LaRedoute - кодове - 7

• 33 087
  • 501
  •   1
Отговори
# 225
не са ми писали нищо,но са ми изпратили код 50423,защото съм искала да вляза някога си в сайта ,а те са имали технически проблеми.не знам дали има значение,че си пуснах поръчката на 02.08. към 22 часа.да не би като я фактурират в понеделник да не важи вече намалението!не знам,в недоумение съм!
Сигурна ли си , че ти е отказана поръчката? Щом са ти пратили код, най-вероятно става въпрос за мейл-зарибявка.

# 226
не са ми писали нищо,но са ми изпратили код 50423,защото съм искала да вляза някога си в сайта ,а те са имали технически проблеми.не знам дали има значение,че си пуснах поръчката на 02.08. към 22 часа.да не би като я фактурират в понеделник да не важи вече намалението!не знам,в недоумение съм!

Сигурна ли си , че ти е отказана поръчката? Щом са ти пратили код, най-вероятно става въпрос за мейл-зарибявка.
Мейл-зарибявка е и аз го получих,спокойно!Приканват ни да пазаруваме Wink

!

# 227
  • Казанлък of all places
И на мен ми се извиняват, айде пак трудности, пак не знам какво си, на ви 50423 , за нещо дето само за вас единствено го пазим... А на бас, че са сосиерките!

# 228
И на мен ми се извиняват, айде пак трудности, пак не знам какво си, на ви 50423 , за нещо дето само за вас единствено го пазим... А на бас, че са сосиерките!

Точно сосиерките  Mr. Green

# 229
Цитат
13. Периодично на e-mail –ите на всички ни изпращат код с обяснението,че е специално изненада за съответния човек,тъй като е имал проблеми със сайта еди – кога си....бля-бля-бля.....Това по-принцип е един вид код зарибявка да ни накарат да пуснем поръчка с този код,чувствайки се специални поради специално отношение.До сега са изпращали код  57738 – поднос за сервиране / поставката за свещи / с референтен номер може да се поръчат самите свещи - 4 бр., парфюмирани
И код 50423 - който май все още не знаем какво е/сосиерките с лъжичките май/,но пък се активира при минимална поръчка например за 43,20 евро.
Четете  Peace

Иначе е имало случаи ,в които при самото отказване на поръчката обясняват,че е поради използване на код,който не е изпратен персонално
Цитат
11. Вече има много момичета,на които са отказвали поръчки с обяснението,че са използвали код,който не им е изпратен лично- на e-mail.Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не !!!

# 230
  • София
Днес получих поръчката си от 19.07/чакам още 2 от 9-ти и една от 18-ти Crossing Arms/с кода,който даваше БД ако направиш 2 поръчки в рамките на 24 часа Grinning
Бях сложила една мушама,която да ми задейства кода,а вместо не я са ми пратили едно страхотно бебешко комплектче от 3 части на Cocoon  Laughing Mr. Green

Във фактурата този път са благоволили да ми сложат код:
30481
- 25 % sur votre ARTICLE PREFERE /Femme,Homme,Lingerie,Enfant,Linge de maison,Mobilier,Literie/.За каталог Есен-Зима 2008/09.Без при руж,при верт и при мини.
-20 %sur le RESTE de votre commande/Femme,Beaute,Homme,Lingerie,Enfant,Linge de maison,Literie,Petit Electromanager,Gros Electromanager/.За каталог Есен-Зима 2008/09.Без при руж,при верт и при мини.

# 231
  • Някъде в Европа...
Да питам и тук, че в др.тема не ми отговарят - дали ще има проблем с поръчка на стойност 11.45. Бях чела, че е нужно да е над 10 е, но дали е достатъчно? newsm78

Как вървят нещата в Митница Пловдив, чакам поръчка от 15, нямам известие още...

# 232
Да питам и тук, че в др.тема не ми отговарят - дали ще има проблем с поръчка на стойност 11.45. Бях чела, че е нужно да е над 10 е, но дали е достатъчно? newsm78

В другата тема има отказана поръчка за 16 евро. По-добре не рискувай, а поръчай още нещо.

# 233
  • Някъде в Европа...

В другата тема има отказана поръчка за 16 евро. По-добре не рискувай, а поръчай още нещо.

Мдааа, прочетох и затова се замислих newsm78

# 234
Получих това на мейла днес
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b3cb2f0b9e67582dfe
40 евро отстъпка при 120евро + 2 подаръка - дамски ръчен часовник и гривна, доколкото можех да разбера newsm78
Подарък за рождения ти ден  Peace Peace Peace
Честито  bouquet

# 235
  • София

Не би трябвало да имаш проблеми.Аз имам 1-2 поръчки около тази стойност,пристигали са.
Дори последната ми беше от 19.07 за 12 евро,но си дойде,дори преди останалите,които са от 9-ти и 18-ти и са за доста по-големи суми.
Но все пак зависи от банката ти,де.По-добре звънни и питай какъв им е минимума за превод.

# 236
  • Варна
Да , обади се в банката ти.От тях е проблема , не от Ла редут.

# 237
  • София
да и на мен са го пратили но немога да нацеля с какво работи?
Изпратили са го и на мен,но изобщо не работи.Изписва ми червения надпис Crossing Arms

# 238
# 239
Аз получих това :

Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines ! 

avec votre code offre speciale   61425

Общи условия

Активация на акаунт