LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 912
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте, за първи път се включвам, но имам един проблем. Мъжът ми е висок 176 см., дали ще му стане №174 анцунг от евтините на Адидас. Вещичка, ако може да ми кажеш, какъв размер сте поръчали за мъжа ти и колко е висок той? Видях го в албума ти! Благодаря предварително.

# 991
Момичета, срам не срам Blush, ще питам - дано някой да се е сблъсквал с моя проблем и да може да ми помогне Rolling Eyes

Та така - поръчах си аз кротко на 24.07, но при плащането не ми прие номера на кредитната карта. Ок, реших, че незнайно защо съм си превишила кредитния лимит, което беше малко вероятно, но все пак...Успях да платя с дебитната карта на майка ми, но...днес си виждам извлечението на картата и сумата ми е изтеглена ooooh! Остава възможност от дебитната карта на майка ми сумата да не е изтеглена, а само блокирана, но има вариант парите да са изтеглени два пъти, колкото и невероятно да ми се струва предвид коректността на франсетата.

Някой имал ли е подобен проблем и как е процедирал? Ясно е, че ще се комуникира с customer service, но все пак...

А провери ли си в суиви-то да не би да си дублирала поръчката ...  newsm78

# 992
Никой ли не е поръчвал обувки Anne Weyburn?  Rolling Eyes

Аз, точно ботуши. Поръчах по-големи, но моят номер щеше да ми е точен. Нося ги и така, със стелка.
Сега има модел със същата кройка, но от лицева кожа, моите са велур.

Никой ли не е поръчвал обувки Anne Weyburn?  Rolling Eyes
Имам тези http://laredoute.fr/vente-mocassins-anne-weyburn.aspx?productid= … tegoryid=32411564, 38 номер, големи са ми, нося между 37 и 38. Според мен си отговарят или дори са малко уголемени Rolling Eyes.

belyata, tan4a, златни сте!  Hug Благодаря ви!   bouquet  Аз съм точно 37 номер. И като съдя по думите ви, най-добре ще е да си взема него.

# 993
  • Sofia
Тези дънки някой ако ги има би ли споделил впечатления и този размер 34 на 25-ти или на 26-ти номер отговаря по-скоро?

Бу, поръчвай аз редовно пускам без снимки разни неща които даже не се и сещам какви са, идват си до сега не съм имала ядове.

# 994
iovka_74 много добри покупки Браво!!!

# 995
Момичета, срам не срам Blush, ще питам - дано някой да се е сблъсквал с моя проблем и да може да ми помогне Rolling Eyes

Та така - поръчах си аз кротко на 24.07, но при плащането не ми прие номера на кредитната карта. Ок, реших, че незнайно защо съм си превишила кредитния лимит, което беше малко вероятно, но все пак...Успях да платя с дебитната карта на майка ми, но...днес си виждам извлечението на картата и сумата ми е изтеглена ooooh! Остава възможност от дебитната карта на майка ми сумата да не е изтеглена, а само блокирана, но има вариант парите да са изтеглени два пъти, колкото и невероятно да ми се струва предвид коректността на франсетата.

Някой имал ли е подобен проблем и как е процедирал? Ясно е, че ще се комуникира с customer service, но все пак...

Най-вероятно ще получиш 2 колета с  еднакво съдържание. Дублирала си поръчката според мен.

# 996
  • Beyond the Frontiers
Argun,то си е за успокоение,че като знам и мъжа ми как ги чакаше Peace
Само да добавя,че за мое голямо изумление кашона е дошъл на поща,а това ми е най-тежката поръчка-към 10 килца?!?Може би заради голямото затрупване от кашони на митницата...
Овча Купел!На всичкото отгоре карали мъжа ми да плаща за магинаж,че били пратили второ известие-дошла била на 02.08.Важното е,че дойде най-после!И то на пощата-голям кеффф Naughty

Пощенска станция 1618 ли? Да ходя и аз да диря пратката ми от 10-ти

# 997
Тези дънки някой ако ги има би ли споделил впечатления и този размер 34 на 25-ти или на 26-ти номер отговаря по-скоро?

Тези ги гледах и им се чудих доста време, накрая се отказах, че то лятото си отиде, а до другото кой знае на какъв акъл ще съм  Mr. Green 34 би трябвало да отговаря на 25  Peace И между другото, преди бяха около 7-8 евро  Peace

Вещичка, на корем ям, ама му е малка вместимостта  Whistling Mr. Green

# 998

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166296& … ue&ksource=-1

Някой да е поръчвал тези?
Искам ги за джапанки, обичам висока платформа, а нещо в София не намирам такива.

# 999
  • София

[/quote]
Овча Купел!На всичкото отгоре карали мъжа ми да плаща за магинаж,че били пратили второ известие-дошла била на 02.08.Важното е,че дойде най-после!И то на пощата-голям кеффф Naughty
[/quote]

Пощенска станция 1618 ли? Да ходя и аз да диря пратката ми от 10-ти
[/quote]
1632!

# 1 000
  • Sofia
И между другото, преди бяха около 7-8 евро  Peace

Поръчах ги вече и това не биваше да ми го споделяш сега  Mr. Green и без това я ми станат, я не.  Whistling

# 1 001
Най-вероятно ще получиш 2 колета с  еднакво съдържание. Дублирала си поръчката според мен.

Рени, благодаря ти за отговора Hug

Междувременно си огледах внимателно извлечението и намерих ключа от палатката Wink - заблудила съм се, няма двойно изтеглена сума всъщност. Просто имам 1001 поръчки и вече се обърквам коя колко струва, кога е направена, кога осчетоводена Blush

# 1 002

Рени, благодаря ти за отговора Hug

Междувременно си огледах внимателно извлечението и намерих ключа от палатката Wink - заблудила съм се, няма двойно изтеглена сума всъщност. Просто имам 1001 поръчки и вече се обърквам коя колко струва, кога е направена, кога осчетоводена Blush

Супер! Добре, че е така! Иначе няма оправия с тези франсета, пращат ти всичко ако ще и да си утроила поръчка.

# 1 003
kloie благодаря.Модела е такъв,че крачолите си вървят широки отгоре и надолу вече съвсем се разкрояват.А иначе за размера - щом  ВечеПетя казва,че 25 отговаря на 34 ,може би 26 е нещо между 34-36  newsm78 Ако някой има от тези дънки н.36 или 34 и пусне размери ще се ориентираш че моите са 38
Пете и аз само като ти видя снимките мила и ми става лошо-дай боже такава малка вместимост всекиму,че и след две дечица  Heart Eyes...да са ти живи и здрави  Hug

# 1 004
  • София
Здравейте момичета, днес получих в пощенския клон поръчката от 20.07, тръгнала е от Франция на 21.07. Имаше три неща:
1. Олекотени завивки - Бяха на So Home, 140 х 200, 7,90 евро. За съжаление не ги намирам, но съм доволна.
2. Този бански - http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-on-n-est-pas-des-a … tegoryid=49492891 - страхотно стои, взех № 40, материята е качествена и мека. За първи път да харесам нещо произведено от Китай.
3. Тази пола - http://www.laredoute.fr/vente-jupon-femme.aspx?productid=3240948 … tegoryid=49492889 - харесва ми, тогава беше на друга цена. Материята е 100% памук, индийска е, цветът е тъмен шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт