Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 397
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София

аз сега ще ви контрирам с един бърз въпрос и съответно ще изисквам бърз отговор-колко често си ядат ръцете вашите мили чудовища? щото туй ...."нещо" (вече не знам как да го нарека) ако има чалъм ръката му да е в тая уста постоянно....най-добре!!!

Наш Косьо във всеки един момент, в който е буден ръката му бърка дълбоко навътре в устата. Имам подозрение, че скоро ще си извади сливиците. А понякога и двете завира...Ако не вярваш, погледни подписа ми - държат му ръцете Simple Smile

Достатъчно бърза ли бях Wink

Толкова бърза, че пропуснах да кажа "Добро утро" Embarassed

Добро утро ! Hug

# 196
ех Ваня, ако не си ти съм жива умряла  Laughing! (малеееее сега се взривява един памперс якатаааааа)
 galivo, аз бях учтиво поканена на пасти с боза, тъй че твойто май е по-модерно.....

# 197
Емма и нашата ръка е нон-стоп в устата  Laughing, толкова дълбоко я навира, че чак си докарва позиви за повръщане  ooooh!
За италианския привкус - мойто мъж е луд фен на тема ИТАЛИЯ, всичко що е италианско е върха!!! Миналата година си поразходихме дупетата из половин Европа и тази снимка е от последната спирка Флоренция, но съм му обещала да отделим специално внимание на Рим, та догодина живи и здрави сме се наканили да ходим 1 седмица само в Рим  Peace Много ме кефи тоя град бееее, направо умиргам  Crazy
За кафето - верно много се нервя  Close сигурно щото мразя всичко клишарско  Thinking Как пък не могат да импровизират малко поне??!  Crossing Arms

ВаняМ малката щерка ти е одрала кожата  smile3521

# 198
  • In someone's dreams

ВаняМ малката щерка ти е одрала кожата  smile3521

Докато го напиша и Galivo ме изпреварила, но си е точно така Grinning

Ася20, и аз съм за русия цвят, много си сладка със светла коса  Peace

Hiksita, най-тържествено обещавам, че до края на деня ще изтипосам и моя красавец тук.

Сега изчезвам да водя една банда деца на басейн, че нашата община организира тази година плувно лято за малчовците. Щерката стана медийна звезда вече, снимаха ги от местните кабеларки, вчера и от местния вестник и нашата е толкова горда сега .... детска му работа  Joy

# 199
Milenni,
Дай видим и звездата, де! Да влезе и в електронните медии. Laughing

# 200
  • Варна
Здравейтеее... гледам на никой не съм липсвала, но аз ще се натрапя  Laughing Laughing Laughing /шегичка/
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на всички мини рожденици! nbirthday
Много нещо сте изписали, но моята хубавица досега не ми позволи да пиша, но успях да прочета, къде през редовете, къде не... Cry
Да се в включа и аз с отговори по въпросите, които разисквате:
1. За телефона - звъни ми с най-различни мелодии, най си харесвам тази, с която ми звъни мъжо- Сватбената ни песен - "Ти и Аз" на Орлин Горанов и Кристина Димитрова, страхотна еее!
2. За работата - работех във фирма за изграждане на ел. инсталации. Човек за всичко, без счетоводител. Но мисля да търся ново поприще когато му дойде времето.
3. За секса - практикуваме, но не сме чак толкова редовни.
4. За запознанството - запознахме се през 1995г. Харесах си го от пръв поглед, бях сервитьорка в една дискотека, а той клиент. Почнаха се бакшиши, почерпки, остана без пари момчето.... докато стана работата. От тогава с малки прекъсвания сме все заедно. От 7 г живеем заедно, от 1 сме женени... txtloves newsm76 Two Hearts
5. Червен конец си имаме от самото начало, но мисля вече да го махам.

- тук сме на почивка в Девин миналото лято, още преди да разберем за бебка, а тя вече е била на път  Laughing, беше страхотнооооо...!
- на изписването
- на 1 юни, техният общ празник... Wink

ЕТО ОЩЕ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ:
Почивка в Девин 2007
Нашата сватба 05.05.2007
Принцеса Малвина

# 201
Добър ден и от нас!
Чак сега успях да се добера до компа...доста трудно го приспах!Кафето ми истина..../от няколко дни пия 3 в 1/ Ааа...моля,моля Хелън даде краен срок понеделник..така,че не ме пришпорвайте Naughty Още няма нищо за казване!!!Гостите ни /кумовете/ не са си заминали още!Вижте какво подариха на Дани Chipolino Гранд Комфорт 2008 Grinning ще минат няколко месеца преди да го ползваме,но си го харесваме Wink Мами,които вече давате пюренца вие ползвате ли такива столчета и удобни ли са?
Не издържам и ще ви се похваля Flutter снощи го разсъблякох моя мишок,надвесила съм се над него,правя муцуни и му викам :"ааа...гууууу....ааааааа.....гууу" както обикновено,но различното този път беше,че Дани се засмя продължително на глас Grinning Откачих от кеф....даже и повтори!Това беше най-сладкия бебешки смях за мен Heart EyesДнес не му е до смях май newsm78 Aquariel не помня дали вече съм ти го казвала,но Габи много добре държи  играчките и как осъзнато си играе с тях и си ги разглежда Heart Eyes Дани не проявява чак такъв интерес към играчките,но за сметка на това обича да бърбори Wink
И аз след този преглед на семейните снимки ви чувствам още по-близки....и мъжете си знаем вече Mr. GreenКато едно голямо виртуално семейство!
Верчо приятно изкарване!

Аз май пропуснах да разкажа нашата история и как се запознахме newsm78 тя е мнооого дълга /има мн. за разказване ще ви отегча/ тази година на 29 май станаха 4 години откакто сме заедно!Само ще ви кажа,че аз в мига в който го видях казах на сестра ми и моята приятелка,че това ще е моя мъж.... заплюх си го  Wink

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 12:23 от sisee

# 202
Добро утро! Честито на месечинките сладки!
Абе много ясно че са ни хубави мъжете, и ние не сме за изхвърляне, особенно сега като ви видях повечето на снимки! Много готини мацки сте ей!  Hug Много се радвам че тази тема се получи такава-хискита наистина я ориса!  bishop Много по-близки ми станахте всички! Hug

cow и твоят мъж е чараовник, а пък и чувство за хумор има- а това е много важно качество! Hug

Елена вчера бяхме до Пигис и видяхч е продават тая същата синя играчка за която ме питаше- до касите се намира, има и много други шарени играчки! Hug

Верчо да си изкарате мнооого хубаво на морето!!! Hug

Хиксита тук съм една година преди да забременея, обаче бях невероятно щастлива, защото ни беше първата почивка с Васко на море, изкарахме си суперррррр, до преди това бяхме бедни студенти и нямахме пари за море, тъй като не бачкахме,....ама тва е друга тема Simple Smile

Емма вчера Габи си беше навряла както винаги и двете ръце в устата, изведнъж к'во напрай туй дете, къде бръкна незнам, но цялата кожа около очите и стана червена (все едно се е търкала),почнаха да и текат сълзи и нададе такъв ревввв newsm45 изкарах си акъла....1 ЧАС РЕВА НОН СТОП (по принцип рядко реве, предимно от глад), и като за капак и шибнах главата в стъклото на вратата (за 2 дена - 2 пъти я удрям по главата Sad)

Ох Галиво завижадм ви благородно за европейската разходка- и ние с Васко много искаме да си направим такава, но след няколко годинки с Габи ще осъществим и тази идея  Wink Sunglasses

Момичета на мен ми ляха куршум, че много се уплашх от онзи черен ден, когато се ударихме и когато видях онова момче със счупения крак Sad Та снощи спах с куршума и пръсках със светена вода.....и покрай тея уруки, имах една вода от Бачковския -ама от преди година и намазах лицето на малката, после се сетих че е стара-може ли да стане нещо?

Сисе няма страшно има време, нали знаеш че дечицата са различни, а пък Габи не е от приказливите, аз като гледам Дани как бърбори ли бърбори-много е сладък. Един път се случи да се отпусне да говори-има клипче даже (http://www.youtube.com/watch?v=RVr4pP3tIcQ)-много ми стана хубаво и го гледам по 10 пъти на ден Simple Smile  А и снощи го сънувах (Дани де, беше пораснал-поне на годинка), как спинка сладко сладко, събуди се за малко и ми се усмихна и пак заспа  Heart Eyes Честита придобивка! Hug

За секса-аз отметнах-с презарватив и прекъснат полов акт-засега си практикуваме не толкова редовно като преди, ама не се оплаквам де  Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 13:12 от Aquariel

# 203
алоха   bouquet, аз да ви почерпя, че моят мъж взе, че си взе кола - верно, работна, ама пък върши работа и най-накрая ще ми остави на мира мойто "ферари", барабар с количката!!!
  Ехххх galivo, а на мен ми е мечта да ида в тая пуста Тоскана...бях гледала едно мууви и тъй да ми хареса....ама като гледам няма да стане моята работа!

# 204
  • София
Здравейте отново Simple Smile

И Ради си яде яко ръцете, а ако успее да докопа някоя играчка и нея заедно с ръцете си я навира в устата Sad
Сисе и Ради не си играе така осъзнато както Габи с играчките, ама не забравяй, че при момиченцата е по-различно  Peace Относно столчето, направили са ви невероятен подарък, този стол е супер и има няколко положения на гръбчето и може да се ползва и по-рано  Peace
Ние имам стол вече и нашия също е с полулегнало положение и понеже се притеснявам все пак му слагам и една възглавница та да стане по мека извивката и си папаме кашите и пюрето дето го плюе в него, но определено е 1000 пъти по удобно с таблата отпред, пък и на него му е интересно и се държи за таблата и по-лесно е храненето и за мен  Mr. Green

Aquariel спокойно нищо няма да й стане на Габи от водата. Ама ти верно много си се шашнала, я по-спокойно, недей така, то колкото повече задълбаваш толкова по-зле ще се чувстваш, нали знаеш Peace Опитай се да се успокоиш, гушкай си куклата и си играйте и се смейте и ги изгони тия мисли от главата си Hug

Щях да забравя...... и на мен Италия ми е любима страна и езика и всичко Simple Smile Аз съм завършила италианска гимназия и просто още от тогава съм влюбена във почти всичко италианско Simple Smile Това ми е мечтата да отида да я видя Simple Smile Кофти е само че толкова години вече не съм проговорила една приказка на италиански и подозирам, че доста съм го позабравила Rolling Eyes

# 205
Здравейте ,момичета !!

Аз пък мислех , че с последното ми откровение ще ви втрещя , но - нейсе.....

Да споделя и аз по последните теми.

Запознанството с мъжа ми - двама софиянци се запознават във Враца. И двамата с мъжа ми учехме във Врачанския факултет ( към УНСС ). И , честно  казано , ми беше писнало да ходя все с по-големи мъже ( последните ми 2 връзки бяха с мъже с 12 години по-големи от мен ) и си го набелязах ( мъжа ми е с 4 години по-голям от мен ) , свалих го и след 3 години ходене се оженихме .Но снимки от тогава не мога да ви покажа , защото действието се развива през 1993 г.

червен конец си носим все още.

Сиси , Косьо се смее с глас от няколко седмици , даже сме направили около 10-тина клипчета.И с играчките се заиграва от 1-2 седмици съвсем съзнателно.

Ето малко снимки и на моя мъж.

# 206
Привет, момичета! Ей, най-накрая заспа това същественце!
Хиксита, след тази "забележка", ей ме на - срам не срам...http://media.snimka.bg/0216/006687432-big.jpg
И една малко по-арт...http://media.snimka.bg/0233/006721832-big.jpg
И Лили си яде доста ръцете, ако има начин да лапне целия юмрук ще го направи.
Милена при мен положението е средна хубост - мъжа е с 8 години по-голям от мен, но нали имам чувство за хумор, той също...С възрастта разликата в годините намалява.
Червен конец за какво се слага? Ние имаме синьо мънисто в количката.
За Европейските разходки - бяхме планирали дестинация Италия и по-точно Рим, но Лилито ни обърка плановете  Grinning.
Хайде чао засега, момичета, че трябва да  newsm79 1ironing wash hang и вече ще се  smile3511

# 207
  • In someone's dreams
Ха здравейте пак, след басейна и толкова хлапетии съм малко  #Crazy, но обещаното си е обещано:

Тук сме аз и дъщеря ми /сега ще ми се скарате, че снимката е от миналата година, ама много си я харесвам/:

Тук са тати и син /малкият е на един месец, затова изглежда толкова "смачкан" още  Laughing/:

Сега се сещам, че обща семейна снимка четиримата все още нямаме  newsm78. Ще взема довечера да я поправя таз грешка  Thinking

И последно тук съм прясна прясна  Laughing, снимката е от преди седмица:

Рапорт даден  bowuu !

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 13:58 от Milenni

# 208
 Здравейте момичета!

Аз набързо да се отчета за прегледа ни от 30-ти. Пораснали сме с 4 см. и вече сме цели 70 см. и тежим 7.300 кг. или + 650 гр. Педито ни препоръча да не започваме със захранването, поне до 6-ти месец, тъй като сме кажи - речи изцяло на кърма. /само веднъж на ден се случва да го дохранвам с АМ/ Левият ни тестис все още не е слезнал в скротума, но пък Кръсти се развива много добре за месеците си. Много е жизнен и стегнат.

Hiksita, мила аз не мога да отворя табличката, за да нанеса данните на Кръсти...  newsm78

Ние цяла седмица сме болни. Тук има един вирус - с повръщане, разтройство и температура. Първо мъжа ми го изкара, после аз. И нали сме при свекитата, та и те. И за капак след ваксината, като за последно и Кръсти вдигна 39 градуса Т. Слава на Бога него опазихме от тоя гаден вирус. Няма да ви разправям кака се чувствах. Бях като парцал, детенцето ми се къса от рев и аз не мога нищо да направя. Аз говоря, но добре, че бяха свекъра и свекървата да го гледат. Мъж ми ме кара два пъти до Бърза помощ, че втория път ми се схванаха ръцете, небцето и главата. Ужас направо....  Sad , но нищо не ми биха, че нали съм кърмачка и само масажи ми правиха там.....
 Оххх, оплаках ви се .... я да се врщам назад да ви чета, че стеее писалиии  ooooh!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 14:18 от anilinda

# 209
  • Варна
ние се запознахме на 5.03.1992г. Беше любов от пръв поглед и двамата се бяхме "набелязали" преди това и само сме търсели повод да се запознаем "официално". Сега 16години и три деца по-късно се обичаме все така силно и не мога да си представя живота си с друг.  Heart Eyes

Ето това е снимка на таткото с Невена http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266142&pid=6727563

Тук съм аз с Ники http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266142&pid=6572728

А ето и голямата ми дъщеря http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266142&pid=6625949

Общи условия

Активация на акаунт