ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 638
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
vanche_mamche, еееееееее страхотни са! Ама не е честноооо, аз каквото си поръчвам все е свършило... да видим помолих една мама да ми заръча едно комплекчте за изписване и едно като ританки (ти имаш такова, но с качулка) та да видим дали ще ме огрее, ако не ти ще ми заръчаш  Mr. Green

# 136

Крисси дано са брененлински пъпчици и като се появи новото човече да си станеш
пак същата хубавица пу-пу!

Надявам се да е така...те са едни ситни...отврат и по много..Казват че е от хормоните.Обекновенно на момичетата склонни към акне им се изчиствали лицата и обратно.Ето аз не съм имала преди а сега...поне не са гнойни Sick

# 137
Здравейте Simple Smile Минавам набързо да ви видя. След малко изчезвам към Фемина при д-р Димитрова. Стискайте палци да е на кеф днес.

Пуки аз също съм голям противник на съжителството на животни и бременни или бебета. В твоя случай обаче смятам че секретарката няма от какво да се оплаква. Птиците са в съвсем друго помещение. Като не и харесва да си ходи. То все едно комшиите ми ако имат котка да ходя да им кажа да я махнат, че съм бременна. Аман от превземки вече.

# 138
  • София
Леле, мацки, направо ме разбивате с това име Крум  Laughing Shocked Като не се знаеше какво ще е бебто мъжа ми даде следните предложения за мъжки имена, от които направо ми настръхна косата: Атанас (на баща му), Асен, Борис и Крум, разбира се. Извинявам се налюбителките на това име, но като чуя Крум си представям висок и едър мъж на около 35-40 г., с много косми (имайте предвид мустаци, брада, гъста коса и буйна растителност по гърдите) и един груб, гръмтящ глас. И като си представя едно малко сладко бебче някак не мога да го нарека Крум.

Ама все едно  аз съм го писала това  Joy hahaha Надявам се няма някой обиден  ooooh!

Аз както станах рано рано и към 9 съм заспала пак за няколко часа. Незнам защо вечер ми е толкова трудно да заспя а сутрин към 10.00 ми е най-сладък съня.

Ванче от кога ти е поръчката, че вече пристигна? Аз съм се настроила да почакам. И без това ще пристигне в Бургас при нашите и докато ми я донесе някой...
Прекрасни неща си накупила! Със здраве да си ги носите!
А другите дрешки и тях ли онлайн ги поръча?

Мими, чакаме те да се похвалиш от  срещата с бебо!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 13:41 от mylili

# 139
  • Бургас
Мими ето fingerscrossed
После да кажеш как е бебока.

Майлили ще видиш като ти пресрешна поръчката и си я присвоя newsm53

# 140
  • Варна
Мими , успех на прегледа и да пишеш после подробности.
Инче, аз реших Събота и Неделя да разгледам форума за Ла редут и да се опитам да пазаря сама от там. Майлили каза че също не знае френски, но е успяла.

Хахахахаха, вече забраних вестниците за една седмица пробно и знайте ли какво стана. Другите подкрепиха теорията ми и почнаха да й обясняват как едната имала алергия от пари като пипа,други й обясниха че пъпките са от бременноста. Тя прие спокойно забраната за вестника, но помоли едната си колежка да й чете отвреме на време интересните неща. Мирно мисля че ще решим проблема. Ако се запъне ще й предложа болнични или работа извън офиса, но пък там ще стои на крака права и ще има ходене по цял ден, а не на стол по цял ден,както сега.
В нейн интерес е да не се превзема и да се кротне, защото и аз съм бременна и хормоните ме правят гадна понякога, та да не го отнесе накрая, ако си играе с търпението и толерантността ми. Ако слуша и не ми вдига нервите, ще й предложа фиктивно 6 месечно осигуряване като моето, на 2000 лв. заплата. Ако не слуша, ще си остане на реалното заплащане. Тя е едва в 6 г.с. и надявам се капризите да не се увеличават с напредване на седмиците. При мене нервите почнаха сега след 6ти месец.Тя ако почва от сега, ехеееее.

# 141
  • София
Ванче, страшни са дрешките. Умирам за цели плюшени гащеризончета. Heart Eyes
Зимата бяхме на гости в Австрия и от този магазин Kik напазарувах страхотни дрешки за Сонята на страхотни цени. От C&A също. Въобще в чужбинско намаленията са страхотни.

И моите пъпки не спряха. Twisted Evil Преди след 3 месец бях със супер чиста кожа до края. Сега през известно време ми излизат пъпки. Моите обаче не са мънички. Сега имам една огромна на бузата и направо ме е срам да ходя на работа така. Мажа се с разни коректори и фон-дьо-тени, но пак не се скрива. Tired

# 142
Пуки съжалявам, че ми се налага да го напиша, но си мисля, че ставаш злобна вече и че издевателстваш над жена, която е бременна, т.е. в твоето положение. Това, че си работодател не значи, че имаш право да застрашаваш евентуално по някакъв начин живота на твой служител. В случая този на бъдещото бебе - не чрез лоша работна среда, а чрез стрес на който подлагаш бъдещата майка. Също така не мисля, че е некадърен служител, след като успява да си докара бонус равен на работната й заплата.
Знам колко време си желала твоето бебе и колко трепериш в момента за него. Не мислиш ли, че положението може да е същото и при нея и че не е честно да искаш всички да се съобразяват с теб, защото си работодателя, а служителите да си гледат работата.
Сори, ако те обиждам, но аз винаги съм била настроена по синдикално и социално  Peace
Инче магазина е само за дрешки и цените са изключително прилични - по скоре е като търговия на едро, само че имат собствено производство.
За името Крум аз пък го свързвам с един от нашите ханове, който е натрил носа на надменните гърци  Mr. Green Освен това има доста нежно изглеждащ певец, който носи това име  Flutter Flutter

# 143
manana, мерси за инфото, близо ми е някой уикенд ще накарам мъжо да ме закара да огледаме да видим какво има.

# 144
Zdraveite!
Az pak ne sam na moia komp ama niamam tarpenie da se pohvalia  :oops:Edna moia priatelka iska[e da mi kupi koli`ka i dnes kaparirahme tazi:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3531
Mnogo sam dovolna Joy

# 145
  • София
И на мен пак ми полудя кожата на лицето.  smile3511 Вчера ако ви кажа какъв рев му дръпнах, че на човек не приличам вече. Нямам предвид, че съм дебела, защото съм само +6кг. Но ми се струва, че и най-грозната здрава жена в момента може да изглежда по-добре от мен. Не съм виждала фризьор от месеци, не съм се обличала с хубави дрехи освен когато отивам на доктор, лицето ми е подпухнало .... абе това не съм аз. Представих си как изглеждам в очите на мъжа ми. Rolling Eyes После се успокоих, че положението е временно и си сложих една готина нощничка. Тъй де, като ще лежа да съм убава  Mr. Green

Пуки, надявам се спора покрай папагалите да отшуми бързо. Много ги глезиш вашите служителки.

Недялка, по бебешока облечен в ларедутски дрешки ще те намеря после  Sunglasses

За поръчки от сайта, ето тук пише всичко. Някой се е постарал да опише всичко съвсем достъпно, та и такива като мен дето бъкел френски незнаят да се оправят.
http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317767.0   тук можете да попитате всичко, което не ви е ясно

Гери, честита количка! На кой цвят се спряхте?

# 146
Ванче, дано не е станала само грешка с пола на бебо..че тогава  Laughing Честити придобивки  bouquet[/color]
Е, ако е момиченце ще носи синьо  Wink. Ама няма да е, 2 лекарки потвърдиха, а ето на какво мъжество си имаме  Wink. Госпожичките  ще има да се бият за него  Wink

Ларедут поръчка:
Поръчката съм я направила на 20.07.08 неделя, дойде днес 31.07.08. 9работни дни, но все пак Германия е по близко до Франция. Парите си ги бяха взели на 24.07.08. Пакетът беше една найлонова торба (бяла), което доста ме изненада. Та торбичката ми я доставиха до вратата (на 5ти етаж без асансьор  Wink ). Отворих я всичко си беше вътре, което поръчах. Доста здрава беше, трябваше да използвам ножица. Качеството на дрешките е много добро, бодитата са доста мекички, гащеризончетата са от плюш, също много добра изработка, ескимосът е доста дебел, като от вътрешна страна е зашит шарен полар. Цветовете са също както бяха на страница, може би единствено ескимосът е малко по тъмно синьо, от това което очаквах.
Та като обобщение съм ужасно доволна от магазина: от бързата доставка, от разнообразните и качествени дрешки, дори тук не съм виждала такива интересни костюмчета (за дракончето става въпрос). Имаше и други интересни: едно с жирафче и шапка, но нямаше подходящ номер.
Аз ще следя какво пускат и пак ще поръчвам Simple Smile.
Като единствен минус е, че страницата е на френски, но бях дала по напред в темите линкове, някой си беше играл и обяснил как се поръчва и как се регистрира човек. Така че има ли мерак човек и грам френски да не знае пак ще се оправи. Този магазин има и в други страни, на други езици (Австрия, Великобритания и т.н.), но единствено във френския е толкова изгодно.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Ей, сега да ви прочета че стана много дълго и без това.

Инче, какво точно искаш Wink.

# 147
  • Варна
Ванче, с тая пишка ще ни комплексирате бе. Joy Joy Joy И мацките в коремите сега като я видят, ще почнат да буйстват в коремите на мамите си. Шегувам се.да не се обиди някой. Wink
Сега разглеждам Ла редут. Направи ми впечатление че в преведената й част на другите езици, липсват доста стоки от френската част.
Мананче, за миг се почуствах като убийца  като каза че й застрашавам живота. newsm78 Малко май е пресилено обаче това. Wink

# 148
  • Велико Търново
Опитах да ви прочета, ама стигнах само до края на предната тема Sad Тия дни хич немога да пиша, защото управителя, който преди ми беше колега, а още по-от преди просто приятел от компанията се е вживял много в новата си роля и съвсем е изкукуригал. Като ме види, че гледам нещо друго освен работа на компютъра почва да сумти и да ми вади вода от девет кладенеца защо не трябвало така да правя, хиляди нови правила изведнъж измисли...  #2gunfire Нямам нищо против правилата, все пак съм на работа, ама след като съм във фирмата вече 7 месеца и чак сега ги измисли... фалшиво е Sad Като му се смени интереса и той се промени.

Мярнах, че сте говорили за колички пак и че не било добре само дръжката да се обръща заради колелата. Това за мен май не важи, защото и четирите колела се въртят (може и да са застопорени) Simple Smile

# 149
Здравейте мамчета!
 newsm10
 И аз се завърнах от морето...страхотно беше ,чувствах се много добре ,плувах и се пекох -умерено ,но все пак имам тен .
Много сте писали и отивам да чета  за да стана в час с новините
Чао  за сега...

Общи условия

Активация на акаунт