LaRedoute - кодове - 7

• 33 008
  • 501
  •   1
Отговори
# 255
Колкото по-често поръчваш,толкова по-малко кодове пращат.На мен не си спомням от кога не са ми пращали нещо на акаунта,от който поръчвам.Виж,на другите получавам по нещо,но не мога да ги ползвам.Даже и на фактурите вече няма кодове(не че бяха много атрактивни).Решила съм да ги бойкотирам,докато не ми пуснат читав код Crossing Arms(или докато не се изкуша Embarassed)

# 256
Силве,пращат от време на време.На мен са ми пратили код със вчерашната поръчка,пусната на 19.07.
Забелязала съм,че при по-малки суми пращат,при-по-големи-не.Поне при мен все така става newsm78
Явно като някакъв вид стимулиране да поръчваш повече за по-големи суми Mr. Green
ами тя днешната ми поръчка беше за малка сума ама пак нищо  Crossing Arms.Май има нещо друго ама не мога да хвана какво

# 257
  • Разпиляна във въображението
Един въпрос - 61425 действа само в рамките на три седмици от получаването на кода по ел.пощата нали така newsm78 Т.е. ако съм го получила на 16 Юли то той изтича на 6 Август включително

# 258
Много ме е яд - вместо жилетката са ми пратили черния тренч. Не съм очарована, искам си жилеткатаааа Close Изгърмях си кода. Някой получи ли я в същност?
Имам код на днешната фактура 30481 - 25% от новата колекция доколкото разбитам

# 259
аз днес си получих една от многото мънички поръчки - за крайна сума около 16 Е. - вместо поръчания от мен подарък,обаче,са ми изпратили шалтето -  но ,да ви призная,след множеството тук негативни мнения зя него очаквах да е ужасно,но то не е чак толкова лошо. - така че,не съм разочаравана .

# 260
  • Beyond the Frontiers
Вместо кафевите пътнически чанти, получих червените  Mr. Green Mr. Green Май никой не получава това, което е пускал като код.

# 261
А ще споделите ли с кои кодове точно сте пуснали поръчките си?  Praynig

elku - elena понеже има няколко за кафевите чанти  Rolling Eyes

# 262
  • into the blue
Аз досега изгърмях само с  една чанта,вместо нея са ми пратили сива ленена покривка,която се чудя какво да правя  newsm78

# 263
А някой да е гърмял с бялата чанта с бижуто,че от всички подаръци само от този имам нужда?

# 264
Аз досега изгърмях само с  една чанта,вместо нея са ми пратили сива ленена покривка,която се чудя какво да правя  newsm78

да не е с код 62952, че искам чантата Laughing

# 265
  • Beyond the Frontiers
А ще споделите ли с кои кодове точно сте пуснали поръчките си?  Praynig

elku - elena понеже има няколко за кафевите чанти  Rolling Eyes

21040 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=6544372    Peace

# 266
  • into the blue
Miriel,не,с 44075,а толкова ми хареса  Tired

# 267
Пробвах код 68993 20/55 евро и БД, но ми махна само доставката, а не намали от сумата newsm78
Всичко е от новата колекция Thinking

# 268
Май наистина са се омотали съвсем с подаръците....Скоро някой писа,че вместо кутията за гримове е получил шалтето,а по-късно  друго момиче,че я е получило....Изобщо бъркотия  Whistling
Аз чакам също кутията а и кафеви чанти с код  27804 - да видим  Rolling Eyes

Miriel
трябва да са и ненамалени

# 269
Май наистина са се омотали съвсем с подаръците....Скоро някой писа,че вместо кутията за гримове е получил шалтето,а по-късно  друго момиче,че я е получило....Изобщо бъркотия  Whistling
Аз чакам също кутията а и кафеви чанти с код  27804 - да видим  Rolling Eyes

Miriel
трябва да са и ненамалени

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-battle-prix-mini-la … tegoryid=49025249
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905211&a … documentid=201208
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905196&a … documentid=201208
и още едно ненамалено за 8 евро
и не става

Общи условия

Активация на акаунт