ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 641
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Енигма, честито диполомиране! Как хитро ни подпита за защитите)))))))) Много професионални успехи!

Крисси, че името отпред в списъка, отдавна ти е махнато  newsm78 (спомянам си че аз даже го махах преди няколко теми.

trixy, абе стига с това твоето гадене, ааааа ти ще родиш и още няма да ти е минало... почивай си мила повечко!

За стриите, от известно време наблюдавам и моите промени по корема, на места са ми се появили като малки червени (синьо-лилави) капилярчета, които ако не сега, то после задължително ще станат на стрии, мислех, че поне отпред по корема ще се отърва, защото принципно аз си имам още от тийнейджърските години и то не малко, ама аз съм си предразположена  Sad

sunny_77, еее супер, и аз как броя дните до майчинството, ама още цяллл месец.

Пуки, и аз съм на мнението на sunny_77 за птичките. А я подшушни, колко струва едната, че ми стана много любопитно.

А сетих се да ви питам някой знае ли какво става с, 8Eos8. Не съм я мяркала. В друга отчетна ли отиде?

manana, ти ли даде този адрес? http://dianainicky.com/contact.html В смисъл, знаеш ли нещо повече. Само дрешки ли продават, на какви цени са?

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 11:29 от ina.gg

# 121
Момичета, здравейте!
Не съм прочела и един ред, само да кажа, че ние се прибрахме от почивката, ех че хубаво беше, но свърши! Отпочинахме си здраво, заредихме се с положителни емоции и слънчеви лъчи! С бебчо се чувствахме супер, отивам да хвърля бърз прочит, че гледам срещичка се заформя. Ние все още не сме се добрали до София, та ще видя дали ще успея да се включа в предстоящите инициативи!

# 122
Тедико, за условията какво да ти кажа. Мацката седи на стол от 500 лв. климатик, лукс,хладилник, кафе машина, кожена гарнитура. Взема 600 лв. твърда заплата и още толкова от проценти. Папагалите са през две стаи от нейната,тоест в кабинета на мъжа ми и тя няма достъп до тях. Така че повече от тези условия няма как да й осигурим.  newsm78 Събота и Неделя почива.Работното време си е от 9 до 5. newsm78  Незнам вече. И всъщност  даже незнам дали от папагалите е това.Тя така твърди. Само на лицето й излизали пъпки. Аз пък си мисля че за тези пъпки може да има 1000 причини.

О, Пуки, този пост съм го пропуснала и вече съм на съвсем друго мнение. Аз си мислех, че пилците са в стаята при нея, ама щом са отделно няма какво да се оплаква. Освен това поради тази причина едва ли обрива й е от папагалите. Обясни й го тези неща, ако е свестна ще те разбере  Peace

Енигма
, Честито дипломиране! Явно мачовците ни помагат отвътре  Hug

Недялка това си е супер Simple Smile
но на мен все още ми се върти из главата да направя микс от имената на двамата дядовци Simple Smile Атанас+Илчо Simple Smile ако ви хрумне някаква комбинация моля споделете Simple Smile
аз досега измислих само Simple Smile ей да не паднете от столовете от хилеж Simple Smile
Атила и с фамилия Куртев Simple Smile Атила Куртев Simple Smile мисля че избивам рибата Simple Smile
ама толкова е готино да си бременна newsm03

guava, внимавай да не стане като в онзи виц дето на едно семейство им се родил син и искали да го кръстят и на двамата дядовци като единият се казвал Пешо, а другият Кирчо, та детето накрая станало Пешкирчо  Laughing Това в кръга на майтапа. Атила е много хубаво и мъжко име. Аз винаги го асоциирам с готиния актьор, който изпълняваше ролята на Атила от "Атила - вождът на хуните"  Peace

За ритничетата на бебо - при мен още не са намелели толкова, даже вече ме рита с кра1ета едновременно и от двете страни на корема  Laughing Много е завно. Вчера здраво нарита баща си и на него му беше много кеф.

Мислех още неща да пиша, ама забравих на кой какво  Blush Моля да ме извините

Инче, 8Eos8 случайно преди един месец я видях на първата страничка на септемврийките и мисля, че вече там пребивава  Peace

# 123
Привет на всички Simple Smile Цяла сутрин си мисля, че е петък и се опиянявам, но не би Simple Smile

Енигма, поздравления за дипломирането и дано ти носи успехи цялото образование.

Еличка, не помня кой ми сложи розовия щъркел, но той е само 80-процентов  Laughing А името Крум е фаворит на любимия.

# 124
  • в здрача
Ей, най-накрая изчетох всичко пропуснато. Завърнахме се от морето още в понеделник. Там беше разкошно, е водата ми се струваше малко студена и затова се топнах само два пъти, а малката не можехме да я накараме да излезе от нея, нали си е раче. Ако е извън водата то стои на брега до вълните клекнала или седнала и разлика дали е в морето или не общо взето нямаше.

Пътуването обратно бе кошмар. Като ни заваля един пороен дъжд, нищо не се виждаше. Страшно се притесних, а малката точно в този момент се разписка, че й се ака. Голямо шоу. Обясняваме как да стиска поне до някоя бензиностанция, че няма как да спрем и да я изведа в пороя навън. Детето обаче така се справи със задачата, че когато най-накрая стигнахме до заветната бензиностанция нищо не успя да изкара, чак като се прибрахме у дома. А мен вече в къщи така ме стегна корема, един такъв подут, твърд целия и болеше ужасно. Отминава за малко и после пак, а трябваше багажа на малката да нагласим, че на другия ден заминаваше с дядо си и баба си на балкана. Та тези 4 дена до края на отпуската си направих леж - парти и болките утихнаха, а милото си пусна още дни отпуска за да може поне багажа да оправи.

Гледам коментирате стриите, по принцип знам, че си зависи от еластичността на кожата и от качените килограми. Всяка кожа си има един вид определен капацитет на бързо разпъване и когато го достигне следва нацепването, а слънцето после не помага, а пречи. Първия път ми се размина. Стартирах от 48 кг, качих 16, с раждането свалих 8, но после вместо да отслабна по време на кърменето /две години и 3 месеца/ и след това - качих още 4. Предния път си се мажех с лосиона си за тяло, последния месец майка ми ми купи бадемово масло, чула че то помагало против стрии. Сега явно защото съм си с горница още отначало преди морето бях само 4 кг плюс.

Имената - аз съм измислила само име за момче. Предния път таткото измисли името на малката, сега сме се разбрали избора да е мой. Въпреки че доки и последния път каза че по-вероятно да е момиче, на мен много ми се иска да е момченце. То и първия път така се надявах до раждането да е сбъркал, де, ама уви.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
Сега ще прочета.

# 125
Леле, мацки, направо ме разбивате с това име Крум  Laughing Shocked Като не се знаеше какво ще е бебто мъжа ми даде следните предложения за мъжки имена, от които направо ми настръхна косата: Атанас (на баща му), Асен, Борис и Крум, разбира се. Извинявам се налюбителките на това име, но като чуя Крум си представям висок и едър мъж на около 35-40 г., с много косми (имайте предвид мустаци, брада, гъста коса и буйна растителност по гърдите) и един груб, гръмтящ глас. И като си представя едно малко сладко бебче някак не мога да го нарека Крум.

# 126
Сев, ми не знам редно ли е да махна 8Eos8 от нашето списъче или да я оставя.  newsm78 А за името Крум, аз пък си представям Крум Савов директно и как веднъж с моята приятелка вървеше зад нас в Борисовата градинка и ни предлагаше прилична сума парички за някой неприлични неща  #2gunfire Но това е, че всеки си прави асоциации за името. Което е гадничко, защото и при хубави имена, ако са свързани с някоя нелицеприятна персона и отече.

syconium, ти си мислиш, че днес е петък, ами аз от понеделник като стнаха с мисълта че е петък  hahaha, знаеш ли как я бутам цяла седмица  Mr. Green

ssissi, добре завърнала се))) Радвам се, че си изкарали хубаво с бебчо.

Tsv, и на теб добре заврънала се ))) Не са ви липсвали преживявания)))

# 127
Здравейте момичета!

Ларедута дойде! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Отивам да го отварям и снимам и да дам снимки!

# 128
Здравейте момичета и от мен!

# 129
Ето и обещаните снимки:
http://picasaweb.google.com/vanyaikosyo/Pokupki?authkey=2UuoqaLVQ0w

П.С. Летните дрешки са по-голям номер  Wink.

Връщам се да ви чета и ще напиша какви са ми впечатленията от Ларедута.

Лек ден на всички.

# 130
Ето ме отново  Grinning
Благодаря на всички ви за пожеланията,много сте мили,чак ми се доплака от вълнение   bouquet Инче вярно подпитах едно тъничко така  hahaha
Днес на лекцията не беше много интересно.Най-важното е ,че можем да си ядем всичко,но с мярка! И както всички си знаем повечко плодове и зеленчуци , не тлъсти меса и по-малко маслени млека .През време на бременността едни от най- важните винатамини,които трябва да приемаме са - калций,желязо,магнезий,йод.Калция в млечните продукти предимно;желязото - в месата и листните желенчуци,магданоза; магнезия  - банан,картофи,магданоз,овесени ядки,йод - в рибата,в орехите.  Вода - задължително поне 1,5л.на ден.Лекцията я водеше диетолог - възрастна жена,но с много готино чувство за хумор.Та това е. Да ви кажа, ако искате може всеки път след лекция да ви разказвам по нещичко  - приятно ми е,а на вас може да ви е интересно  WinkСега през август ще има само до средата на месеца.
По късно пак ще се върна и ще прочета по-внимателно  всичко на всички  Hug  сега четох малко през редовете

# 131
  • Варна
Ето ме и мене. Днес  ще продължавам с прането и чистенето. Също така снощи ми хрумна нещо. Ще забраня на секретарката да чете вестници поне една седмица. Тя цял ден това прави и има навика да си държи ръцете на лицето.Подпира си главата.Та се сетих, че тези й пъпки по лицето може да са реакция от мръсните ръце, от мастилото по вестника . Или от бременноста наистина. Мисля че ако беше от папагалите, тези малки пъпчици,които даже не се виждат, щяха да са по цялото й тяло, а не само по бузите.И да са червени , а тези са едни никакви . Освен това повечето алергии към птици се изявяват в кашлица, сълзене, сополи а не с пъпчици по бузите.

# 132
Хелоу Simple Smile

Енигма, честита си ни висшистка!
Syconium - баш така е за токовете. Понеже седя цял ден зад компютъра, още отпреди бременността съм забелязала, че в жегите краката ми се подуват повече, ако сложа равни обувки. В момента най-добре ми е на един ток тип платформа, който е нещо към 5-6 см - с по-високите се кривя като ходя и ме боли кръстът, а ниските са направо ад, краката ми стават на кебапчета.
На мен ми помага не обливане, а продължително киснене в леген със студена вода - стига да не те е страх, че ще настинеш.

Абе аз за срещата да попитам - видях, че сте сменили анкетата, но какъв излезе резултатът от предишната - НДК или Славейков? И гледам, все по-малко мами гласуват на всяка следваща - колко ли ще се съберем?

Пуки, обривите й не са от папагалите, нито от мастилото, а са от хормони! Първите пет месеца аз ги изкарах с жестоко обринато лице, дори ходих по дерматолози и ме лекуваха от розацея - разбира се, напълно излишно, в шестия месец си изчезнаха. Чак после прочетох, че не е нещо необичайно за първата половина на бременността.

# 133
Мернах на бързо че за пъпките говорите...аз от както съм бременна съм нон стоп с пъпки особенно по лицето .Преди не съм имала...и се надявам да изчезнат като родя.Дори и в 7ми месец си я карам с пъпки Sad но какво да се прави..

Инче, нека си стои така без име Peace

Ванче, дано не е станала само грешка с пола на бебо..че тогава  Laughing Честити придобивки  bouquet

# 134
  • Бургас
Ванче ,ама ти си изкупила бебешорските неща.
То човек не може да избере кое е най-хубаво.
Разглеждам ти снимките и тъкмо си кажа,ето това е най най и следващата снимка ме разубеждава.
Да са ти честити новостите.
Това с жирафа е супер сладурско. Peace

Крисси дано са брененлински пъпчици и като се появи новото човече да си станеш
пак същата хубавица пу-пу!

Параходче малко се събирате,ама и това е нещо.Аз само виртуално си общувам с вас и за всяка среща на живо ви завеждам Weary

Общи условия

Активация на акаунт