Чайки, водорасли и море- това иска АПРИЛското дете!

• 12 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
....
айде малко отчет и от мен за снимките:ПАРОЛА-bety
.....

Нещо не става с тази парола  newsm78

# 271
http://www.snimka.bg
Потребител-vesyesy
Парола-bety

Няма начина да не стане.Така ще ги видите тъкмо всичките

# 272
  • София
http://www.snimka.bg
Потребител-vesyesy
Парола-bety

Няма начина да не стане.Така ще ги видите тъкмо всичките

Стана, да Simple Smile Снимките са разкошни!

# 273
  • София
Здрасти, здрасти Simple Smile

Искам да ви попитам нещо, тук пише :
http://pramed.com/imuniz_kalendar.htm
че след 48-я час от раждането трябва да е правена БЦЖ ваксина (аз не си спомням такова нещо newsm78) и след това на 7-я месец се проверява дали има белег от нея и ако няма се прави пак.............. Вашите бебоци имат ли такъв белег, защото Ради няма, а утре сутринта ще проверя, но ако не се лъжа в родилното ни биха ваксина само за хепатит newsm78

# 274
Ох, мамчета, едвам ви дочитам - нали оправям багаж за море, та никакво време нямам - вижте по кое време пиша, но не мога и аз да не кача снимки. Всички се отчетохте  - само аз се излагам. Опитах да направя албум в снимка.бг - не мога да публикувам тук, за това се надявам да отворите албума:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270112

За историята -друг път ще пиша, че направо умирам за сън, а утре ще ставам рано, за да довърша багажите. Ще си взема компютъра на морето и ще пиша от там, но снимки няма да ви пращам, че ...Все пак ако чуете, че в  Черно море се получило гигантско цунами, да знаете че съм се окъпала ..... Joy

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 00:52 от Vanyivan

# 275
  • София
Ох, мамчета, едвам ви дочитам - нали оправям багаж за море, та никакво време нямам - вижте по кое време пиша, но не мога и аз да не кача снимки. Всички се отчетохте  - само з се излагам. Опитах да направя албум в снимка.бг - не мога да публикувам тук, за това се надявам да отворите албума:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270112

Дай парола, че ти е личен албума и не става  Peace

# 276
Доли няма начин да не са му били на Ради БЦЖ ваксина в родилното. Задължителна е.
Виж си документацията от болницата и ще видиш, че там някъде пише за ваксините и датите на които са му бити.  Peace
Що се отнася до белега, моя Алекс има такъв. Изглежда като червено петънце на рамото, като го пипнеш е релефно като пъпчица или малка подутинка. Но и да няма белег Ради не е страшно, малко по-късно всички ги проверяват за белег от тази ваксина и ако нямат им правят проба Манту и евентуално пак ги имунизират  Wink

# 277
  • София
Добро утро  Hug

Доли, Галиво е напълно права - ако няма белег Ради, не значи, че не му е бита ваксината, а че просто няма реакция (което също не е страшно). На 7 или 8 месеца педи-то е длъжно да провери и при липса на белег ще го реимунизира.
На Косьо в ТК пред мен му биха само противохепатитната ваксина, БЦЖ-то са му я направили още в пръвите часове след раждането, т.е. преди да ми го дадат. Просто прочетох в епикризата... Няма начин да са я пропуснали и при вас. Peace
Иначе и Косьо има белег - сега е червена релефна точица, но когато за първи път го видях (при него реакцията беше около 40-ия ден) беше като гнойка пъпка, която секретираше и аз ...#Crazy, но после прочетох, че това е съвсем нормално Simple Smile

Ваня, лек път и само приятни емоции на морето  Hug Ще чакаме включване от теб  Peace

# 278
  • Временно
Доли,и Сиана има белег.Погледни епикризата от болницата-там са отбелязани ваксините,които са правени.

# 279
Здравейте в тази неделна утрин!

Vanyivan приятно изкарванве на моренцето Hug Албума не се отваря,иска парола!Ти не беше ли ми обещала нещо Wink  я се сети!
Вчера се видяххме с Ясмина и isane , а Дани с гаджетата Wink можете ли да познаете коя е Невена коя Кристея Wink /без да гледате кой ги държи/

/по настоятелната е Невена  Wink хвърли му око,даже го опипа Mr. Green /

# 280
Да почерпим!  Днес Стефчо става на цели 4 месеца!  Laughing

hahahaцъки  Joy Joy Joy
 hahahaцък  Joy Joy Joy
нещо за душата
и още нещо

doh Честити месечинки и на всички други бебчета, които празнуват днес!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 10:09 от hiksita

# 281
Здравейте и от мене. След дълго отсъствие най-накрая да се появя. Да ви разкажа накратко:
2 месеца бях на гости-първо на едната баба, после и при другата. Мъжа ми каза: ако искаш да стоиш цял месец при майка си ще трябва да уважиш и свекърва си. И какво да се прави... Поне избягахме от софийските жеги. Поседяхме с децата и на село-а там времето направо е спряло... По цял ден бяхме на двора на шарена сянка, абе идилия...Та прибрахме се вчера, минахме през лекарката. Моето човече е вече 7 кг и 64,5 см. Изцяло сме на кърма и продължаваме без захранване. Режим-на два часа по малко-Калоян не изка да си товари стомаха. Grinning Нощно хранене-и още как!!!
И да се оплача: изпълнявах 3 пъти седмично една фитнес програма за домашни условия и то много старателно: ефект нулев и на килограми и на обиколки.
Много съм изпуснала за тези два месеца без интернет, но и ще ми е трудно да наваксам. Попрегледах последните страници от тази тема и ще се опитам да се включа.
Досега не съм качвала снимки, сега ще пробвам, ако не се получи, моля простете.
И не на последно място да си кажа , че страшно ми липсвахте, а дечицата са пораснали много.
Честито на малките рижденици. Черпя и аз , защото сме едни от тях!

# 282
честита двойна 5-та месечинка на близнетата на мама  slonchetka!честита 4-та на Мартин,Михаил,Константин,Александрина,Калоян,Денис,Стефчо и Илия!и честита 3-та на Константин и Александър!много празнуващи днес-да са живи и здрави! а сега добро утро!при нас днес пече и ще се разходим с Оливия някъде,че има и формула и не ни се стои в нас.лек и усмихнат ден!

# 283
Честити месечинки на бебоците, празнуващи днес!!! Hug  bouquet Hug
baloni   bigdance2  Gift baloniВанииван, приятно моренце! Да се топнеш и за нас! Mr. Green grinning039

# 284
  • София
Честити месечинки,трети,четвърти и пети,на всички сладки бебоци,които празнуват днес!!!

Общи условия

Активация на акаунт