ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 617
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Марианче, стойката с подправки съм я купувала от БГ. От Kaufland-Ямбол преди 1 година и нещо, за към 16/20лв. мисля. Проверявай там може да пуснат там. А на майка ми и свекито бях купила такива само че вместо с 12 с по 8 бурканчета, от Рума-Младост2 магазинче за домашни потреби 1ви етаж.(малките май ги има постоянно)
Дано да намериш!

А аз имах болки от желязото, дори и  гадене, ама нали го спрях и нямам проблеми сега. Гледай да не си яла и да не ядеш веднага, ама сигурно знаеш де.

Госпойце, тука му казват на този цвят mint (от мента). Ама е много як!

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 12:18 от vanche_mamche

# 31
Тези бурканчета за погправките  на въртящата стойка са ми мерак отдавна, но май са много скъпи в бг. Поне не съм срещала на прилична цена. А имам толкова много подправки, че би ми свършило чудесна работа. Някой ако знае къде мога да си намеря такива на нормална цена да свирка.
Хич не са толкова скъпи. Бяха около 20-ина лв в TCM, но скоро не съм виждала  newsm78

helenka, а ти в кой квартал живееш? Случайно да си в Цветния? Търся си майки-съседки, да бутаме заедно колички Simple Smile
на коя китка си в Цветния? Simple Smile
а малко по в посока Чайка искаш ли-да се обираме по пътя към Морската?
Искаш Simple Smile

# 32
  • София
Ама аз ще взема да го спра това желязо за малко, че доки е в отпуска. То и без това не ми беше чак толкова нисък хемоглобина - 114.

Бурканчетата хич не ми е хрумвало да ги търся на тези места, които споменахте  ooooh! Ходила съм по разни по-лъскави магазини за дома. Като съм проста...добре, че сте вие.

Инче, да видях, че си ми писала. Няма проблем! Само незнам кога ще е това, не поръчвам редовно. Предната я пуснах преди половин година. Така че да не решиш, че съм те забравила. А ако сега ти се налага да пускаш поръчка мога да ти помагам ако искаш  Peace Както казах не ти трябва кредитна карта. Става и с дебитна на някои банки.

# 33
Mylili, мен ме болеше корема от малтофера, но имах и разстройство. След като го спрях се оправих, но сега съм с контракций Blush

# 34
  • София
Момичета мили, вчера се зачетох в тази тема и отнесох до 3 часа сутринта. Хвърлете и едно око, ако вече не сте я и вие намерили, има интересни съвети.

# 35
Здравейте момичета и от мене  Hug
малко съм ... от бая време вече само ви чета не съм писъла , ама като се има в предвид че съм на работа и докато ви изчета и то не остане време да ви пиша после забравя какво щях да пиша и така  Embarassed.
  Искам да пожелая на почиващите страхотна почивка да си изкарат.На ремонтиращите по малко с ядовете ( и аз съм така ама.. поне вече остана обзавеждането мръсотията и свършихме)ама пак наираме за какво да се сдъвчим.Ама моя мъж вика с усмивка ми.. каво да направя че караш нервна бременост и ме разсмива Simple Smile.
  Страхотни покупки сте направили повечето и ние още не смеем да купуваме смели само 3 нешича колкото да не е без хич.
  искам да попитам на мене ми се случва вече 4 ден нешо беба не я усещам както предните дни дали е нормално, беше палавка иначе се чуствам добре ама защо не рита???? Моета докторка е в отпуска и няма кого да попитам .
  Лек и усмихнат ден за сега от мене

# 36
mylili на мен Малтофера ми оцвети един зъб в черно... по-точно беше ми се дръпнал малко венеца и дефакто оцвети корена, за съжаление на преден зъб, доки ми го изчисти де, а аз го спрях, но корем не ме е болял... после пих Тотема, от него ми ставаше много лошо с отвратителния му вкус и миризма... сега съм на Фероградумет, май от него сега ме наболява на моменти корема като се замисля  newsm78
Елза няма ли друг доктор, при който да отидеш? все пак сме в напреднала бременност, според мен не е хубаво 4 дена да не си я усещала... не искам да те стряскам, но и за твое успокоение отиди на док. да те види... Успех

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 12:46 от Elichka_mama

# 37
  • София
Елза, ама изобщо ли не си усещала бебето 4 дни или е по-слабо активна? Ако имаш притеснения винаги можеш да отидеш до някой родилен дом (Шейново, МД) да тте погледнат в дежурния кабинет. Но знам, че ще стават по-малко активни заради намаленото свободно пространство.

Гледам септемврийките пият чай от малинови листа за лесно раждане. Мислите ли да прилагате подобни методи? Или масаж на перинеума, на мен сигурно това последното няма да ми го разрешат. И все пак не си правете експерименти преди 36г.с.

# 38
  • Варна
Майлили, в темата на септемврийки съм виждала уникални съвети, които по-добре да не четем. Laughing Виж, в темата на Августинки май беше, една мама Белинда. Заради нейните мнения чета темата им редовно.
Инче, както винаги правиш уникални оформления.   bouquet
Криси, и мойта кухня е зелена, а мивката ми е на Бланко, гранитна и съм адски доволна.

# 39
  • Варна
. Laughing Виж, в темата на Августинки май беше, една мама Белинда. Заради нейните мнения чета темата им редовно.
Белинда е от юлките-златна находка Peace,и аз дремя все там

# 40
  • Варна
. Laughing Виж, в темата на Августинки май беше, една мама Белинда. Заради нейните мнения чета темата им редовно.
Белинда е от юлките-златна находка Peace,и аз дремя все там

Да, права си.Тези дни трябва да ражда. Наистина е златна находка.

# 41
В понеделник е родила Борис!
Копирано от юлската тема:
28 юли
Борис(3450 гр, 52 см) на мама belinda - 29г., София, втора бременност

# 42
  • Варна
В понеделник е родила Борис!
Копирано от юлската тема:
28 юли
Борис(3450 гр, 52 см) на мама belinda - 29г., София, втора бременност

Ехееее.Изтървала съм, защото нямах време да чета. Да й е жив и здрав. Дано и от тук нататък има време да пише и дава ценни съвети като досега.

# 43
Здравейте, мамчета. И аз съм в отбора на недоспалите днес. Все по-късно ми се приспива напоследък Simple Smile Вероятно наистина е подготовка на биологичния часовник.

Благодарности за темата и заглавието. Много свежо оформление.

Може ли да подхвана една нова тема ? Как избирате името на бебчето ? Нашият татко категорично не иска да го кръщаваме на роднина. А моят баща пък ми заяви, че държи в името да има буквата "Р", понеже придавала твърдост на характера.  Laughing
Аз искам да е българско име, но те хубавите български са малко за съжаление. Голяма дилема ми е. А знам, че е важно.

Снаха ми е кръстена Цанка на баба си и ми е разказвала, че доста е страдала от това. Особено като дете.

# 44
Ами момичета не че съвсем не го усещам ама наи много 3-4 за целия ден да ме ритне много леко и то еднократно а десега не бе6е така и ми е много странно, малко съм объркала цифрата днес ми е 3 ден така да не го усещам, а преди беше по акривна беше ми забавно докато риткаше или ме изкревяше  Cry

Общи условия

Активация на акаунт