au 30/03/09 inclus sur une sélection d'articles, uniquement sur lesaubaines.fr non cumulable avec une autre offre  .Някой може ли да помогне за какво точно е кода?

# 316
  • София
Пише, че офертата е валидна за Aubanes, което е прекрасно, но си дала малко инфо - дава БД, подарък, сваля процентно цената, има ли минимална сума?

# 317
сега видях че пише и това Offre valable du 31/07/08 au 21/08/08 sous réserve d'acceptation par FINAREF. Pour toute information, contactez-nous au 3266 (0.34?/mn - tarif France Métropolitaine) ou connectez-vous sur Finaref.fr
но няма нищо друго и затова не мога да разбера за какво е

# 318
Не може да няма нищо друго. Виж някъде дали не пише проценти или намаление в евра.

# 319
  • София
сега видях че пише и това Offre valable du 31/07/08 au 21/08/08 sous réserve d'acceptation par FINAREF. Pour toute information, contactez-nous au 3266 (0.34?/mn - tarif France Métropolitaine) ou connectez-vous sur Finaref.fr
Единственото, което разбрах е, че Finaref.fr дава олайн кредити. Възможно е те да спонсорират тази оферта, т.е. ако вземеш кредит от тях и пазаруваш в Ла Редут да ползваш някакви преференции при пазаруване на стоки Aubanes. Естествено това могат да направят само френски граждани. Може обаче и да греша, ако някой друг има идея нека сподели.

# 320
Това са ми го пратили и на мен,но е за картите Кангару за 59919

# 321
сега видях че пише и това Offre valable du 31/07/08 au 21/08/08 sous réserve d'acceptation par FINAREF. Pour toute information, contactez-nous au 3266 (0.34€/mn - tarif France Métropolitaine) ou connectez-vous sur Finaref.fr

Получих същата оферта
Става въпрос за намаление на маркови спортни стоки като кода е за карти Кенгору
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=12baa19300e939b586

# 322
до колкото аз разбирам от картинката на това което са ми изпратили става въпрос за 60% намаление на маркови стоки от албанците,но не съм убедена че с този код се намалят 60% , а за мен означава че в момента има намаление на марковите стоки там с 60 %  Rolling Eyes

# 323

Получих същата оферта
това ли било  ooooh! ами защо ни го пращат и на нас като ние си нямаме такива карти  Thinking

# 324
  • София

Получих същата оферта
това ли било  ooooh! ами защо ни го пращат и на нас като ние си нямаме такива карти  Thinking
Защото ни има в мейл листата им като клиенти. Логиката е, че ако не ти върши работа го триеш като спам. Естествено би било хубаво да селектират мейлите по някакъв признак и да не ни заливат с излишни оферти, но това е много работа, предвид колко клиенти имат по целия свят. Ех, иначе звучеше добре  spam2

# 325
Днес си взех пакет, поръчан с код 69086- с подарък черна чанта. Е да, ама не! Всичко поръчано е тук, с изключение на подаръка- черната чанта. Някой може ли да каже какво става?

# 326
  • Там....където всичко е възможно ....
Aз пък получих това http://ems6.net/a/?E=XTC-UHW-5ZDX8-DD-DRUGCN и се регистрирах  Rolling EyesСамо не знам дали пак важи само за Франция Thinking,а иначе ме допусна да се регистрирам  newsm78 Предпоследното място с палмите най ми харесва Mr. Green

# 327
  • До хладилника, който обичам
Днес си взех пакет, поръчан с код 69086- с подарък черна чанта. Е да, ама не! Всичко поръчано е тук, с изключение на подаръка- черната чанта. Някой може ли да каже какво става?
Пиши им и попитай. Отбелязан ли е подаръкът на фактурата?

# 328
Чантата е отбелязана във фактурата, имаше я и в потвърждението на поръчката, което получих. За съжаление не мога да им пиша, защото те не знаят български

# 329
  • Düsseldorf
Чантата е отбелязана във фактурата, имаше я и в потвърждението на поръчката, което получих. За съжаление не мога да им пиша, защото те не знаят български
Joy Joy Joy Ще ме извиниш, ама звучи култово "не мога да им пиша, понеже не знаят български"
Преди всичко ти пак можеш да им пишеш, на какъвто език искаш, но шанс да те разберат има напр. на английски, като интернационален....  Peace

Общи условия

Активация на акаунт