Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 396
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Рапорт приет Simple Smile

Милени, майчинството ти се отразява добре Simple Smile Поне на снимките така изглежда Simple Smile

И ние нямаме обща семейна снимка - все някой е зад обектива ...

Ясмина, клюкарката ВаняМ разгледа повечето ви снимки в албума Embarassed Много сте сладки!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:15 от ВаняМ

# 211
Ох, и Поли най-сетне заспа. Ама за колко дълго, никой не знае. Тя през деня заспива много трудно и спи много малко - по 20-30 минути.  ooooh!

И нашата девойка си лапа ръцете и то така, сякаш иска да се обърне с хастара навън. Чудя се как не повръща!
Ние вече я кръстихме и на врата й виси кръстче, но на ръчичката й още стои червено конче със синьо мънисто-оченце.
Ето, на тази снимка ясно се виждат и двете. http://media.snimka.bg/0236/006727517.jpg

А това е моят мъж: http://media.snimka.bg/0236/006727470.jpg

А тук е с всичките деца (макар че от Поли се вижда само ... количката  Grinning): http://media.snimka.bg/0235/006725921.jpg

А ето ме и мен (срам, не срам): http://media.snimka.bg/0236/006727584.jpg
Снимката е от кръщенето на Поли. Кръстницата я държи, а онова, дето роклята му всеки момент ще се пръсне, съм аз.

И накрая да ви покажа как приспивам Поли. Много порочна практика, защото май свикна да заспива само с цица в уста, ама толкова ми е миличка като я гледам така. http://media.snimka.bg/0236/006727525.jpg

И ние още нямаме обща семейна снимка по същите причини, които е споменала ВаняМ. Ще трябва да поправим грешката.

# 212
Хелоуу 
smile3501 Брависимо за участието във фотоконкурса ни /тъз пък италианска вълна отде се взе  Shocked/ Сигурно е от пищялката зад мен....  #Crazy
Кажете какво ги правите като се съдират да реват, или вашите са от тихите и добричките.... Щото аз направо ми идва да  smile3511 smile3514 newsm61 newsm45
Айде до после, няма друг начин- ще се продължаваме с гушкането...........

# 213
А по повод лигите - ето ги нашите

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:53 от milenag

# 214
днес изцедих и дадох на Оливия сок от ябълка-много и хареса,ама само няколко глътки-утре пак повече.сисе-столчето е много хубаво,а после разглобява ли се на маса и стол(поне аз такова съм харесала)?айде ставам че се събуди,а татето ми е нещо болен и стои настрани от нея.

# 215
anilinda трябва да се регистрираш в Google ето тук newsm10

Офф и мойто диваче заспа.... smile3505
Ех, момичета  newsm51 всички сте хубавелки! Сигурна съм, че по- готини от майките в априлският ни форум няма! И аз вече ви чувствам като моето голямо виртуално семейство   love001
Тая идея за снимките беше супер Doroty_d    bouquet
Мисля си, когато имам малко свободно време да почна  да качвам от тия снимки с линк към имената ни от първата страничка на темата....   newsm78 Какво ще кажете за това?  Thinking Така ще можем да си разцъкваме снимките, когато пожелаем?  Confused Confused Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:58 от hiksita

# 216
Като заговорихте за Италия , да ви прехвърля в Палма де майорка

# 217
Здравейте от нас!
Не съм влизала от няколко дни, благодаря ви за пожеланията за рожденния ми ден Hug
Едва успях да изчета предната тема, а тази вече свършва. Гледам и скандалче сте заформили...
На нас ни сложиха втория Пентаксим, нямаше реакция, само малко се зачерви. Вече сме 5,250 и 59 см. Ще се опитам да попълня табличката.
На рожденния ми ден изкарахме много хубаво, и малката беше с нас на брега на морето. Ето една снимчица:

Връщам се да чета.

# 218
isane, много сте хубави /пу-пу-пу/, не можах да се стърпя smile3521

Вземам си забележка да си направим   hahahaпресни снимки и да сме цялото семейство  Joy Joy Joy

# 219
Здравейте отново  от Родопите! Ние сме в Арда от няколко дни и не ми е останало време да ви изчета, ама пък сте писалииии ooooh! Интересни неща обсъждате, снимки нямам качени но скоро ще ви покажа, а относно конци , гривни и т.т.... срам ме е но нищо не съм слага на Ива Embarassed айде до скоро!

# 220
Добър денннннннн !!!  Ето още едно букетче от мен за вас   bouquet

Сега се връщам да чета ,че тоя пост съм почнала да го пиша сутринта  Rolling Eyes

# 221
здравейте мами, ние довечера заминаваме при моите родители на "село" Simple Smile всъщност на 15 км от софия, но пак малко разнообразие .
ако мога, ще се включвам, ако не, до скоро Simple Smile

# 222
Почвам дано не се изложа пак........
COW не мога да се сдържа и почвам с тебе  Crazy мъжът ти е много сладък  Joy
всичките сме едни убавицииии  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
И аз си "харесах" някои чужди мъже  hahaha ама ги оставям в тайна  Laughing ,че да не се хванем за косите .......
червен конец имахме обаче попа го отряза след кръщенето и сега се чудя да слагам ли нов  Rolling Eyes
Сиси и ние имаме столче на Чиполино ама е стар модел вече няма такова въпреки ,че е по-хубаво от новите то е с люлка и има 2 допълнителни табли и се застопорява за да стане на стол за хранене ето го :     
http://images24.snimka.bg/005354924-big.jpg
Исане много сте сладки   bouquet

сега малко за запознанството ни накратко ..........беше любов от пръв поглед все едно някои ме бутна отзад и ми каза ,че Жоро ще е моя мъж  Crazy между другото Хелън ние имаме 2 деца ама и ние не сме се бракували  Rolling Eyes чакам си още предложението .... ooooh! Tired сега на 15 август на Богородица правим 6 год. заедно .........ееееееее а бях на 18 когато ме взе дет се вика а сега като видя девойка на 18 и   Sick  и аз ли бях толкова малка ? бяхме заедно от 2 месеца и една нощ си казахме в очите и двамата ,че искаме да имаме дете .........и го направихме ,съдбата не беше съгласна и направих спонтанен аборт ,но аз не съжалявам сега нямаше да имам тези прекрасни деца  Hug и те така вече почти 6 год.
ние ще пътуваме до Етрополе и отивам да събирам багажи в този ред на мисли ...........Бибобибо ако видиш поста пиши ми да се видим примерно в събота вечерта ако искате с мъжът ти да направим един китайски ?
цунки за всички дечица   bouquet

# 223
  • In someone's dreams
Lassi, айде бързо дай да видим и твоята "тайфа". Недей се спотайва като някоя лисичка ти  Hug

Леле, с тоя форум днес втора тенджера щях да загоря  ooooh!. Миналата седмица имах малък 'инцидент' от много четене тук и една нова тенджерка замина в коша за боклук  Laughing

Doroty, коте, почти се справи с публикуването на снимки, следващия път и в поста ти /хм, сега ми идва на ум, че може и нарочно така да си дала линк/. Както и да е, сладуранки сте D2  Hug

# 224
Мамчета, привет и от нас! Тази "сутрин" станахме в 12.00 след като по нощите си играхме и се смеехме Twisted Evil

Мамчета, редовно проверявам дали новите априлки 2009 са си направили темичка! Проверих, че първата наша тема априлки 2008 е била от 5 август! Их, много се вълнувам Grinning baby_neutral stork-boy stork-girl

Много хубави снимки, много сме готини всички!  Hug Май трябва да я заковем тая тема както имаше такива предложения.

Миленаг, и ние ги пускаме такива дълги лиги Joy
Верчо, приятно изкарване Grinning Искам и азззз на морето Embarassed Embarassed Embarassed

Уффф, чакам диването да се наспи, да папа и да ходим навънка малко.

Айде   love001 от нас!

Общи условия

Активация на акаунт