LaRedoute - кодове - 7

• 33 096
  • 501
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Ха-ха, успокои ме! Mr. Green От розовите имам два чифта, то-о-олкова са гадни, че нямам думи!

# 391
И аз имам 2 чифта  Tired
Мъжът ми ще ме набута в тях накрая и ще ме изхвърли. Навсякъде чанти  Tired

# 392
  • Шумен
Това е формата която може да изпратите на посочения емайл за да си поръчате каталога. Така си поръчах предният каталог и го получих, така поръчах и сегашния и го очаквам до дни.

Как да го попълня като е в pdf?

newsm78 newsm78 newsm78

# 393
  • София
Това е формата която може да изпратите на посочения емайл за да си поръчате каталога. Така си поръчах предният каталог и го получих, така поръчах и сегашния и го очаквам до дни.

Как да го попълня като е в pdf?

newsm78 newsm78 newsm78
Принтирате, попълвате, сканирате и пращате на посочения мейл. Ако някой знае друг вариант да каже.

# 394
Ама то май се плаща за този каталог  newsm78 Най-долу пище нещо за payment  Thinking

# 395
Имаше една програма, която коригираше такъв формат. Дали не беше нещо от сорта на Foxit Reader  newsm78
При преинсталацията ми изчезна една която със сигурност го може, ама кой да се сети
След зимното намаление не бях попълвала нищо и пак ме изненадаха с каталог. Сигурно защото бях нов клиент

# 396
  • София
Eто, с тази програмка направих файла в Word формат - http://www.hellopdf.com/download.php

# 397
  • Враца
каталозите ги изпращат служебно...този от пролетта пратих формата и нищо...сле което след време ми пуснаха три броя на трите акаунта по един...струваше 10 е + доставката...почти всички получиха, като се предполагаше че загубите са тук в БГ, имайки предвид че ги оставяха на места над пощите и т.н

# 398
каталозите ги изпращат служебно...този от пролетта пратих формата и нищо...сле което след време ми пуснаха три броя на трите акаунта по един...струваше 10 е + доставката...почти всички получиха, като се предполагаше че загубите са тук в БГ, имайки предвид че ги оставяха на места над пощите и т.н

От сутринта се чудя... Ако наиситна имат два милиона клиента, 2 млн. каталога ли изпращат  #Crazy Аз получих по един каталог на всеки от акаунтите, ако изпращат на ВСИЧКИ акаунти... струва ми се ужасно разхищение.

# 399
Eто, с тази програмка направих файла в Word формат - http://www.hellopdf.com/download.php

smile3501 тази програмка е страхотна и за 1 минута стана.  smile3525

Аз имам 2 акаунта от декември миналата година - като и от двата пазарувах на зимните намаления.В последствие направих и трети и нямам нито един каталог на никой от акаунтите си.Преди време една мама ми изпрати неин,който й се пречкал,за което съм й адски благодарна.Така че наистина не съм сигурна как стоят нещата.Сега ще се пробва и този вариант.Благодаря на всички ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 400
  • Пловдив
предполагам са си ги харесали пощаджийките Simple Smile
Аз получих на всички акаунти, от които съм поръчвала Peace

# 401
Аз пак нещо не разбрах - нали ги пращат на акаунта ( предполагам заедно с  някоя поръчка), а пък се плаща доставка 10Е , което значи, че си го поръчваш  newsm78

# 402
  • Варна
alabalaxx, французите плащат по 10 Е, за да ги пратят. Peace
Аз имам 3 акаунта, получих каталози за пролетната колекция на два от тях, без нищо да съм попълвала.

Някой иска ли черната чанта или този плажен комплект, в замяна на друг подарък?

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 23:39 от chockolina

# 403
  • До хладилника, който обичам
Кърпа ли е това и колко голяма? Simple Smile

# 404
  • Разпиляна във въображението
Мерси за програмката. Успях да пусна поръчка за каталога и на двата акаунта за всеку случай. Единя ако го "гушнат" от пощата поне другия да получа. Горе-долу, ако няма непредвидини ситуации, за колко време може да се получи каталога?

Общи условия

Активация на акаунт