LaRedoute - кодове - 7

• 32 998
  • 501
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Долу-горе разучих кода - намалява неща от новата колекция, без При мини, червени цени, Новоте-та и др. подобни, на зелени цени действа. Ако се сложат две неща от новата колекция в кошницата, маха доставката (може и При мини да са, но няма да ги намали). Сега остава да чакаме да се появят раничките. Кодът явно е персонален - аз съм го получила на два от акаунтите си, само там действа.
На мен ми намаля и при мини PeaceДава ми безплатна доставка на два продукта на обща стоиност 15 евро,намаля ми ги до 0 и дава БД PeaceПодаръците не са налични и при мен Rolling Eyes
Добре де, ама дали ще изпълнят такава поръчка? Реално ако имам 2 продукта за 15 евро и ми падне и доставката нищо няма да платя, дори няма на какво да начислят 5-те% опаковка. Банката не може да ми откаже плащане, защото реално такова няма да има. Не вярвам обаче французите да ми приемат поръчката, дори и да отговаря на условията и да е персонално изпратена.

# 421
  • Варна
Прави сте - намаля и При Мини, но не става с всички неща При Мини - не знам на какъв принцип определя с кои става и с кои не. Аз пробвах с тези блузки, не става.

lucyakar, по-добре не рискувай - сложи още нещо в кошницата, от вече намалените неща, за да направиш поръчката си поне 10 евро. Peace

# 422
Къде намирате 2 неща за общо 15 евро от новата колекция? Аз не намирам  Sad

# 423
  • Beyond the Frontiers
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7252188& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7258119& … ue&ksource=-1
тези двете освен, че ги намаля, маха и доставката Peace  Май над 20 евро като е дава  БД newsm78
че и каталог ще пратят Grinning само да има пак наличности- ама аз и без раницата съм съгласна да го ползвам Embarassed

# 424
# 425

А стига бе, сериозно? На тази и предната страница това обсъждаме. Четете.

# 426
И аз получих тези кодове, естествено опитах, намали ми 15 евро от 2 зелени цени, махна доставката, но.....що да видя горе, раничката не се изпраща извън Франция, освен, че ще е налична след 2 седмици. Simple Smile

В крайна сметка, намалението и БД мисля, че са си предостатъчни Simple Smile

# 427
  • София
Току що получих това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=37127c57282871704a ама не съм сигурна дали не е персонално. Влизам там, където пише VITE! VITE! и ми се отварят кодовете:
- за DORA - 74128
- за SPIDERMAN - 74136
Дано и при друг да проработят.  Laughing
Само някой може ли да каже при какви условия намалява 15Е и дава БД? Rolling Eyes

Кодът предлага няколко "екстри":

1.подарък комплект Дора /чанта+малка чантичка/ или Спайдърмен /раница+портмоне/.
2.15 евро отстъпка.
3.безплатна доставка при два поръчани артикула.
4.изпращане на каталог.

Работи при следните условия:

Валиден е един път до 14.09.2008г. за колекция Есен/Зима. Не се отнася до вече намалените цени, стоките, отбелязани като "nouveautés" и "exclusivités web", продуктите от секция "кухня и ко", продуктите  Repetto и  Converse, стоките с "prix rouge" /червена цена/, както и за червените страници, с изключение на секциите за малка и голяма електротехника, картина, звук, играчки.

# 428
  • Там....където всичко е възможно ....
Всичко ми стана ясно за кода(новия),само едно не ми се изясни,защо не ми дава да си пусна поръчката newsm78.Сложих си нещата намали ги,махна и доставката,разбрахме вече подаръка го няма Rolling Eyes,не им искам подаръка(нима ,че моята кукла ще се радва много),ама искам да си пусна поръчката ,а не ми дава #Cussing out
Някои успя ли да пусне поръчка?

# 429
  • Варна
както и за червените страници

Това не са ли При мини?  Thinking Защо тогава става с някои такива? 

kras8204, след като подаръкът не е наличен в момента, няма как да си пуснеш поръчката. Tired

# 430
  • София
Всичко ми стана ясно за кода(новия),само едно не ми се изясни,защо не ми дава да си пусна поръчката newsm78.Сложих си нещата намали ги,махна и доставката,разбрахме вече подаръка го няма Rolling Eyes,не им искам подаръка(нима ,че моята кукла ще се радва много),ама искам да си пусна поръчката ,а не ми дава #Cussing out
Някои успя ли да пусне поръчка?

Аз все още не съм пробвала, защото го получих преди малко.
Ти лично ли го получи, защото пише, че е персонален?
Или пък да не би понеже не е наличен подаръкът?  newsm78

# 431
  • Варна
Да, лично - вече го имам и на трите акаунта. Wink Като се появят подаръците, ще пусна поръчка и с двата. Mr. Green

# 432
  • София
както и за червените страници

Това не са ли При мини?  Thinking Защо тогава става с някои такива? 

Нямам представа дали "pages rouges" /червените страници/ e еднакво с "prix mini".  Hug
"Prix mini" се отнасят до определени стоки, а те говорят за цели страници.  newsm78

# 433
  • Там....където всичко е възможно ....
Аз все още не съм пробвала, защото го получих преди малко.
Ти лично ли го получи, защото пише, че е персонален?
Или пък да не би понеже не е наличен подаръкът?  newsm78
Имам 5 акаунта и на петте съм го получила PeaceСтрашно персонален код няма що WinkСамо дето пускат оферти ,на които им липства подаръка и не можем да се възползваме от тях #Cussing out Гадини  #2gunfire
Ядосах се Crossing Arms

# 434
  • Варна
Нямам представа дали "pages rouges" /червените страници/ e еднакво с "prix mini".  Hug
"Prix mini" се отнасят до определени стоки, а те говорят за цели страници.  newsm78

В хартиения каталог При мини са разположени на червените страници, затова си мисля, че става въпрос за едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт