66 шишета на 66 ЩАТСКИ шосета

• 13 670
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Кларет, нали мислеше нещо да учиш?
Кога дойде, кога си тръгна. Лети си времето.

# 121
  • USA
Зора, в предишната ми фирма бяха съгласни да ме въртят по отделите, но без да ме повишават. Та трябваше да се самоповиша в нова фирма.  Rolling Eyes Тук пък не въртят толкова по отделите и това донякъде ми липсва. Simple Smile

Клеърет, според мен студентска виза е решението на проблема ти. Но ще трябва време за кандидатстване или изпити. А със сватба няма ли да стане?

# 122
Аз пък се дразня, че ако не си assertive достатъчно и не се вписваш в тоя модел, не ставаш. Могат да ми говорят колкото си искат за емоционална интелигентност и стилове на management, пак очакват да се държиш като мъж.

Tired Колко вярно!
А колко често елементарна наглост се приема за assertiveness!

Ооо, Пингвинчето ли е рожденничка  Hug Hug Hug Всичко най-прекрасно, момиче красиво и мило! И за теб и за малката кукла Изабел и за съпруга ти!

# 123

Наздраве Пингвинчо!Много късмет!
         П.П. Какъв ще е дрескода за партито? Mr. Green

# 124
Хей рожденни4ка сме имали!

Пингвин4е вси4ко най-най и от мен!Късмет и здраве ти пожелавам,другото се купува с пари4ки!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Клеърет и на мен ми се струва 4е една сватби4ка 6те ти оправи работата bowuu

# 125
  • Boston, MA
Пингвин, бъди здрава! Честит празник!

В най-оаканата за момента индустрия съм, строителната (работя за швейцарска фирма, произвеждаме цимент). Кога ще се оправи пазара, кога ще почнат наново да строят... Иначе аз съм широкоспектърен  Grinning бизнес аналист, мога във всяка сфера да се внедря, но сега работодателите имат възможност много да избират. А, забравих, ще имам и нова шефка, на цялото ни замразяване на наемането (а и уволниха от нашите). Просто моята мениджърка май обича на известно време да прочиства о(т)бора. 

Агент, не само наглост, а чист bitchyness just for the sake of it върви за assertiveness...

Клеърет, дано намериш начин...

# 126
Клеърет, направо ме разби  Joy Веднага те наемам, продаде се с 2 приказки!  Laughing

# 127
Пингвинче, честит празник, мила! Бърза адаптация и позитивни емоции през тази година...  bouquet

# 128
Колко чудо сте изписали днес не е истина.  Crazy Не мога да насмогна да чета.  ooooh!

Koй пита6а за картините?

Аз! И искам да благодаря на всички, споделили мнение. Идеята с махането на рамките не е лоша, но някои от тях са доста скъпи и ще трябва да плащам за да го направят. Контейнерът за сега е опция за мен. Сертификати имам за всички.

Само внимавайте с Марко Айлънд. Хубаво е, обаче обществения плаж не струва. Плажовете на хотелите са хубави, но няма достъп.

Подкрепям мнението.
Тайгъртейл бийч е ужасно място. С усмивка ти прибират $6 долара за паркинг и като минеш дървенията за пикник разбираш, че си измамен.  Mr. Green Дори не мога да го нарека плаж. То почти нямаше пясък по него. И онази локвичка отпред беше по тинясала от социалистически язовир.  Sick
След 5 минутен оглед си запалихме колата и отидохме обратно в Нейпълс. Най-хубавият плаж (според мен) е този, до който се отива с безплатното влакче от Naples Grande Beach Resort. Ние стигахме от хотела до плажа пеш за 10-15 мин. Много е красиво и си заслужава да се види.

Честит рожден ден, Пингвинчеnewsm67

# 129
Клеърет, според мен студентска виза е решението на проблема ти. Но ще трябва време за кандидатстване или изпити. А със сватба няма ли да стане?

Е то ако щеше да стане със сватба, нямаше да подсмърчам, ами щяхме да сме се бракували вече  Mr. Green . Ще стане, ама чак след 1 година най-рано, ако не му забавят процедурите по гражданството  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Студентска виза ...хубаво, навита съм вече на всякакви варианти, ама като интернешенъл ми искат луди пари, дори за най-простия колеж  Sad и то без право на работа. Освен това ми обясняват как по-сигурния начин е направо да си сменя статута докато съм тук, а аз не смея честно казано. Искам да съм напълно изрядна, освен това при този вариант няма да мога да се прибера 1 година до Бг. Не че ми е голям зор, ама знам ли, всичко се случва, може да ми се наложи  Tired Иначе наистина вече нищо не ме задържа там, оказа се че шефката ми ще напуска и с нея почти всички колеги, тоест дори да се върна в Бг оставам без работа...а пък и знам ли ги онези в посолството...да не вземат да ми откажат студентска виза и да не мога да дойда  Confused . На вас как ви звучи варианта с променянето на статута от тук  Rolling Eyes
Кларет,
Кога дойде, кога си тръгна. Лети си времето.

Нали...ужас, а тамън започна да ми харесва  Confused
Клеърет, направо ме разби  Joy Веднага те наемам, продаде се с 2 приказки!  Laughing
Значи да си събирам багажа  Laughing . Сега остава и една Н1 виза да извадиш от задния джоб, или поне на един интерншип да ме вземеш при тебе  Laughing ( и на о-пер съм навита  Mr. Green )

# 130
  • USA
Честит рожден ден, Пингвинче! Много здраве и късмет!   newsm59

# 131
Пингвин, честит рожден ден! Хайде сега след закалката със земетръса, дано по-спокойно да ви потръгне на новото място. Sad

# 132
Пингвинче, Честит Рожден Ден! Много щастие, любов и леко адаптиране    newsm38

Clairette, на каква виза си сега и на каква искаш да я промениш. По принцип е трудно....но пък и не е невъзможно...
-------
Не съм си избрала престижна професия, но пък ми харесва да нямам шеф, от който да ми зависи заплатата или да се състезавам с някой, а зависи изцяло от уменията ми....
Като ви чета, аз не бих издържала....

Тортените майсторки, как не ви е срам, точа лиги по новия компютър (а ми е забранено да ям и пия до него) Crossing Arms Crazy Laughing Разкошни са Hug

# 133
Clairette, на каква виза си сега и на каква искаш да я промениш. По принцип е трудно....но пък и не е невъзможно...

В момента съм на студентска бригада с J1. Кандардисват ме да си сменя статута на студентска виза направо от тук, без да се прибирам, или на туристическа  Rolling Eyes

За лигите: А. ДЖ. да ти заеме един лигавник от неговите  Laughing . Иначе моята торта няма изяждане, от понеделник не могат да я преборят, канят гости, носят по офиси, раздават по съседи и то все има и не свършва.... да взема да разпратя по съфорумките  Thinking  та да се отървем  Laughing. Докато сме на тази вълна: какво стана с чийзкейка- някой посети ли го миналия ден- успяхте ли да се вредите  Crazy

# 134
  • USA
Прати насам.  Laughing
Бенсън, аз си мисля, че най-добре е човек да има занаят. Наистина без шефове, политики и кариерни напъни е по-спокоен живота. Аз наскоро пък си мислех, дали няма да е добре да работя в някой университет. Поне ваканцията си струва.  Laughing Някой има ли опит по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт