Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
опа.включване.пете-ама е сладък с тая лига hahahaмоето мъжле е болно-на антибиотик е Tired-сега дреме на дивана.Оливия заспа-охххххххх и моето време дойде да разпусна малко.ще се ляга рано,че стова ставане в 6.00............ Party

# 241
  • Бургас
Добра вечер и от нас Hug, по-точно от мен, защото цялото домочадие вече сънува сладки сънища Mr. Green
Хиксита, Галиво, Hug Наистина това е Мъжът за мен; често ме ядосва и го оплювам по форума Twisted Evil, ама след 5 години още ми пърхат пеперуди в стомаха като ми звънне по тел. или цъфне на вратата след работа. А особено като подслушах един разговор, в който каза, че никога не е вярвал, че на 38 години ще срещне жената, която е чакал цял живот, се убедих, че лошото в живота ми е останало в миналото Praynig
Хелен, той на мен не ми беше шеф Naughty Даже веднъж ми идваше да го убия, когато за един банкет освободи всички колежки по-рано да се разкрасяват, а мен ме накара да звъня на шефа да питам дали да си ходя и аз, защото съм била подчинена само на директора Crossing Arms Заслужаваше да отида чорлава и негримирана на банкета, ама шефът излезе човек и ми разреши да си ходя Mr. Green
Ама всички сте страхотни хубавици и мъжете ви тоже Grinning, то и затова всички бебета са толкова хубави Flutter
За ника - с мъжо си викаме Злато; аз започнах първа, защото на работа трябваше да се обръщам към него по фамилия и не ми се обръщаше езика в останалото време да му казвам на малко име, та реших да му измисля друго обръщение Crazy Та вече вкъщи всички сме злата Sunglasses Цялата компания ми вика Златце и реших във форума да съм Голди Flutter В тази връзка скоро имахме много забавна случка с едни познати /приятели на наши приятели/. Виждаме се на заведение, след като две години не се бяхме виждали. Мъжо започва да обяснява нещо и казва Диляна еди какво си и мацката тактично подпитва нашия приятел "Абе, Маджаров нова жена ли има?" Човекът казва, че е същата жената, ама тя продължава "Е, как, онази беше руса /аз от година и половина съм с тъмна коса/ и се казваше Златина, не помниш ли, че и викаше Злато" Mr. Green
Дима и тя пуска много лиги, но според татко и това е висша лига Crazy
Пак се разбърборих много, само да споделя, че днес дадох една-две лъжички каша и спирам да досаждам Embarassed

# 242
момичета , кажете ми защо не мога да публикувам 3 снимки ?  размера ли им е много голям ???

# 243
  • In someone's dreams
Ясминка, къде ви е косата, на Невенка май не и е останало много за фибички  Heart Eyes
И моя син доста оплешивя и сега е като проскубано коте, само перчема му остана, за престиж. Татко му вика, че бил като Тодор Живков на млади години  Joy

Сега с тия хубави мъже тук /нашите си имам предвид естествено/ да не вземе някоя да спретне конкурс кой е най-хубав, че ако не друг път, сега ще се хванем за вратлетата  Mr. Green

На Верчо момата казала почти мама, ама нашият синковец, защо реши първото викане горе-долу дето прилича на дума, да е бабббааабаааа, не знам, ама имаше после 10-минутно повтаряне ттааатттииии, ттттааааттииии  hahaha /сами се сещате от кой/.

Айде лека нощ, че дъщеря ми почти буквално ме изстъргва от компютъра    clock

# 244
Привет и от нас! И ние едни лиги точим...Вече си мисля да й слагам лигавник. Понякога дрехите са й мокри. От време на време когато ям нещо пред детето и тя ме гледа като кебапчийско коте и последния път и дадох да си близне от пъпеша, ама нещо Sick не й беше по вкуса.Ох и аз ще се тръшкам, че днес станахме по-рано от обичайното и вече  Crazy
Лека нощ

# 245
бре бре бре все хубавици и хубавци сме се събрали бееееее  Hug Hug Hug
 Много сте красиви всички -имам чувството само като погледна някоя снимка че "откъде ли ви познавам  newsm78" аз и познавам някой от вас де,пък и с повече имам намерение да се запозная  Hug
 ААА между другото вече има една мама -априлка 2009

# 246
  • София
Ауууу, момичета, страхотна тема, поздравления !!!!!!!!! Аз напоследък много си падам по романтиката и все гледам такива филмчета и сериалчета и с тази тема ми изпълнихте душата   bouquet.

Ние с моя мъж се запознахме преди 8 години и "тръгнахме" още от първата вечер (не е това, което си мислите  Naughty). Бяхме и двамата студенти 2-ри курс и  бяха едни трепети ..... И ние сме си имали своите върхове и спадове, но като че ли с всяка изминала година любовта ми към него става все по-истинска и дълбока. Досега все си мислех, че сключването на брак е някаква формалност, но вече май пораснах и копнея един ден да настъпи и моя приказен сватбен ден (това ще стане като и двамата с мъжо се повталим  Wink)
Нямам готовност със снимките, но тия дни ще се поразровя (и без това свекитата ще са на гости, та ще се правя на заета пред компютъра  Mr. Green)

Само да вметна, че и аз попълних табличката с данните на Вили - 64 см и 6950 гр. Третия Пентаксим добре го понесе като цяло, но аз му дадох Панадол превантивно. Малко се зачерви и понаду мястото на боцкането, но му слагах Риванол и всичко е ОК.
Иначе моя сладур също казва "ма-ма", но само като плаче, а и също така от няколко дни се смее на глас, от което ми става толкова мило, че едва не реввам  Heart Eyes

Айде аз да си лягам, че стана никое време, утре пак  Tired

# 247
Коалка - тази твоята история все едно аз съм я писала  Hug - само че ние бяхме първи курс...и аз скоро се замислих как се развива любовта ми към него и заключих, че наистина се развива, каквото и да означава това...
Аааа, Миленни - моля, моля - от моето бебоче по-безкосо (да не кажа плешиво, че не звучи добре) няма Naughty Naughty Naughty Но ще видите вие след година - две...

# 248
Абе аз доколкото разбирам (а аз нищо не разбирам) от форуми, имаме две рожденичкииииииии:

Barbie^girl и Tiffany!!!!! Честит рожден ден, мили наши дружки!!! Бъдете все така млади, красиви, здрави и се забавлявайте!!!

nbirthday newsm59  party023

P.S. Galivo скоро ме светна откъде се слагат ОЩЕ емотикони и аз вече прекалявам:)))

# 249
Добро утро от нас ранобудните!
Хайде и кафенце за тонус   food010
Честито на малките ни бебчета с  месечинки! bdbaloni
Изчезвам да  wash hang и после ядем и да поизмерим пак улиците Mr. Green
Весел ден и готини емоции  Hug

# 250
ДОБРООО УТРООО!  Hug

Лек, спокоен и щастлив ден от мен!  Heart Eyes  bouquet
Честити месечинковци! smile3525 Tada  costumed034  bigdance2

# 251
  • Някъде на път....
Добро утро!  Hug

Честити Рождени Дни на Barbie^girl и Tiffany! Да са ни здрави и щастливи!

# 252
Честит рожден ден на Barbie^girl и на Tiffany! Бъдете живи и здрави, и много щастливи!
newsm18  bdbaloni newsm18  ura

# 253
  • София
Добро утро!
Честото на рожденничките!Желая им най-вече здраве и нека всички техни желания,бъдат мои пожелания!/така казвахме като деца Grinning/ newsm51
Честито и на месечковците днес newsm59!

hiksita,направо си специалист по темичките-БРАВО!!!Имам само едно питане:нещо не мога да отворя албумчето newsm78!?
Малеее,момичета колко сте сладки,млади и романтични!И ние някога много отдавна сме били такива/с мъжо де/ и макар че все още силно се обичаме, с толкова деца е трудно да сме романтични и насаме Wink...Май прозвуча като оплакване...Спирам и няма да пълня темичката с негативни неща Naughty!
И аз попълних табличката и анкетат също.
За протокола-със спирала съм/поредната/-чиста работа!Няма забравих да изпия хапчето,няма притеснения...Единсвено трябва да се внимава като пиеш противовъзпалителни лекарства и антибиотици!!!

Мъча  се да захраня Криско,но човечето нито харесва соковете,нито пюретата,а за кашата да не говоря.Иначе,добре сме усвоили крещенето,коремните преси ,лигавенето и лапането на ръцете/и двете/.
Това е за сега от нас!
Желая ви лек и приятен ден!

# 254
добрутро и от нас.Честит рожден ден на Barbie^girl и на Tiffany! Бъдете живи и здрави, и много щастливи!
честита 4-та месечинка на Лъчезар,Изабела,София и Стефани! и 3-та на Самуил!

Общи условия

Активация на акаунт