Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 411
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е добре де да му се невиди, защо така цяла сутрин се мъчих, защо излизат такива малки??????? Намалявам ги там до позволения размер и ги качвам в snimka.bg и после като ги сложа тук и са супер малки и с аватара нищо не стана, ще се пукна #Cussing out

# 166
  • Бургас
Дороти, аз ги виждам снимките; супер сте Peace
Доли, защо не ги пуснеш като линкове, за да не ги намаляш newsm78
Всички снимки, които видях досега са страхотни просто Hug

# 167
малеее едвам ви изчетох. Радвам се, че страстите утихнаха. Надявам се, че не съм оставила лош привкус у някой.
А сега на който му се чете и моят дълъг отчет ето: /постът ми не е много актуален, защото се оказа, че съм публикувала, ама не съвсем, и имаше 48 нови поста Shocked/

Сисе, и на нас Банските на лалета ни е любимо Grinning Направо започва с глас да се смее Joy

За секса - ние правим средно към 1-2 пъти седмично, с презерватив, още ме наболяват вътрешните шевове  Confused елчетата много помогат, тенкс Пете Hug

Телефонът ми звъни с това: http://www.youtube.com/watch?v=nxAm8Y1w6BI

Работя в рекламна агенция, в отдел Връзка с клиенти. Преди да изляза по майчинство ми предложиха да стана ръководител на отдела. Мисля да се върна януари или април другата година. Още мисля.

Любими актьори - джони деп, клайв оуен, даниел крейг (новият Джеймс Бонд Grinning)

акварел, много ми харесва песента на Рейдиохед, с която ти звъни мъжа ти Wink

Режим - ставаме между 8 и 10, в зависимост от късмета ми Mr. Green После гука, пее и бръчи около час Grinning Играем си, правим гиманстики, тренировки и тн. Към обяд излизаме на разходка и се прибираме към 9, освен ако нямаме планове с приятели (тогава излизаме с Ава или я оставяме на наште), баня, масажи, гимнастики и айде в леглото (към 22-23ч). Кърмим се на поискване и съответно нямаме режим. През деня яде на 3 до 5 часови паузи. Кърмим се където ни падне Mr. Green

наскоро вързахме червен конец, по настояване на мама Peace

вигантол много забравям да дава, дано не стане сакатлък Rolling Eyes

хелън, редондо значи кръгъл на испански Joy

стана малко като лексикон Joy

Аааааа и една новина - преди 2 дни Ава каза "Ма-мма". Най-вероятно беше случайно (беше в мрънкащо-ревящо настроение), но го каза адски отчетливо. На мен ми се разтрепвриха коленете, много се развълнувах Laughing

ася, барби
Hug Hug Hug

веси1, честит рожден ден Hug Hug

# 168
  • София
Goldie  мерси за идеята Simple Smile

http://www.tsvetelinae.snimka.bg/album.php?album_id=269237&p … 6721662&lp=30 - тук сме на сватбата

http://www.tsvetelinae.snimka.bg/album.php?album_id=269237&p … 6721664&lp=30 - а тук на изписването (Много си я харесвам тази снимка, нищо че съм мамаслоница  Crazy)

# 169
Голями бързаци сте добре,че днес от време на време влизах да ви чета иначе нямате стигане Laughing.Откъде да започна с отговорите:
 1.Вигантол давам по 1 капка сутрин преди първото хранене
 2.Зимафлуор не давам
 3.Червен конец си имаме на ръчичката и няколко пъти палихме клечки и мазахме очичките и ръчичките с водата дали от това или просто си се успокои тогава незнам.
  4.С мъжа ми сме заедно от 5 години ,а се познаваме от 10год. и тогава ама изобщо не го харесвах и никога не съм и предполагала ,че ще ми бъде спътник в живота.И ние нямаме брак.
Познаваме се от морето моята приятелка ни запозна ,а по-късно той беше в Кипър и започна да ми звъни и да се чуваме доста често и на една от отпуските му,когато се прибра в БГ се видяхме и така пламна искрата newsm76.Ох като се връщам назад много влюбена си бях изкарахме едно страхотно лято.След това телефонна любов 6 месеца  накрая си прекъсна договора и  айде при
мен luvbedДано ме разберете ,че едно е да пишеш друго да говориш.
 5.Аз работя в един магазин  за бебешки и детски дрехи,обзавеждане,колички и т.н....,но ми е малко скъпичко при нас Mr. Green,иначе по професия съм фелдшер,но заради  ниското заплащане не работя по професията,а вече и желание нямам за тази работа.
  6.Любим актьор не бих казала ,че имам харесва ми Пиърс Броснан, а за жена Анджелина Джоли,Катрин Зита Джоунс ,но ми харесват като визия.
 Vesy1 Ч.Р.Д да си жива и здрава!

# 170
Привет! Да си покажа и аз мъжлето. http://media.snimka.bg/0233/006721833-big.jpg

# 171
  • София
Последно обещавам няма да пълня темата с глупости Simple Smile

rosidt75 ами незнам защо е така, аз съм му дала 1 април и незнам защото така го дава, ще го видя утре, че днес вече едвам гледам...

# 172
Ние с мъжа ми се запознахме в университета. Аз бях 1ва година, той последна. Влюбихме се веднага. Той ме видял в стола, а аз му чух гласа по микрофон и ми се подкосиха краката. И двамата бяхме в други връзки - дълги и уж сериозни, но дистанционни. 20 дни след запознанството ни се целунахме и почнахме да "крадем" моменти заедно. Криехме се от всички наоколо, заради другите си връзки. Беше ни много криво, щото и двамата не сме "такива", ама любов голяма. След това се радзелихме с гаджетата си и беше невероятно. Бяхме луди един за друг и неразделни. Той нали е сърбин, завърши и трябваше да решава къде ше ходи. Остана в БГ, за да сме заедно и в останалите 3 години от следването ми идваше до Благоевград (от София) 3 пъти седмично след работа и се връщаше на сутринта за бач Heart Eyes Та заедно сме от 7 години, женени от 2. Ето ни:

# 173
Голди, в далечната 2002 завърших и аз БИН в СУ Simple Smile Випускът ми е 1998-2002  Peace А ти? Hug

Ейй, че романтични постове в нашата тема! Ша са разтопяяяя smile3525

Хайде лека нощ от нас и целувки на бебоците! Hug Hug Hug

# 174
  • София
Обещах по-късно да разкажа моята история и...ето ме Simple Smile

ЛУРДЕС, и ние с моя мъж сме съученици - от един випуск в гимназията, но различни паралелки (За протокола - СМГ, випуск 89). За разлика от вас, ние обаче се помним и се знаем оттогава. Знаете ли с какво ме помни моя мъж  Embarassed С това, че 4 години ходих едно момче от неговия клас...А мъжете (нали са комплексари Rolling Eyes) за да блеснат пред другарчетата си се оказа, че измислят какви ли не небивалици на тема "кекс" и ги разказват на поразия...Та моя бивш приятел с цел самореклама очевидно ми беше направил много голяма реклама сред съучениците си ( без никакво основание, разбира се  hahaha)

Надявам се моя да не е разчитал единстено на тази ми слава, защото.... нали нали питахте кой е номер 3  в онази срамната точка hahaha hahaha hahaha Ми...аз съм  hahaha hahaha hahaha То добре, че набъбнахме до 10 после ...

Та така с мъжа ми - съученици от гимназията, после заедно на студентска бригада (по наше време имаше такива екстри), после в един поток във ВМЕИ (сега ТУ), а във втори курс се паднахме и в една група... После той един ден дойде подстригал обраслата си коса  Sick, беше си обул и панталони с нормална дължина (преди това ходеше с бели чорапи и панталон до над глезена  Sick), не беше пиян  Sick и...при тази коренна промяна нямаше как да му устоя Simple Smile
Сега не ща и да видя братовчед му, дето го беше подстригал и облякъл като човек тогава!!!  Joy Joy Joy

Абе с една дума - човек не може да избяга от съдбата си Simple Smile Ще повторя някои от вас, но все пак ще кажа ...ако някой някога ми беше споменал, че с този ще имам нещо общо (не говорим за брак, камо ли за деца) щях да се изсмея гръмко !

Но въпреки казаното до тук - не вярвам, че бих могла да намеря по-добър и предан баща на децата си. За мен също много добре се грижи Simple Smile

За работа не искам да говоря...Имах много възходяща кариера и в един момент доброволно скочих от върха (е, леко ме побутнаха, но пък аз изобщо не се борих...просто реших да избягам). Сега си гледам децата и никой, ама наистина никой не ми липсва. Преди животът ми беше на работа, а сега се чудя къде ми е бил акъла...

Дълго и досадно стана, но...на мен ми беше приятно да споделя Hug

Мале... вече е Август! Хич не го обичам този месец, въпреки, че и аз, и малката ми дъщеря имаме РД. През Август и се гаджосахме с мъжа ми...на 06.08 (денят на атомната бомба) Не го обичам този месец, защото започва края на лятото, а това е любимия ми сезон...

Оф, що не ме пратите да си лягам Grinning

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 00:30 от ВаняМ

# 175
еи не може да ви изчете човек Братче......                           
Ваням -грешката е вярна не си ме сбъркала и ние се излупкахме по стълбите,ма Слава Бгу не я метнах,ами я държах Калина,за сега отклонения няма на поведението  Joy               
 За актаори и актриси- много ме кефи ей тоз батко Джеисън Бигс  http://images.google.bg/images?hl=bg&q=%D0%94%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%8A%D0%BD%20%D0%91%D0%B8%D0%B3%D1%81&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi  и  Сара Джесика Паркър-               
 Телефона ми звъни ето така-http://vbox7.com/play:4988305d  в онази крещящата част,заото дразни почти всички около мен Simple Smile               
 ааа за секса -ооо и още как употребяваме си се поне един път седмично ,за оргазмите -ами 99 % от случайте аз съм там гореееее на черешата               
 Работя в една фирма за пликчета,пликченца,торбенца и всякакви найлонови изделия,работя само и единствено с всички вериги,доставки,плащания,договори,документация и  всичко ама всичко... по образование съм инжинер -химик,нищо общо
 Червен конец имаме вързан и ние..
  за запознанството -ами ние се запознахме на един новогодишен купон пред мъжката тоалетна,говорех си там с един познат,който е би ,и когато моя мъж се запъти на там,би-приятелят ми ми каза че много си го е Аресал,при което аз виждам че той има глям татос а ръката,пък аз на гърба и като му дръпнахме едни приказки по тез теми,после пихме един път кафе,и се разделихме и на връх коледа в 10 часа дойде с един огромен букет от лилиуми за да ме изненада,на 30 км извън София(как беше намерил работещ магазин още незнам  newsm78 ) на другият ден се прибрах и заживяхме диво и щастливо  Laughing е с 4 месеца прекъсване че бях на бригада и аз в Щатите. вече 5 година караме (май)
ето малко снимков материял
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236634&pid=6054627&lp=-1740
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256689&pid=6147178&lp=-1560

# 176
Абе вие не спите ли бе............
После ще има да обвинявате наследниците че не ви оставят да спите
Марш по леглата ВЕДНАГА
 smile3524 smile3524 smile3524
 Sleeping Sleeping Sleeping
А може и малко     condomuu  condomuu  condomuu

# 177
  • София
Абе знаех си аз, че и след толкова приказки все пак ще пропусна нещо...и то даже 2 неща Simple Smile

Червен конец Косьо няма вече ...откак месцето му запълни кончето Simple Smile Срязах го и не съм го подновявала.

Телефонът ми ... с каквато и музика да звъни не го чувам  Peace Някой ден мъжът ми ще ме набие  ooooh!

# 178
  • Бургас
Голди, в далечната 2002 завърших и аз БИН в СУ Simple Smile Випускът ми е 1998-2002  Peace А ти? Hug ...
Верно колежки излязохме Grinning Аз съм випуск 1999-2003.
100% сме се засичали на "Зеленото кафе" зад чейнджбюрото на спирката Crazy
Сега вече знам кого ще викам на помощ като започне мъжо да развива теории, че е учил повече от мен Mr. Green
Червен конец Дима няма, има гривна със сини оченца.
Стефи, бях се нагласила аз за любовна нощ ама докато си напиша първия пост, мъжо захърка на дивана и сега не мога да го изгоня в спалнята Whistling
Хайде лека нощ и от мен, че стана утре, пък ме чака голямо хайманосване цял ден Crazy

# 179
ехее днес не съм влизала и какво да видя вие сте писали писали че и нова темичка си имаме немога да смогна да прочета всичко че на вижте още съм на компа  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт