ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 636
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Добро Утро,ранобуднички и не толкова.

Енигма честито дипломиране,мила!
Пожелавам ти много професионални успехи съчетани с едно прекрасно майчинство.

Ради щом можеш вземи си болничен или отпуска,за да игнорираш вредното влияние на офиса.

guava ние също ще кръстим бебешока на таткото.

# 106
  • Lovech
Добро утро, момичета!
Честито дипломиране на Енигма! Да си жива и здрава да си отгледаш детенцето и да се развиваш в кариерата.
Гери, бебето ти не се е обърнало правилно, така ли да разбирам, че май нещо съм пропуснала? И моето засега не е, но има още време, а и има някои упражнения, които четох в темите на септемврийските мами, помагали за  обръщането на бебето. Не се притенсявай, все пак имаме поне още месец и половина време.
И ние все още не сме избрали името, колебанията ни между две остават, и то не толкова кое ще е името, а дали да го кръстим на мама, или на татко. Всъщност, аз не мога да реша на кого повече предпочитам.
Това е от мен засега, че имам работа!
Приятен и спокоен ден на всички!

# 107
  Добро утро момичета  bouquet

Енигма честито миличка  bouquet

Относно имената нашето май ще си остане Ивайло, макар че помолих да ми го махнете.За сега не ми слагайте...знам ли и аз.Малко съм непредвидима и може да промения мнението си отново Laughing

Работния ден започна. ooooh!До скоро Hug

# 108
  • София
Енигма, честито дипломиране и успешна реализация!   bouquet

Гери, няма страшно, има достатъчно време да се обърне бебка. Моята сякаш вече не прави кълбета. Всеки ден я усещам на едно и също място, а и като започне да си вири краците все над пъпа изпъкват. Дали й е тясно вече?!

Днес е малък петък, така че не се преработвайте  Mr. Green

# 109
Недялка това си е супер Simple Smile
но на мен все още ми се върти из главата да направя микс от имената на двамата дядовци Simple Smile Атанас+Илчо Simple Smile ако ви хрумне някаква комбинация моля споделете Simple Smile
аз досега измислих само Simple Smile ей да не паднете от столовете от хилеж Simple Smile
Атила и с фамилия Куртев Simple Smile Атила Куртев Simple Smile мисля че избивам рибата Simple Smile
ама толкова е готино да си бременна newsm03

# 110
Недялка това си е супер Simple Smile
но на мен все още ми се върти из главата да направя микс от имената на двамата дядовци Simple Smile Атанас+Илчо Simple Smile ако ви хрумне някаква комбинация моля споделете Simple Smile
аз досега измислих само Simple Smile ей да не паднете от столовете от хилеж Simple Smile
Атила и с фамилия Куртев Simple Smile Атила Куртев Simple Smile мисля че избивам рибата Simple Smile
ама толкова е готино да си бременна newsm03
Joy Joy Joy
You made my day!

# 111
Аз определено съм се спряла на Андреа.Няма да кръщаваме на никой както и първия път.Най добрия според мен вариант  Peace

# 112
  • Бургас
Гери ние затова решихме да е на таткото,а пък и аз съм с Н така,че си е на двама ни.
Андреа е много хубаво и благозвучно име.На галено Анди ли ще и казвате?

guava твоите поставе ми оправят деня  bouquet

Майлили ,ама вашто семейство цялото с М.Така всеки ще може да се фука ,че дребната душичка е кръстена на него,особено бабите.Много гхитро няма да има сърдити Peace

# 113
Гери ние затова решихме да е на таткото,а пък и аз съм с Н така,че си е на двама ни.
Андреа е много хубаво и благозвучно име.На галено Анди ли ще и казвате?
Аз мисля Деа ще са Дени и Деа  hahaha

# 114
  • София
Здравейте, мацки!
Енигма, честито дипломиране, мила!  Hug Благодаря за почерпката!  
Сев, аз стрии за сега нямам, мажа се с мехлема от мас и невен след като си взема душ от началота на 4ия месец, моля се да ме подминат! Като родим ще отслабваме, ще си коригираме гърдите, ще борим целулита и ще се подлагаме на терапии срещу стриите! Не се стресирайте толкова от килограмите и пораженията по тялото!
Името Михаела е един от моите варианти от първа страница, но май ще отпадне и при мен въпреки, че много ми харесва! Оставаме с Рая и още два варианта, които все още обсъждаме!
Преди малко се връщам от ЖК, трябваше да си подновя болничният, той ще ми бъде до 16.08 включително, а от 17.08 трябва да ми издадат 45 дневният болничен преди термин! На 01.09 ме викат пак да ми пускат изследвания ( кръв, урина, влагалищен секрет ), чудя се дали не е късно  newsm78 , тогава ще съм в началото на 9ия месец! Вие как мислите
Иначе тоновета на бебка са чудесни, кръвното ми е 90 на 60, обиколката на корема ми е 83 см, килограмите са 53.5, все още е седалищно. След обяд съм и при другия ми лекар, този при който ще раждам, ще се отчета след прегледа! Нещо тези дни контракциите ми се увеличиха, гади ми се всеки ден, даже вчера повръщах, много ми беше зле  Sick
Приятен ден на всички!

# 115
  • Варна
Енигма, честито дипломиране   bouquet и успешна професионална реализация след майчинството.
На всички, които ще ходят на лекции днес – споделете какво са ви казали, за да се обучим и ние  Simple Smile
Гери, спокойно за предлежанието на бебка, обикновено вторите деца се обръщат по-късно, явно им е по-широко в матката и си заемат разни пози.

Приятен ден на всички, работата ме зове  Sad

# 116
Здравейте бъдещи мамчета   newsm51

Аз както винаги отдавна не съм писала, но ви чета  Embarassed  bowuu

Чакам си кротко да вляза в осмия месец   ladyuu ; забелязах, че много от лентичките дето си ги слагаме и пише в коя седмица си, отчитат с една седмица назад  newsm12 , затова си направих моя си табличка и знам винаги в коя и кой ден съм /щот забравям от време на време/.

За стриите-само целулита е по-гаден/ ама той е много гаден newsm11 Иначе се мажа още от 2-3 месец с каквото ми падне, само да е мазничко, но май съм пропускала вътрешната страна на бедрата и там сега имам едни червеникави преплетени ивици, но не мога да разбера стрии ли са, вени ли са се цепнали или е обрив от жегата smile3506. Както и да е , ако останат белези там, просто няма да се разкрачвам много публично  newsm62

Влизам отвреме навреме в по-напредналите мамчета-за юли и август например и чакам само някоя току-що родила да каже как е що е, ама не би-ако някой пише то е само как е бебчо и подобно, а спомен за раждането сякаш няма  newsm09  smile3506

Енигма, честито ти дипломиране  bowuu   bouquet , разбирам как се чувстваш, аз така бях като си изкарах матурата -не камък, а скала ми падна...

Пуканка , на твоя страна съм  Hug може ли и аз да подам CV -за по-натам като търсиш майка с дете newsm56

Айде хубав ден на всички  sun

# 117
  • Бургас
Леле Трикси ако мойто мъж ти види изказването за пластиките ще му падне шапката
като си направи сметка колко ще му струва удоволствието пак да съм слабичка и градичка Mr. Green
Дано неразположението е временно и контракциите да спрат или поне намалеят до минимум.
Аз също мислех за името Рая за момиченце,но наши приятели го взеха и сега сме си на Никол и Никола.

Гери Деа даже звучи по-добре като на малка принцеска.

Адинка ,че аз си имам и стрийки и целулитче от преди да забременея и хич не се
пренасям-мои са си и си ги нося  Mr. GreenИ стига си чела кой как родил-ето нашите мами които имат вече по едно съкровище казаха,
че раждането е строго индивидулно за всеки.
Най-важното е да се настройш положително и дано всичко да мине ОК Praynig за всички ни!

# 118
  • София
Здравейте!

Енигма, ЧЕСТИТО!  bouquet

Михаела и Михаил -  много ги харесвам тези имена. Peace

Моето шило в момента така ме рита или се върти, че направо не знам как да застана на стола в работата. Нещо какво се активира това дете. Thinking
Аз имах час за ЖК за 6.08, но нали ще ходим на планина тогава отидох да си преместя часа, но лекарката беше в отпука. Та ще ходя като се върнем и не не успях да видя бебето.

Стрии имам отстрани на ханша и към дупето, но по-скоро са ми от пубертета. Ще видим този път какви ще са резултатите. Мажа се с Авент и се чудя дали да си остана на него, защото тази тубичка ми привършва.
Но и мен целулита ме е нападнал яко. Направо е нещо страшно. Но после ще го боря. След първото раждане ходех на масажи и наистина много помагат.

# 119
    Добро утро,то вече ден стана аз докато се наканя да пиша!
 На мен утре ми е последния работен ден  newsm44,не че ще почивам де.Въпреки,че колежката ми вика че аз излизам в най-дълга ваканция.Голям смях,думата ваканция е най-удачно да се сложи в кавички ама хайде да не издребняваме.Само аз си знам какво ме чака с ученик и новородено.А още с апартамента сме до никъде  ooooh!.
 Аз първата бременност получих само две едвам забележими стрии на едното бедро.Сега пак те са се поотворили малко,но иначе редовно си се мажа и засега нямам нищо.От целулита обаче няма как да избягаме,после ще се борим с него.Аз вече съм в 8-ми месец и съм +11кг,засега не е толкова страшно си мисля,да видим как ще финишираме.
 Енигма  Hug,честито мила!Все така да ти върви занапред,здраво бебче и после успешно професионално развитие ти желая  smile3525!
 Пуки,щом са толкова далеч птичките от тази госпожица защо изобщо го прави на въпрос  newsm78.Кажи и да види от какво са и пъпките,защото птичките са далече от нея и едва ли е от тях.Остави нещата така както са си (защото според мен в случая ти въобще не си постъпила некоректно спрямо нея),пък тя да си предценява какво да прави.Някои жени прекалено много се глезят като са бременни и мисля че тя е една от тях.
  Лек ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт