LaRedoute - кодове - 7

• 33 159
  • 501
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,имам питане-мисля днес да пусна една поръчка,ако  използвам кода за черната дамска чанта,въпреки че  е валиден до 30.07.08г.-дали все пак няма да ми я пратят newsm78
Иначе като го напиша-излиза отдолу подарък-sac à main.

# 121
  • Там....където всичко е възможно ....
ами - получих така нареченото одеало - шалте в цвят кафе smile3516 -цветът е като на бебешко аки  след спаначено пюре,за сметка на това- материята е ужясна - толковае найлоново, че като го пипнеш- скърца, : шев- все едно  съм го шила  в час по трудово обучение- мн оого се разочаровах, а на снимката е мн красиво Confused

hahaha hahaha hahahaНапиках се от смях от коментара ти за шалтето Joy

Момичета,имам питане-мисля днес да пусна една поръчка,ако  използвам кода за черната дамска чанта,въпреки че  е валиден до 30.07.08г.-дали все пак няма да ми я пратят newsm78
Иначе като го напиша-излиза отдолу подарък-sac à main.
Според мен ще ти я пратят стига да я имат в наличност.Никои не може да ти каже със сигурност дали ще  ти заменят подаръка или не.Пускаи смело щом кода ти проработва Peace

# 122

Според мен ще ти я пратят стига да я имат в наличност.Никои не може да ти каже със сигурност дали ще  ти заменят подаръка или не.Пускаи смело щом кода ти проработва Peace
Пуснах я току що, пък ще видим какво ще пратят,а  иначе бива ли я чантата,някой беше пуснал реални снимки?

# 123
  • Някъде там...
Е тоя код 69086 е супер , поръчах на малкия 2 якета, 1 анцуг, и за мен една блуза и зимен елек и всичко за 26 евро , като тук влиза и доставка 5 евро  Joy  Peace
А забравих да допълня , че и подарък чанта ще ми пратят  Mr. Green

# 124
  • в страната на абсурдите
да,ама при мен не работи newsm78 newsm78 newsm78

# 125
  • Beyond the Frontiers
Не ми действат нито един от двата кода на нито един акаунт. Пък единият е и нов newsm78 Cry Cry Cry

# 126
  • София-Лагера
az пуснах с 62952 едни кецки за малкия от новата колекция ги намали на 4 е Mr. Green

# 127
  • Plovdiv
Е тоя код 69086 е супер , поръчах на малкия 2 якета, 1 анцуг, и за мен една блуза и зимен елек и всичко за 26 евро , като тук влиза и доставка 5 евро  Joy  Peace
А забравих да допълня , че и подарък чанта ще ми пратят  Mr. Green
това за новата колекция ли е

# 128
Пуснах поръчка с 69507, много съм доволна от намалението.
Намалих наполовина това бельо (сутиен и боксерки) на KOOKAI

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6763847& … ue&ksource=-1

и тази спортна блузка

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-2-en-1-aws.aspx?producti … 6&prodcolor=2

и пъхнах в кошницата още куп намалени неща, заради безплатната доставка.

Толкова хубав код скоро не съм ползвала, препоръчвам го Grinning!

# 129
това за новата колекция ли е
Да, за новата колекция е. И само веднъж може да се ползва, поне при мен е така.

# 130
Прочетох коментарите за шалтето и доста се изненадах. Това, което получих  е в цвят капучино /точно/ и върху основния цвят има дребни цветенца от нещо като велур, само оконтурени. Бордюрът е в цвят светъл карамел, материята му е по-различна от основната - тип сатен,по-памучно стои, макар, че си е изкуствена. Вярно, че размерите му са по- малки от стандартните за единично легло. Поръчала съм още едно на другия акаунт, надявам се да изпратят същото, а не това със специфичния цвят  Wink, за което става дума по- горе.

# 131
  • Някъде в Европа...
az пуснах с 62952 едни кецки за малкия от новата колекция ги намали на 4 е Mr. Green

Линкче  Praynig

# 132
  • София-Лагера

Линкче  Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon-monta … tegoryid=45544715

# 133
  • Sofia

стават 30 евро с 69507

# 134
  • Някъде в Европа...

Мерси   bouquet
Дали са естествена  кожа? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт