LaRedoute - кодове - 7

• 33 056
  • 501
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
На мен 45381 не ми дава БД Cry малко тъп въпрос, но "албанците" намалените стоки ли са?
Днес поръчах с този код и безплатна доставка, но го въведох вчера сутринта и не смеех да експериментирам и да пробвам с други кодове, за да не стане грешка. За пръв път ми се задейства код за безплатна доставка и искам сърдечно да благодаря на мамата, която писа, че действа   bouquet

# 346
  • София
И аз вместо синия плажен комплект, получих розов. Харесва ми, а въпросното чаршафче, става да се ползва като плажна рокля Grinning

# 347
Мдаааа,и аз днес получих тренча 42/44,вместо жилетката на Талисиме.Предполагам,че тя като цяло липсва,защото до сега никой не се е похвалил да я е получил.
Хубавото в случая е,че са ми изпратили размера,който поръчах за жилетката-42/44.И така негативно се бях настроила,че като го отворих се изненадах-не е чак толкова лош,единия ще отиде при мама,другия при свеки(аз пък и отделно съм го пуснала с друга поръчка Laughing).Като се изпере,че стои дървено,и му се сменят копчетата дори ще става за носене Mr. Green

# 348
  • София
Код 45381 ми даде БД на нова регистрация. Наистина има значение сумата в кошницата. Докато беше 15 евро, доставката си стоеше - 5 евро. На 29 евро вече даде БД. Не знам колко точно трябва да е сумата - над 20, над 25 ... но си струва да пробвате.  Peace

# 349
  • Beyond the Frontiers
Код 45381 ми даде БД на нова регистрация. Наистина има значение сумата в кошницата. Докато беше 15 евро, доставката си стоеше - 5 евро. На 29 евро вече даде БД. Не знам колко точно трябва да е сумата - над 20, над 25 ... но си струва да пробвате.  Peace
Това е доста стар код. Дава БД при ненамален продукт PRIX MINI Peace

# 350
  • София
elku - elena, явно не си ни чела постовете последните два дни. Този код е стар - вярно е, но в момента дава БД на всички албанци, без референтен номер на друг продукт. Разбира се не тръгва на всички акаунти - при мен и на двата не стана. Пробвах с нов и се активира.  Peace

# 351
  • Beyond the Frontiers
elku - elena, явно не си ни чела постовете последните два дни. Този код е стар - вярно е, но в момента дава БД на всички албанци, без референтен номер на друг продукт. Разбира се не тръгва на всички акаунти - при мен и на двата не стана. Пробвах с нов и се активира.  Peace
Абе, чета аз, чета Winkама отдавна го изгърмях кода на всичка възможни акаунти ..... Peace

# 352
  • София
Абе, чета аз, чета Winkама отдавна го изгърмях кода на всичка възможни акаунти ..... Peace
То и аз така, в момента се чудя ще ми пусне ли "гювеч" на трети акаунт с една и съща карта. Малко ме е страх да рискувам да не получа после известие, че ми отказват поръчката. Ама така се изкушавам  newsm78

# 353
  • Перник
lucyakar   акоима проблем с плащането от трети ъкаунт с една и съща карта, то просто няма да успееш да платиш. При мен просто не ми даваше да отида на следваща стъпка - плащането с картата е отказано, да се свържа с банката.

# 354
  • София
lucyakar   акоима проблем с плащането от трети ъкаунт с една и съща карта, то просто няма да успееш да платиш. При мен просто не ми даваше да отида на следваща стъпка - плащането с картата е отказано, да се свържа с банката.
Ти си съкровище. Благодаря   smile3525

# 355
  • Перник
Момичета, някой дали получи кафявите пътни чанти с код 22578? Или някой скоро да ги чака?

# 356
Момичета, някой дали получи кафявите пътни чанти с код 22578? Или някой скоро да ги чака?
Аз ги чакам с поръчка от 25.07, но кога ще дойдат идея си нямам ...

# 357
съжалявам за тъпите въпроси ама не разбирам мн добре фр. и сега се опитвам да се регистрирам проблема е че не мога да разбера в коя графа от двете с адрес да си пиша e-mail и в коя моя адрес също незнам в какъв формат трябва да се напише адреса ако някой може да ми помогне pls

# 358
  • Пловдив
съжалявам за тъпите въпроси ама не разбирам мн добре фр. и сега се опитвам да се регистрирам проблема е че не мога да разбера в коя графа от двете с адрес да си пиша e-mail и в коя моя адрес също незнам в какъв формат трябва да се напише адреса ако някой може да ми помогне pls

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319494.0

# 359

Аз ги бях поръчала, но вместо тях ми бяха пратили плажна кърпа и прозрачна чантичка.

Общи условия

Активация на акаунт