LaRedoute - кодове - 7

• 33 043
  • 501
  •   1
Отговори
# 375
Ми да за каталога питам как да си го поръчам, какво да попълня и на кой адрес да го пратя?

Аз мисля, че каталогът е допълнителна екстра при код 69507  Peace
Чесно казано и аз  или поне се надявам,че и аз го искам а досега не са ми изпращали  /нали уж на всеки акаунт 2 пъти в годината.../ Rolling Eyes
Но като кликнеш през офертата на каталога си излиза прозорец за разпечатване и е възможно наистина да трябва да се изпрати тази бланка,но незная къде  newsm78

# 376
Ми всъщност на мен поне не ми става ясно дали е допълнителна екстра към код 69507 този каталог, щото като кликнеш там на офертата да потвърдиш, че го искаш и ти се отваря прозорец за разпечатване и като си го принтираш има две квадратчета да си попълниш клиентския номер и кода, обаче едно и също ли се слага и в двете прозорчета и най-вече на какъв адрес трябва да се прати  Confused

# 377
Ми всъщност на мен поне не ми става ясно дали е допълнителна екстра към код 69507 този каталог, щото като кликнеш там на офертата да потвърдиш, че го искаш и ти се отваря прозорец за разпечатване и като си го принтираш има две квадратчета да си попълниш клиентския номер и кода, обаче едно и също ли се слага и в двете прозорчета и най-вече на какъв адрес трябва да се прати  Confused
Там има текст и мъже ми преведе че купонът трябва да се смени на каталог на място кде то се продават вестници, сигурно това важи за Франция.

# 378
  • Düsseldorf
И аз да се оплача - бях пуснала поръчка с код за зелено/кафявите пътни чанти, а получих кръглото чанте на Le Coq sportiff.. Пък нея вече си я имам... А и онези чанти ми харесваха, но явно никой не ги получава.  Crossing Arms

# 379
  • София
Ако някой от Вас е пробвал да плати с една и съща карта на трети акаунт и не е станало какъв надпис се появява? 45381 се активира на него но получих съобщение, че "Плащането с тази карта е невъзможно. Свържете се с Вашата банка". Знам, че някои са успели, други не, интересува ме дали е заради третия акаунт или да търся проблема в банката ми.

# 380
  • София
И аз да се оплача - бях пуснала поръчка с код за зелено/кафявите пътни чанти, а получих кръглото чанте на Le Coq sportiff.. Пък нея вече си я имам... А и онези чанти ми харесваха, но явно никой не ги получава.  Crossing Arms
Ако решиш да се разделиш с нея пиши ми на лични.

# 381
Заради третия акаунт е, не е проблема в банката.

# 382
  • София
Заради третия акаунт е, не е проблема в банката.
Благодаря ти, Julie ... но ми отвори рана в сърцето  newsm50

# 383
здравейте, аз от скоро използвам ларедут-а иии искам да попитам някой поръчвал ли си е тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-sac-toile-et-cuir-femme-active-wea … tegoryid=38888050
и някакви отзвуци за нея има ли?

# 384
Получих черната чанта - sac  a main - с код 23163 -не е никак лоша.Като я видя на жива няма да си я купя, но ще отиде като одарък на някоя близка  Peace
Сега чакам червената кутия -, но ме е страх да се надявам  Peace

# 385
  • Beyond the Frontiers
здравейте, аз от скоро използвам ларедут-а иии искам да попитам някой поръчвал ли си е тази чанта http://www.laredoute.fr/vente-sac-toile-et-cuir-femme-active-wea … tegoryid=38888050
и някакви отзвуци за нея има ли?
Питай в другата темаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=319494.1000, тази е само за кодове

# 386
Това е формата която може да изпратите на посочения емайл за да си поръчате каталога. Така си поръчах предният каталог и го получих, така поръчах и сегашния и го очаквам до дни.

# 387
  • Разпиляна във въображението
Това е формата която може да изпратите на посочения емайл за да си поръчате каталога. Така си поръчах предният каталог и го получих, така поръчах и сегашния и го очаквам до дни.

Как да го попълня като е в pdf?

# 388
  • Варна
Кодът от последната ми фактура е 30481 - 25 % за избран продукт и 20% за останалата поръчка; важи за колекция Есен-зима 2008/2009.

Пфу, и аз пуснах поръчка преди време с този код за зелено-кафявите пътни чанти, явно няма да ги получа... Нито червените искам, нито спортната на Ле кок спортив. Confused

# 389
chockolina, е на теб сигурно ще пратят розовите, споко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт