Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се очаква да бъде изпълнена поръчката за логопедичните карти?
Какви са плановете за разпространение на картите и как може да се опрости процесът на получаване им?
Има ли налична информация за Зламом и Notes, които не са съобщили за поръчаните материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се очаква да бъде изпълнена поръчката за логопедичните карти?
-
Какви са плановете за разпространение на картите и как може да се опрости процесът на получаване им?
Плановете за разпространение на карти включват събиране на пратки в различни градове и предоставяне на адреси и телефонни номера за лична употреба. За улесняване, участниците трябва да изпратят точния си адрес за лична употреба, като гарантират, че някой е у дома, за да получи пратката. По този начин всички участници ще получат своите карти успешно.
-
Има ли налична информация за Зламом и Notes, които не са съобщили за поръчаните материали?
-
Какъв тип тест е проведен от психолога?
-
Как мога да насърча развитието на детето си, ако то постоянно рисува еднотипно?

- "Хайде мамо, търпи, хората са лоши, неможем да ги променим, ще си поплачем, ще ни мине...с времето ще се успокоят нещата...."
.Честно казано, ако за дъщеря ми се прикрепи някой със същото поведение, когото не познавам определено бих възроптала.Независимо, че е с проблем Мишо, все пак момиченцето отсреща има опасност да се почуства сексуално притеснено, и вероятно така изглежда в очите на родителите и.Аз съм убедена, че той търси вниманието което е свикнал от страна на сестра си от това дете, но има опасност момиченцето да получи сериозна психологична травма от моето дете.Говорихме естествено с Мишо, даже го заплаших с най големия му ужас /да го водя на плуване, ако пак пипне детенцето/, но............да видим.Имам сериозна нужда от помощ и съвети.Да, наистина нашите деца имат нужда от толерантност, но не и ако наранияват нечие друго дете.
И при нещо стратегията беше такава - това е нещо което никой не трябва да те вижда да правиш, не е редно да става пред хора и т.н. Не му казвахме, че е лошо - видех ли го веднагам му намирах какво да прави и му казвах да престане. Знаеше, че може да се пипа там само ако е сам. Обаче аз услужливо бях наоколо постоянно 
Не го пише това само заради теб.Аз също не го пиша само заради теб.Четат още поне 50 човека, които никога не са се регистрирали по една или друга причина, но се оттъждествяват с някои от пишещите тук.