Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 209
  • 724
  •   1
Отговори
# 405

искам дапускам поръчка от саса ,някой иска ли да я направим партийно? Laughing

Аз бих се включила. Peace

# 406

Аз бих се включила. Peace

аз харесах мъжки гел на серджо таккини за мъжо,сега ще поледна и за мен така че който е готов да свирка Hug

# 407
  • Пловдив

PeaceКога ще пускаш-кажи нещо хубаво и изгодно в момента от там Wink

Heart Eyes marzeliva -имам прасковена,ленена редуска рокля Twisted Evil-трябва да се видим,за да се намажа с лака Laughing Hugно ще поизчакам да получиш и аромата-да душна и него Hug
Нямаш грижи. Като пристигнат парфюмите, ще пиша. Peace

# 408
  • Варна,морето ...
някой ползвал ли е спиралите на clarins харесала съм си тази има ли някой отзиви за тази
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74514&goChar=C

# 409
Здравейте на всички! Много бих искала да си поръчам три неща от Ягодка но нямам нито Pay pal нито кредитна карта. Може ли някой да ги поръча от мое име и естествено аз ще си ги платя Grinning или предложете някакъв друг вариант? Благодаря предварително   bouquet

# 410
  • Mostly in my mind
Здравейте на всички! Много бих искала да си поръчам три неща от Ягодка но нямам нито Pay pal нито кредитна карта. Може ли някой да ги поръча от мое име и естествено аз ще си ги платя Grinning или предложете някакъв друг вариант? Благодаря предварително   bouquet

Ами плащаш си чрез фема.  Simple Smile Аз засега така пазарувам и нямам забележки.

# 411
  • София
Някой от София ще пуска ли поръчка от Саса? Hug

# 412
Здравейте, момичета!

От доста време поръчвам от ягодка чрез Фема и до сега не съм имала проблеми.
Преди два дни реших се да се пробвам с кредитната карта на мъжа ми - Виза, регистрацията мина успешно, направих поръчката, получих СМС, че са изтеглили парите от картата, но мейл от ягодката не съм получила никакъв. Предполагах, че ще получа мейл за проверка сигурността на картата или нещо друго, но няма... ooooh!
Дали има значение това, че картата е на името на мъжа ми, а аз се ригистрирах с моето име и  как сте процедирали при подобна ситуация?
Предварително благодаря! Hug

# 413
  • София
Здравейте, момичета!

Преди два дни реших се да се пробвам с кредитната карта на мъжа ми - Виза, регистрацията мина успешно, направих поръчката, получих СМС, че са изтеглили парите от картата, но мейл от ягодката не съм получила никакъв. Предполагах, че ще получа мейл за проверка сигурността на картата или нещо друго, но няма... ooooh!
Дали има значение това, че картата е на името на мъжа ми, а аз се ригистрирах с моето име и  как сте процедирали при подобна ситуация?

Не си ли записа номера на поръчката за да си провериш статуса й в сайта на Ягодка.....не е задължително да ти правят проверка за картата /на мен поне не/  Peace

# 414
някой ползвал ли е спиралите на clarins харесала съм си тази има ли някой отзиви за тази

PeaceДа имам спиралата и очната линия на Кларинс-купувам ги за втори път-страхотни са и двете-азсъм много доволна Hug

# 415
Здравейте, момичета!

Аз също имам подобен проблем, но при мен картата си е на мое име. Парите за поръчката ми са изтеглени още на 30.07, а от самата поръчка няма ни вест ни кост, в сайта пише, че "The sales order is processing", писах им писмо днес и се надявам да ми отговорят защо поръчката ми е в този статус след толкова време. Така че предполагам, че проблемът може и да не е в това, че картата не е на твое име.

# 416
  • Варна,морето ...

PeaceДа имам спиралата и очната линия на Кларинс-купувам ги за втори път-страхотни са и двете-азсъм много доволна Hug
благодаря ти тео вече поръчах спиралата ще дам отзиви като пристигне newsm10
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34001&goChar=C

# 417
В Ягода почти всичко е увеличено от 0.5$ до2,3$ .Има някой продукти и с повече.Не стига,че долара се вдигна,ами и ягодовите цени Twisted Evil.

# 418
  • София
В Ягода почти всичко е увеличено от 0.5$ до2,3$ .Има някой продукти и с повече.Не стига,че долара се вдигна,ами и ягодовите цени Twisted Evil.

Долара не пада ли, преди седмици беше 1.45, а сега 1,33 ?  Rolling Eyes

# 419

Долара не пада ли, преди седмици беше 1.45, а сега 1,33 ?  Rolling Eyes

Всъщоност беше 1.25  Peace

Общи условия

Активация на акаунт