Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 406
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
100% сме се засичали на "Зеленото кафе" зад чейнджбюрото на спирката Crazy

smile3521

# 181
ДОБРО УТРО!   food010

П.п. Ехеййй, много сте писали момичета Joy Joy Joy Връщам се бързо да ви чета, че няма насмогване....  Whistling То да не ви изтърве човек от поглед  Mr. Green Peace

Я да си налея още едно от същото, че да ми е скучно докато ви чета  Laughing цък

А ЛУРДЕС първо ще чета после щи' кажа Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 06:36 от hiksita

# 182
Ние не спим от 4.00 smile3516 Яде в 4 без нещо, не помогна нищо тоя път и няма заспиване след това - то не беше сешоар, на ръце - нищо не иска, мрънка или се хильоти #Crazy #Crazy #Crazy Tired Tired Tired

Хиксита, вие не спите ли бе жена? Grinning Мерси за поздравчето!  bouquet

# 183
 smile3507   smile3507 А добрютро ! Ако някой не е разбрал  smile3507 cry направо ша умиргам!Снощи една приятелка спа у нас, че днес е на изпит и сутринта станах да й правя компания с кафето, да ги изпратя с моя любим и да пусна пералнята на малкия пикльо, ама след малко пак лягам, че ще се мре! А туй диване тука си блъска ли блъска....поне няма да му sе налага да си търка петите с пемза  tooth!
 Преди малко по Би Ти Ви-то на културата казаха, че в "24 часа" имало история на някакъв дет' свалил 100 кила с тоз ДюкЯн..... newsm12-ще я видим ние тая работа!
 Момичета искам да ви кажа колко се радвам за тая тема и за всичко, което споделихме в нея  newsm51-ако преди сте ми били като семейство...сега не знам какви сте ми! Трябва да я заковем тая тема най-отпред!
  За мое най-голямо съжаление утре заминаваме на парадна обиколка по родата, че моя мъж е отпуска другата седмица и първите няколко дни ще сме при неговите родители, а после при моя баща, ама пуста техническа нация-никъде няма компютър, а за интернет 'ич да не говорим! Ама ако чуете по новините, че в Ямболско млада майка коли и беси наред-за мен ще да става въпрос!!! Аз така съм се подковала за срещата със свекитата......толкова дни не съм ги виждала никога тъй че ако ще става нещо - сега ще е!!!
  Ето една снимка - тя ми беше аватар преди известно време

# 184
Milenni благодаря мила   Hug Hug Hug И Хриси е най- сладкото бонбонче  Joy Joy Joy Ама я сега си признай ти що не качи снимки?!  Confused Четох, гледах , ама не ви видях никъде, а? Няма да казваш, че не можеш  Naughty Всички видяхме двойната дъга! Party бързо да качиш!  Mr. Green
Doroty_d тенкююю  Blush  Crazy /умря циганката дето ме хвалше/ и вие сте мноого готини, пък като гледам малката как сладко се е гушнала в теб ми става едно такова миличкоо  Hug

eva_merry  Hug за първата престрашила се - големи сте чаровници!
Браво на Aquariel - толкова щастлива мама е рядкост да видиш  newsm78 , ама пък ми мина през главата, е май още не си била станала мама на тая снимка?!  Laughing Laughing Laughing
Емма, мъж ти е симпатяга, ама я се покажи не се крий де!  Mr. Green Извинете - вече сте ме изпреварили - много си хубава бе душа!  Hug
sisee, аз съм казвала и друг път- готини сте! А то, що пък трябва да има прилики...?  newsm78
Cenitelkata, евалла на първата престрашила се да помести разконспирираща снимка!
stefinka, като гледам мъжо ти го дава заспал, ама само привидно- държи те яко за крака да не земеш да забегнеш...Има ли нещо такова..? hahaha Пък кой на кого се натискал... остави тая работа- сега е важно!  Joy Joy Joy
ася20 пък вие сте ми едни такива дечковци сладки на първите снимки, ама и сега сте си готини!
rosidt75 ми тоя мъъж много влюбен бе  Laughing Ауууу браво, браво!
ВаняМ е твоята снимка може да спечели приз за най- забавен фотос  Laughing
ЛУРДЕС много готина двойка сте! Супер!
koketka, ми то бива, то може , ама такова нящо....  Embarassed тука да не е мис  и мистър Хавай...? К'ви са тия голотии!?  Mr. Green и вие сте тип- топ ! /само малко майтапче/
Пфууу още една страница...Много фотоси бе! Дано да свърша преди дребчо да се е събудил....  ooooh!
doly_dog, ей ти ме върна в младостта ми когато по сватбите си викахме камера и фотограф   Mr. Green Ама хубаво нещо е  hahaha сватбата/ и stefinka да чете  Joy/ , само там може човек да си потропа до насита  Laughing
cowhahaha снимката на мъж ти -попилях се от смях  Joy Joy Joy , ама я не се срамувай толкова и се покажи и ти !  Sunglasses
vercho, страхотна двойка сте!- няма тън мън!
didimora вашия тати ми изглежда страхотно добър човек!? Ама как може да слагате линк към цял албум, аз кат съм любознателна искам всчко да изгледам на момента  Sick Бебе Калина е мнооого чаровна!  Simple Smile
Голди, теб душа не съм те забравила, че си последна  Naughty Много навътре ми влезе тая история  Hug Hug Hug Усетих аз, че батко Илчо е много специално дете и затова специална почерпка му спретнах тогава...  Laughing Възхищавам ти се- страхотен човек си! И се радвам, че си попаднала на точният мъж!

Пфуу ужасно дълго стана, ама карай!- тез дет не се виждат да не се оплакват, ами бързо да качват снимки!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 07:54 от hiksita

# 185
  • София
Добпо утро Simple Smile

Ние ядохме и сега пада луда игра, ама всеки момент ще прерасне в рев, защото неможе да заспи Sad

НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 4 МЕСЕЦА Simple Smile ПОНЕЖЕ НЕМОГА ДА ОТКРИЯ ПОДХОДЯЩА СНИМКА, ВСЕКИ ДА СЕ ПОЧЕРПИ ЗА НАШЕ ЗДРАВЕ С КАКВОТО ИСКА Simple Smile
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ДИМАНА НА МАМА rosidt75 И ВАСКО НА МАМА spatifia   bouquet

# 186
Добро утро и от нас!
Ние се събудихме по-рано от очакваното. Ядохме, сменяхме памперс и сега къртим блажено. То това и ще е по-дългия сън през деня. От тук нататък ако придремне ще е голяма работа. Сега е момента да се поровя в нета и за малко домакинска работа. Второто не е от спешните неща  Mr. Green
Айде на питието Wine Glass beer3 beer  food010, и на сладичкото без което не мога  party023 newsm38  cook. А сега и нещо драно, да не е брано  Mr. Green  cook cook
Гова е защото вече сме на  4месеца  bdbaloni happy bd baloni
Честита месечинка на Ради на Доли дог и на Васко на Спатифия/ей къде се затри тая жена/

# 187
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКОВЦИ!  dance dazzler1  ura  Party Time Tada

Еййй, още гледам все едно, че ме е газил бързият влак..., #Crazy  а не се едно, че ме тряснал самолет изтребител по кухата глава...  #Crazy #Crazy и сега си броя едно-три,едно-три... Crazy Ми кой ма караша да постна всичко на един път  Thinking newsm78

Ще трябва големи разходки и днес да направя, че да си проветря изкуфелият мозък ooooh!

# 188
Добро утро  Hug

С малко закъснение да се включа и аз с малко снимков материал.
Това е мъжо с нашата принцеса
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269528

А това сме ние двамата миналата година точно преди да забременея в Гърция:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269528&pid=6722984&lp=30

Хубав ден и приятни разходки   bouquet

Ей замалко да забравя
Честито на всички мини рожденници днес  newsm59

# 189
sisee, къде си бе мила?! Изпратихте ли гостите???  Party Ела да се отчетеш /както казва helenblondy/
Дано да е имало дъъълга и изпълнена с любофф нощ  Flutter Flutter Flutter
Че аз пък с моя късмет...- на нашият тати му излезе херпес на човката  Sick и сега ще чакам да поизчезне, че то без уста к'в секс, к'ви 5 лева  Thinking  Close

# 190
Здравейте мамчета,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!!

ЧЕСТИТИ МЕСИЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ!!!!

Аз все още не съм качила снимки, но гледайки до сега публикуваните искам да споделя, к'ви актьори, к'ви футболисти, к'ви 5 лева - те нашите (т.е. вашите) мъже са си къде, къде по-хубави  smile3501 luvbed

Верчо, понеже аз неволно започнах оня гаден спор  Embarassed се чуваствам длъжна непременно да споделя - не се притеснявай никакъв лош привкус не е останал в никой -то и и личи де  Hug

# 191
Здравейте момичета!

Аз изчезвам за около 10ина дни. Отиваме на моренце - Лозенец и Созопол Mr. Green После ще разправям как е било, защото няма да има нет.

Поздрави и цунки! Laughing Hug

# 192
Бонджорно рагаци!  Hug
Уеуе мауееееее.... ooooh!
То са откровения, то са истории, направо се затрогнах...  Mr. Green Аууууу, че хубавооооо...  Crazy
Тъй, да съ концентрирам, макар, че ще ми е трудно след всичко дет прочетох, ама "голяма уста" след 10-ина мин ще ревне и ще трябва да търча... smile3504

Хикси не знам дали ти е умряла циганката, ама наистина си много готина мадама, пу-пу  smile3521

Голди и ти си страшна хубавица, а твоята история е достойна за екранизиране, голяма романтика, голямо нещо, просълзих се...  Hug  Peace   txtloves

Ася20  не знам сега с каква коса си, ама да ти кажа, че много ме кефиш руса   Wink Peace

Изчетох всички истории от-до, много са сладки, направо разтопяващи  Hug Мамчета, снимките ви са уникални, сега придобих и визуална представа за всички вас и е мнооооого хубаво да знам кой седи зад даден ник  smile3503

При мен хич не беше любов от пръв поглед  Whistling Аз моичкия за първи път го видях на едно упражнение по банково дело. Състуденти сме, завършихме Финанси в УНСС 2000 г. Оказа се, че той ме бил бройкал одавна, ама аз нали съм си блейка така и не съм разбрала  Rolling Eyes Та на това въпросно упражнение го забелязах не за друго, ами щото се ядосах какъв е натегач  smile3516, през цялото време се изказваше компетентно по всички въпроси, коментираха вещо с преподавателя разни икономически проблеми, ще каже човек за моя, че цял живот министър на финансите е бил  smile3534
Та така, позагледах го, попрецених го и от тогава взех да го наблюдавам  smile3506
Ама се оказа, че и тоя ме наблюдава  smile3556, та след известен период на взаимно мятане на очни ябълки  #Crazy се престраши да ме покани на кафе и кола (е това най го мразех като ме сваляха!  Angry "Айде да пием кафе" - пфу!, супер стандартно, супер клишарско, и до ден днешен се дразня, друго си е да ти кажат : "Искаш ли да пием по едно?" ами чудно, никога няма да откажа, не че тогава отказах де... Embarassed)
И така лека-полека пламна туй дето му викат любов със всичките й пикове и спадове вече 9 год.   loveuuu

А ето и нашия снимков материал

Тук сме във Флоренция миналата година

А това е мъжо с Алекс

Последно, но не по значение, честити месечинки на всички бебчовци!  Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 10:41 от galivo

# 193
Брех, брех, брех-много пикчър, много нещо...брех, брех, брех (сега съм с ръцете на кръста в поза тип "амфора")!!! Кой я даде таз идея за снимките-не помня, ама е голяма работа! Всичко живо излезе от нелегалност...ей ся като вървим по улиците, че като се заразпознаваме, че като се запрегръщаме....и аз съм на мнението на Vanyivan, че наш'те мъже са си най-хубавите....за момента де!
 Vercho- приятно ви море!  grinning039
 аз сега ще ви контрирам с един бърз въпрос и съответно ще изисквам бърз отговор-колко често си ядат ръцете вашите мили чудовища? щото туй ...."нещо" (вече не знам как да го нарека) ако има чалъм ръката му да е в тая уста постоянно....най-добре!!!
  ей galivo, чудя се аз от де тоз италиански прифкус на постовете а тя каква била работата......

# 194
а добрутро.тази сутрин както всяка една ставаме в 6.00ч да ядем и после спим до 8-9ч.но днес не ни огря и си говорехме до 8ч. Mr. Green  сега се измори да си рита играчките и заспа.маймуни стават Blushgalivo -сега съм катран черна.и аз се харесах руса ама много поддръжка и пари(поне тука е скъпо),а и ми се изтощи косата Wink  
сисе-де се изгуби,и съни22-да не правите второто??????????

Общи условия

Активация на акаунт