Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Малиииииииииииииии #Crazy #Crazy #CrazyКолко много сте изписали.........последните дни нямам никакво време да чета Rolling Eyes Сега малко остана такова и седнах.....искам да ви кажа че ВСИЧКИ СТЕ МНОГО ГОТИНИ  bouquet Отивам да разглеждам снимките, после ще се включа и аз Peace

# 256
Привет момичета!

Как сте?Явно повечето то вас са на разходка,защото тук е тооооолкова пусто Tired

Варненки...някоя от вас ще ходи ли днес на похода?Нали е ССК  Peace В 17:30 от площад Независимост към морската ще има поход! Ето ТУК има повече инфо   Peace

Алоkazia вие с мъжа ти нали събота и неделя сте в морската..isane и ти често си там,Ясмина почти съм сигурна,че ще я водя  Wink Айде надигайте си д***тата и бегом към морската /барабар с мъжете/ Wink Аз най-вероятно ще съм там и ще се радвам да видя познати физиономии Mr. Green

# 257
 doh
За малко да забравя - честити месечинки на празнуващите днес! Hug Hug  bouquet

# 258
  • Варна
Честита месечинка  Hug Heart Eyes
Аз отчетох ли се подред? Хм.....какво беше сега, за секса--правим си го честичко и е дори по-хубаво от преди smile3521 Two Hearts С презерватив или без него newsm53.
С мъжа ми се запознахме 97' Rolling Eyes Аз бях дългогодишно гадже на негов приятел, много обичахме да си излизаме тримата, докато един ден не останахме двамата само... smile3508 98' на рождения му ден станахме гаджета, после заедно в университета(аз-международни отношения, той-хидро и геозащитно строителство). В момента си работи по специалноста и му харесва, аз работя в Здравната каса newsm12 Ще видим дали ще се връщам отново там....та, не беше любов от пръв поглед, първо си бяхме приятелчета, после  luvbed 2003 решихме да спираме с бебепазенето и да почнем бебеправене- Макси стана от раз Laughing(както и Микаела). Оженихме се 2003г и от тогава се радваме един на друг и на нашите плодчета малки newsm30

Извинявам се за големите снимки  Peace
АСЯ Hug

# 259
Честит рожден ден на Barbie^girl и на Tiffany! Бъдете живи и здрави, и много щастливи!

Ехей, момичета снимките продължават да валят.... smile3501 Всички сте мнооого готЕни!  smile3525
asja, мила много щастие и мноого усмивки.  Hug Hug Hug Мъжът ти наистина е страхотен пич!  newsm10

# 260
Ася,  Hug Hug Hug Много сте хубави!

# 261
Ей,как се радвам,че предложението за снимките на половинките ви  ви хареса Simple Smile
Моя ник идва от името ми Доротея . Колеги от Албена преди време започнаха да ме наричат Дороти и така. Тогава работех като администраторка в хотел.

Новото ми предложение за тема на разговор е как избрахте име на детето си?
Моя мъж се запъна малката да носи моето име и аз бях категорично против. Не че ми се свиди името,но ми беше странно,а и все още ми е така от време на време .
Странно,странно,ама се накефих,че го иска де. Ама свекито хич не е доволна, не ми го казва директно, но чувам вече от много места ( това му е предимството на малкия град ) клюкари бол ( превод - много )  Joy Joy
[/color]

# 262
Честити месечинки на Лъчезар, Изабела, София, Стефани и на сладкия Смауил!!!

Халиотис - много си готина мацка и ти!!! Много страстни снимки сте публикували!!!
Asja - аз като ви казах дас спрете да публикувате снимки на хубави мъже...ето, и твоя много ми хареса...Бай дъ уей, къде е правена снимката, където ти си сама на морето??? Из гръцко ли е някъде??? Остро???

Свеки днес дойде и с мъжо мигновено се скарахме - не, че тя имаше пръст в това, ами...няма значение...

Ваняиван - хайде покажи го тоя Тони дееее. А мама Ласи пък само бяга от лични въпроси...

Целувки на всички!!!

# 263
Привет мамчета  Hug

Честито на месечинковците и рожденниците. Да сте живи и здрави  newsm51

Аз набързо този път, защото нали ще имаме гости, които ще пристигнат всеки момент.
Досега  newsm75 1dishes 1ironing, а не съм и сготвила още.
Брей таз домакинска работа била много изморителна. Направо съм скапана.

Хайде до утре   bouquet

# 264
Ох, аз се опитвам да стегна багажа за морето, седнах да видя какво правите и тя се отече....
Абе, Хелън, ти по списък ли ни отмяташ? Кой се е отчел и кой не е .... Ще ти викаме "класната" вече Laughing
След толкова романтични истории да взема и аз да разкажа нещо.
То и нашата работа е студентска история - бяхме в една група в първи курс, но не ми беше хич, ама хич симпатичен. Освен това сваляше съквартирантката ми и освен през деня ми досаждаше и вечер в общежитието. Не му се отвори парашута при съквартирантката, но лека полека се заприказвахме и станахме добри приятели - все заедно се мъкнехме навсякъде. Странното е, че дълго време много хора ни мислеха за брат и сестра (казваха, че сме си приличали) и разни колежки идваха за съвет как да му привлекат вниманието. Сега да не решите, че съм женена за Брад Пит или брат му Laughing
Не усетих как приятелството ни премина в голяма и страстна любов и така до днес. Мога да ви разкажа и разни смешки от нашия живот, но ще ги запазя за темите:
1. Как получихте предложение за женитба
2. Смешни моменти от вашата сватба
По-късно ще пусна снимки, че трябва да прехвърля от другия компютър
До скоро

# 265
  • Някъде на път....
asja, страхотни сте!   bouquet Много, много щастие ти пожелавам!  Hug

# 266
Лидия откакто се обърна само това прави вече #Crazy И съответно цялата е оповръщана, лицето й се пъпчоса-само я трия и въпреки това е все омазана. Вашите бебоци как са? newsm78
И не иска да лежи вече, май е време за шезлонг Crazy

# 267
Здравейте, мамчета!
От много време не съм писала, защото все не намирам време. Ето, че сега сме на гости на майка ми и имам малко свободно време.

Малко отчет:

Ние вече изцяло сме на Ам. В началото малко трудно го приех, но сега вече си казвам-колкото кърма толкова. Е хубаво е кърменето и лесно на всичкото отгоре, но уви...

Момичета ние вече сме 6,950 кг, за сега наддаваме добре.

Малчо си премести нощното хранене малко по рано в 4, преди си ядеше в 6, но нещо в последно време не може да издържи. То и мен ме мързи да ставам по 15 пъти да го лъжа с вода и затова му правя млякото в 4 и после заспиваме и двамата.

Имам едно въпросче-С моя мъж и каката ще ходим на море, но се чудим между-Приморско, Поморие и Китен. Моля, някоя от вас ако има накво мнение и по точно предпочитание /защо?/ да ми помогне в избора. А ако ми предложите и хотелче, няма да сбъркате.

Е това е от нас.

П.С. Мамчета мисля, че нещо не съм наред с нервите. Някой да знае някакви хапчета...Аз знам само Валериан, че успокоява "страстите"...

Целувам ви бебоци, всичките!!! Party

# 268
Миленаг, не мога да ти пратя съобщение- не ми дава! Ако искаш пробвай да ги качиш в албумчето на априлките и оттам ги копни в темата. И мъжът ми го гледа файла и пак не ще да се покаже снимка! Confused

pepa_ilkova,  за хотел не мога да те посъветвам. Сещам се да видиш в подфорума - "На път, почивка и т.н. " Hug

# 269
Ееееееее най-накрая успях да ви изчета Shocked
започнала съм от сутринта.
Всички снимки са невероятни.Някои мамчета дето не им личи изобщо че са били бременни преди няколко месеца и ме депресират........................айде простено им е Hug
За червеното конче-имаме ама вече е розовеещо а не червено и май ще го махам и се чудя дали да слагам друго.
За режима-няма такъв, защото и без това нали е голям зор с яденето и съм съгласна когато иска тя само да яде нещо.
Кърма имам малко събирам за едно ядене на 24 часа и тя като започне да плюе и направо полудявам като знам с какви мъки го събирам капка по капка Close

айде малко отчет и от мен за снимките:ПАРОЛА-bety
тук е като се прибрахме от родилното
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258172&pid=6192501
като ме пита един ден от къде е дошла ще и покажа това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258172&pid=6192507
на мама сладурката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258172&pid=6744918&lp=-740
много обичаме банята
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258172&pid=6744930&lp=-740
моите съкровища
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258172&pid=6744988&lp=-740
единствената ни снимка заедно досега