Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се очаква да бъде изпълнена поръчката за логопедичните карти?
Какви са плановете за разпространение на картите и как може да се опрости процесът на получаване им?
Има ли налична информация за Зламом и Notes, които не са съобщили за поръчаните материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се очаква да бъде изпълнена поръчката за логопедичните карти?
-
Какви са плановете за разпространение на картите и как може да се опрости процесът на получаване им?
Плановете за разпространение на карти включват събиране на пратки в различни градове и предоставяне на адреси и телефонни номера за лична употреба. За улесняване, участниците трябва да изпратят точния си адрес за лична употреба, като гарантират, че някой е у дома, за да получи пратката. По този начин всички участници ще получат своите карти успешно.
-
Има ли налична информация за Зламом и Notes, които не са съобщили за поръчаните материали?
-
Какъв тип тест е проведен от психолога?
-
Как мога да насърча развитието на детето си, ако то постоянно рисува еднотипно?
Но ти мисли, че го правиш за нейно добро. Защото промяната в детето ти когато започне да заспива рано ще е очеИЗвадна.
Самата тя е много доволна от новото си постижение и все търси място да го повтаря отново и отново.
Преди да се оправят нещата се влошават, така че се зареди с търпение... Аз на 5тия ден бях готова да се откажа - не бяхме спали повече от 1-2 часа 5 дни - бях кълбо от нерви и убедена, че нещо не правя както трябва защото нищо не постигам. На 7мата нощ малкия батко заспа в 20:00 и се събуди в 8:00. Аз правих това упражнение заедно с мъничето - бях ги сложила да спят двамата сами в стая - той малко по-бавничко се научи и ужаса е малко по-голям когато 2 деца излизат пищяши от стаята, но на 2-3тия ден вече и двамата знаеха, че трябва да лежат в леглата и да не стават. Така, че ако искаш да изместиш часа за лягане ще трябва да го направиш и за двете деца - и ти ще се успокоиш, съвсем друго си е като знаеш, че след 19:30 вечерта е твоя и не мислиш повече за деца. Ще имаш време да гледаш филм, да поетеш, да си поговорите, да вечеряте на свещи и т.н. А няма какво да се лъжем - ние не сме идеалните майки като сме нервни и преуморени....