Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 415
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • в илюзия
Милени до сватбата останаха 16 дни - учудавщо все още не съм много напрегната . Роклята ми още не  е готова , абе ooooh!

За обръщането ние се обръщаме само от корем по-гръб и то рядко.
Айде от утре ме няма отивам да посетя родното черноморие , само за 3 дни , но пак си е нещо , а отрочето при баба.

# 151
  • Popovo
Работех в една сладкарница като управител (ако може така да се нарече), която вече не съществува. Ще си гледам детето до 2 год. пък после ще му мисля.

Харесван артист  newsm78 май нямам.

С мъжа ми се запознахме в интернет, аз от Варна, той от Попово - бързо ни омръзна да пътуваме и заживяхме заедно 3 месеца по-късно и така вече 5 години.
Снимката е от миналата година лятото.

Тук Гого е на няколко часа

А тук е с батко си.

Снимките са много големи за което се извинявам  Embarassed

Веси, честити рожден ден !

# 152
Vesy1 – да си ни жива и здрава и все така млада!!!
Доли – споко де, нали са бебета – трябва да реват – ти най-добре ще си го усетиш...но това не е температура, която трябва да те тревожи!!!
Аз пък да ви призная че много ми харесаха мъжете на Ева-Мери и на Стефинка... Flushedами Ша ма извинявате, ама като публикувате снимки на хубави мъже...
ВаняМ – мнгоо смешна снимка))
Ародет – ей такъв пример ми трябва – сватба след раждане – ще го разкажа на моя мъж...А за Него...дано да не прочете това, което ще напиша...познаваме се от първи курс – демек, от около 12 години...бяхме мн добри приятели още тогава...след това последва една голяма история...искам само да ви споделя, че ако преди някой ми беше казал, че с този човек не само ще сме гаджета, ами ще сме заедно и ще имаме дете...той беше абсолютен антиромантик и...как да кажа...срамуваше се от това, да е влюбен, да държи момиче за ръка и т.н. абе с две думи той е голямата любов на живота ми и съм много щастлива, че живеем заендо от 5-6 години...ама много...само че понякога забравям, че съм много щастлива, ама...с всеки се случва...Ейййй, какъв е този филм Notebook бе – ще трябва да се гледа значи!!!
НАПОМНЯМ - до понеделник, 2,00 часа - ОТЧЕТ!!! ОК???

# 153
К'во пък ти хареса в моя мъж бе Еленке    Thinking Thinking Thinking

# 154
Ами на - мъча се, пъна се да публикувам снимка на моя, че да разбереш кво му харесвам на твоя  smile3503, Стефинке, ама (прочетох на Милени обясненията) - не мога да го намеря то клавиш 'Вмъкни" и туй то...Русото си й русо и така...Нищо де, то кат го е срам моя да ме държи за ръка - нали се сещате как ще реагира ако си види снимката в моя "зомбясал" форум:)))
Емма - яяяяяя, хайде бързо да те видим истинска, а не както ти си мислиш, че изглеждаш!!!!!!!!!!!!!БЪРЗО!!!!

# 155
Хикси,много си готина бе,пиле шарено !  newsm10

МАцка и половина ! БРаво !!!  smile3521

Аз дадох предложение да си покажем мъжете,а още не съм ви показала моя. Sad  Това е защото в снимка.бг не мога да стигна до страница с адрес jpg. Абе не мога да го обясня като хората,ама айде. ЩЕ пробвам на друго място

# 156
Ами Ша ма извинявате пак, че ви досаждам с терти пост, ама...сега като се размислих за онези дниииии...ииии... ми се прииска да съм малка - или по-точно - поне за няколко час а- за 7 часа да съм студентка втори курс примерно - само за мааааалко да се върне временцето назааааад...и да се шляем с мойте студентски дружки покрай клубовете (беше жан Виденово време и нямахме грам стотинка...) и така де...
Дороти - ама ти май го криеш твоя...на снимка.бг - отваряш снимката - кликваш с десен клавиш и избираи свойства Laughing, демек - Properties и от там - Location - copy-paste на адреса от Location...не, че аз успях, ама давам акъл де....

# 157
Дороти, когато вече качиш снимката в албума кликваш с десния бутон върху самата снимка, а не в полето горе за интернет адриса. когато щракнеш ти излиза един дълъг списък с команди. Най долу е Properties. Щракаш на него и по средата на това, което ще се покаже има http....jpg ей това копираш. това е адреса на снимката
Ние с мъжа ми бяхме съученици. Леле как се драчихме..А сега и дете имаме. Ако някой ми го беше казал преди 16 години щях да му заявя че е луд. А то какво стана.
Любими артисти-нямам. Много яко ме кефи Шон Конъри. Какъв глас....Направо потъвам като го чуя  Crazy
Веси, честит рожден ден   bouquet Бъди винаги усмихната, щастлива и много обичана

# 158
  • София
Здравейте, момичета..

Извинявайте, че така нахълтвам с темичката ви, но искам да ви попитам как сте си качили табличката с мерките на бебчовците в интернет?
Ако можете да ми отговорите и ако искате разбира се ми пишете на лични, за да не пълним темата със СПАМ Peace
Благодаря ви предварително Hug

# 159
  • София
Хелоуууууу Simple Smile

Notebook е един от най-хубавите филми които съм гледала някога, препоръчвам го на всеки Simple Smile Също страхотен филм от същия жанр е "P.S. I love you" гледайте ги страхотни са Simple Smile

Аз снимка за сега немога да кача, но правя опити, ама от времето когато се запознахме нямам снимки на електронен носител Simple Smile Тогава малко не ми беше до снимки, защото и не очаквах да се задържим заедно, пък и въбще такива планове не са ми минавали през главата Mr. Green

# 160
  • Бургас
Леле, че готини теми сте захванали, а аз пак посред нощите се записвам Embarassed
Честити месечинки на Хриси и Маги  bouquet
Веси, честит рожден ден  bouquet Да си жива и здрава и всичко най-най  bouquet
Емма, тоз път само ми благодареше под път и над път за прекрасната дъщеря Mr. Green
Лурдес, къде си учила и кога? Аз завърших Библиотечно-информационни науки в Софийския, ще излезем колежки Wink
Работя като технически секретар в една от големите фирми в Бургас. Това е първата ми работа след университета, обичам я и си личеше Blush В началото се притеснявах, че няма да се справя с технически английски, още повече че след гимназията почти не бях говорила езика Embarassed, но се справих; сега шефът ме гласи да се върна като Мениджър човешки ресурси и хем осъзнавам, че е крачка нагоре, хем ми е малко криво, че ще разделя с работа, която харесвах. Все пак има много време до връщането ми на работа и не се знае какво може да се случи междувременно Rolling Eyes
С мъжа се запознахме в службата. Той беше зам.директор, аз започвах живота си наново след като преди 8 месеца бях прекратила единствената дотогава връзка в живота си с биологичния баща на Илчо. Тези 8 месеца прекарах в изолация и размишления дали да се върна в Бургас или да остана в София. Надделя първото и кандидатствах за работа във въпросната фирма. По стечение на обстоятелствата, след първото интервю имаше изпит по английски, който провеждаше мъжо, защото шефът беше в командировка. Определено не беше любов от пръв поглед Mr. Green Аз си помислих, че този човек е най-надутият, егоцентричен снобар, когото съм виждала Mr. Green После се оказа, че работим добре в екип и покрай общата работа започнах да усещам, че ме привлича неудържимо, което е нетипично за мен ooooh! Така два месеца след като започнах работа се запихме на един служебен купон и стана тя, каквато стана Twisted Evil Няколко месеца се крихме от всички и честно казано това време на откраднати целувки из коридорите на службата и кабинетите ни и тайните вечери по кварталните кръчмета да не ни засече някой колега, е един от най-хубавите периоди в живота ми. После мъжо напусна работа  и вече нямаше нужда да се крием. Много се радвам, че той осъзна, че истинска любов съществува, защото беше абсолютен циник на тази тема и си вярваше, че връзките се основават единствено на взаимна изгода Whistling Нищо, че още се чуди защо ме обича чак толкова много Whistling
Иначе, снимки бях слагала в първите албуми, които правихме, но ще ги пусна пак; от миналата година са и двете:
http://images17.snimka.bg/002975844.jpg - тук са двамата с Илчо на Шипка
http://images18.snimka.bg/003126737.jpg - тук сме на сватбата на една от най-добрите ми приятелки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197466&pid=4624599&lp=30 - а тази е от нашата сватба Flutter
Пак се олях с писането Embarassed, ама така става като гледам да кажа всичко наведнъж ooooh!

# 161
Доли, защо според подписа ти Ради е на  4месеца? Нали сме на една дата с вас

# 162
Момичета,мерси че ме светнахте   bouquet
Ето го мъж ми с малкото ми захарче
http://media.snimka.bg/0119/006493337.jpg

Ето ме и мен Simple Smile пак със захарчето
http://media.snimka.bg/0120/006495244.jpg

Я да видим сега дали се е получило както трябва,че аз съм с Музила и малко импровизирам сега

# 163
http://media.snimka.bg/0120/006495244.jpg
Я сега ?!
Все същото , уффф

# 164
  • София
Такааа да видим дали ще стане сега качването на снимките: едната е от сватбата а другата от изписването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт