Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се очаква да бъде изпълнена поръчката за логопедичните карти?
Какви са плановете за разпространение на картите и как може да се опрости процесът на получаване им?
Има ли налична информация за Зламом и Notes, които не са съобщили за поръчаните материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се очаква да бъде изпълнена поръчката за логопедичните карти?
-
Какви са плановете за разпространение на картите и как може да се опрости процесът на получаване им?
Плановете за разпространение на карти включват събиране на пратки в различни градове и предоставяне на адреси и телефонни номера за лична употреба. За улесняване, участниците трябва да изпратят точния си адрес за лична употреба, като гарантират, че някой е у дома, за да получи пратката. По този начин всички участници ще получат своите карти успешно.
-
Има ли налична информация за Зламом и Notes, които не са съобщили за поръчаните материали?
-
Какъв тип тест е проведен от психолога?
-
Как мога да насърча развитието на детето си, ако то постоянно рисува еднотипно?
Почувтсвах се ужасно тази сутрин след репликата на свекърва ми, но след като ви изчетох, погледнах малко по-философски на нещата.

. Хубавото е, че за разлика от повечето деца, за които Мими е странна и особена и я гледат с недоумение, това дете я приема безрезервно такава, каквато е. Мисля, че имаме още доста да учим тук в Бг за отношението към различния, неравностойния...
Страхотно плуване направи...
Та тогава ме скастри за нещо, което гледам и ти правиш.
.Основната ни грешка е да мислим и говорим за нас с детето в множествено число.Докато казваме ние това, на нас това, на нас онова няма да можем да бъдем отделни личности.Препоръката и беше да мисля за себе си отделно - нали и аз съм човек, не съм част от детето, и то не е част от мен - отделни личности сме.Така ще му помогна повече.